Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Te is félsz a szerelemtől?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-08-27 10:04:57, Rovat: Egyéb

Aki itt keres párt, az  valószínűleg többszörösen megégette már magát. Volt legalább egy komoly, tartós kapcsolata, esetleg házassága, amely rosszul végződött, meg valószínűleg előtte és esetleg utána több, kevésbé tartós, de attól még esetleg nem kevésbé fontos szerelme vagy kalandja. Azaz ugyanennyi szakítása és csalódása is. A csalódás még akkor is stimmel, ha ő maga szakított, mert rájött, hogy mégsem azt szeretné, amit az adott kapcsolat nyújtai tud, de nyilvánvalóan sokkal kevésbé drámai, ha mi döntünk a befejezés mellett, és nem minket tesznek lapátra. 

Tovább olvasom

Hét jó ok arra, hogy egyedülálló apával randizz


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-08-19 15:52:22, Rovat: Egyéb

Az egyedülálló anyák melletti érveket már felsoroltuk, most nézzük meg, miért érdemes olyan férfiakkal ismerkedni, akik maguk nevelik a gyereküket, gyerekeiket. A magyar bírósági gyakorlatot ismerve ez sokkal ritkább jelenség, mint az egyedülálló/elvált anya, de én is ismerek olyan férfit, akit a felesége saját elhatározásából hagyott ott két kiskorú gyerekkel… Az ő gyerekei már felnőttek, és talált magának új partnert, sőt, azóta nagyapa lett. Az egy generációval fiatalabb apáknak is érdemes lehetőséget adni, lássuk, mi szól mellettük.

Tovább olvasom

Miket beszélünk be magunknak 40 fölötti nőként a társkeresés kapcsán?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-08-13 21:51:10, Rovat: Egyéb

Bár húsz évesen sokan gondolják, hogy harminc után nincs élet, és a harmincasok borzadva néznek a negyvenes éveik elébe, azért az élet nem áll meg, és a kerek évszámokat elrúgva tapasztalhatjuk, hogy még mindig életképesnek érezzük magunkat, mitöbb, jó esetben fiatalnak és energikusnak is. Egy egészséges negyvenes nőnek semmi oka arra, hogy leírja magát, ha újra a társkereső piacra téved vagy kényszerül. (Nem mintha ötven vagy hatvan fölött ne lehetne sikere.)

Tovább olvasom

Magyarázom a párkapcsolati bizonyítványom...


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-08-13 21:45:02, Rovat: Egyéb

Ha válunk, akkor elég nehezen kerülhetjük el a magyarázkodást. Akkor is, ha mi kezdeményeztük a szakítást, és akkor is, ha a férjünk/feleségünk jelentette ki, hogy vége. A legnehezebb persze a gyerekeknek elmagyarázni, hogy miért is, de ezen túl boldog boldogtalan igényt tarthat arra, hogy elregéljük, miért is fulladt kudarcba a házasságunk.

Tovább olvasom