Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogy találjunk új szerelmet, ha régi sem volt?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-06-28 18:41:18, Rovat: Egyéb

Nem egy embert ismerek, aki úgy keres társat válás vagy szakítás után, esetleg gyerekekkel, hogy az előző kapcsolata sose volt boldog, sőt, esetleg még életében nem tapasztalta meg a viszonzott szerelmet.

Tovább olvasom

Miért jó egyedülálló anyákkal randizni?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-06-28 14:07:50, Rovat: Egyéb

Az újrakezdő nők egy jelentős része anya is – és mint ilyen, egészen más tapasztalatokon van túl, illetve más az életstílusa, mint azoké, akik gyermektelenül jönnek ki előző kapcsolatukból.

Tovább olvasom

Újrakezdeném, de…


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-06-14 18:17:25, Rovat: Egyéb

Újrakezdeném, de most nincs időm; de a gyerekek, a család, a munkám miatt nem lehet; de úgysem hagy békén az exem; de kinek kellek én x évesen, y számú gyerekkel?; de annyira elegem van a férfiakból/nőkből; de olyan fáradt vagyok, hagyjon békén mindenki.

Tovább olvasom

Van-e romantika a netes ismerkedésben?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-06-14 10:33:16, Rovat: Egyéb

Gyakorta olvasok az online társkeresés negatív oldalait boncolgató cikkeket, és legutóbb egy olyan, egyébként angol nyelvű posztra akadtam, amelynek szerzője hosszú bekezdéseken át azt fejtegette, hogy miért felületes az online ismerkedés, és miért nem lehet olyan romantikus, illetve tartós kapcsolat belőle, mint a hagyományos úton létrejött szerelmi történetekből.

Tovább olvasom

A bánatos és a vidám társkereső


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-06-01 19:27:54, Rovat: Egyéb

Minden újrakezdőnek vannak veszteségei. Nem kis veszteségek: a legtöbben az illúzióikat veszítették el, legalábbis egy bizonyos emberrel kapcsolatban, de olyanok is vannak, akiknek a vesztesége ennél nagyobb: mert a halál ragadta el a társukat.

Tovább olvasom

Ki keres párt, én vagy a családom?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-06-01 18:57:24, Rovat: Egyéb

Aki nem kezdő már a társkeresésben, bizonyosan találkozott már azzal a jelenséggel, amely sokakat zavarba hozhat: van, aki már a bemutatkozásban is sokat mesél a gyerekeiről, esetleg még az exéről is, a profilképen nem egyedül szerepel, de főleg akkor jelennek meg a család különböző tagjai az ismerkedés részeként, ha további képeket kapunk tőle (olykor anélkül, hogy kérnénk).

Tovább olvasom