Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Egy pár, két háztartás – mingli-lét válás után


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-10-29 09:46:46, Rovat: Egyéb

Az embernek nem jó egyedül, mondja már a Biblia is – bár ez a megállapítás túlságosan általánosító. Van olyan ember, akinek jó egyedül, legalábbis abban a tekintetben, hogy szívesen lakik egyedül. Szívesen van partnerkapcsolatban is esetleg, de nem akar összeköltözni. Sokan úgy gondolják, hogy az ilyen ember menekül a felelősség elől, nem akar elköteleződni, és sokkal könnyebben kifarol egy-egy kapcsolatból, mint az, aki ásó, kapa, nagyharang-jellegű együttélésre adja a fejét.

Tovább olvasom

Tíz jel, amely arra utal, hogy az online társkeresés neked való


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-10-21 13:59:55, Rovat: Egyéb

Még nem vagy biztos abban, hogy az online társkeresést neked találták ki? Akkor nézzük meg, mennyire jellemző rád a következő 10 pont. Ha legalább 6-7 stimmel, valószínűleg jó helyen jársz.

Tovább olvasom

Bármilyen vonzó lehet, ha rosszul érzed magad vele...


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-10-13 10:00:00, Rovat: Egyéb

Ha valaki megtépázott önbizalommal lépett ki előző kapcsolatából, ha bántották fizikailag vagy lelkileg, akkor ez mély nyomokat hagy benne: az ilyen emberekben megmarad az az érzés, hogy nem érnek valami sokat, nem sok esélyük van új partnert találni, vagy, ha találnak is, az nem lesz valami nagy szám. Sérülékenyek és manipulálhatók, mikor pedig ismerkednek, ezer olyan jelet bocsátanak ki magukból, ami megkönnyíti az erőszakosabb, manipulatív társkeresők feladatát, hiszen ők pont ilyen partnert keresnek rövidebb-hosszabb távra. Bár lehet, hogy igazából nincsenek is tisztában vele. 

Tovább olvasom

Hat dolog, amin (valószínűleg) javíthatnál a profiloddal kapcsolatban


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-10-07 22:06:15, Rovat: Egyéb

Nem kapsz üzeneteket? Nem válaszolnak a leveleidre? Nem lehet, hogy a profiloddal van gond? Íme, hat tipp arra, hogy miként lehetnél sikeresebb.

Tovább olvasom