Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Mennyit beszélsz az exedről ismerkedés közben?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-11-26 18:01:20, Rovat: Egyéb

Múltja mindenkinek van. És ha valakivel randizni akarunk, természetes, hogy erről is beszélünk neki, illetve meghallgatjuk az ő sztoriját. Persze hatalmas különbségek léteznek azt illetően, hogy ki mennyit beszél a legintimebb dolgairól: vannak, akik igen könnyen megnyílnak, és szívesen mesélnek, és vannak olyanok is, akikből harapófogóval kell kihúzni mindent, legszívesebben leharapnák a nyelvüket, csak ne kelljen megnyilatkozniuk személyes dolgokkal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Így is lehet: csak a házasság ér véget, a barátság nem


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-11-19 09:15:04, Rovat: Egyéb

Civilizáltan elválni... Milyen jó is lenne, ha sokan járhatnának ezen az úton! Ha úgy tudnának véget vetni egy házasságnak, ha már véget kell vetni neki, hogy utána azért barátok maradnak... Persze ehhez az kellene, hogy előzőleg se gyilkolják egymást idegeit. 

Tovább olvasom

Ásó, kapa, nagyharang – férfiak, akik azonnal el akarnak köteleződni


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-11-11 11:57:10, Rovat: Egyéb

Nincs azzal semmi baj, hogy ha egy férfi társat szeretne, családot akar alapítani, hiszen ez nagyszerű. Csak rajta! A baj akkor van, ha még csak arra sem akar időt szánni, hogy megismerje a nőt, akit kiválasztott, az első vagy második randi után szerelmet vall és már össze akar költözni, gyakorlatilag rátelepszik a partnerére, és nem érdekli, hogy az mennyire ér rá, vagy hogy annak mennyi kedve van ennyire hamar fejest ugrani egy kapcsolatba.

Tovább olvasom

Ha a barátaid válnak, te is nagyobb eséllyel válsz el


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-11-04 19:53:16, Rovat: Egyéb

Minél több ember dönt a válás mellett a környezetünkben, annál valószínűbb, hogy mi is így döntünk. Persze korántsem mindegy, hogy ez a valószínűség mekkora - valóban nagy mértékben befolyásolnak-e bennünket a példák, vagy ezek jelentősége elhanyagolható.

Tovább olvasom