Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Ezeket az első randis bakikat jobb elkerülni /1. rész


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-12-31 11:14:34, Rovat: Egyéb

Az első randit sokféleképpen el lehet rontani akkor is, ha már előtte találkoztunk egymással személyesen, sőt, egy ideje többé-kevésbé ismerjük már egymást. De ha az az első randi a legeslegelső találkozás is egyben, némi online ismerkedés után, akkor az "elrontás" még könnyebben megy. Sokszor észre se vesszük, hogy mit vétettünk... De hogy a másik mit vétett, azt persze nagyon jól tudjuk.

Tovább olvasom

Keresd a hasonlót és ne veszekedj, ha éhes vagy!


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-12-23 13:23:52, Rovat: Egyéb

Az emberélet útjának felén partnert keresni sok tekintetben különbözik a korábbi, még elsősorban a családalapításra fókuszáló társkereséstől. Negyven-ötven éves kor környékén manapság igen sokan válnak ismét társkeresővé, de valószínűleg nem pont ugyanazokat az ideálokat fogalmazzák meg maguknak, amelyeket azelőtt, az első-második szerelmek idején. Ha akkor egyáltalán megfogalmaztak bármit, mert huszonévesen sokkal inkább sodródunk, minthogy megfontoltan lépnénk egy kapcsolatba.

Tovább olvasom

Elégedjünk-e meg félmegoldásokkal?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-12-15 10:12:23, Rovat: Egyéb

Akárhány romantikus filmet megnézhetünk, az mind azt sugallja, hogy meg kell várni az igazit, hogy a megalkuvás nem vezet sehová, hogy félmegoldásokkal soha nem szabad megelégedni. A valóság azonban nem romantikus film, és sokkal többször merül fel ez a kérdés az életünkben, mint szeretnénk.

Tovább olvasom

Ünnepek válás után - mi lenne jó nekünk, és mi a gyerekeknek?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-12-09 10:37:30, Rovat: Egyéb

Az ebben az évben elváltak, szétköltözöttek számára biztos nagy problémát jelent, hogyan alakítsák a téli ünnepeket. Vegyük most azt az esetet, amikor a gyerekekre is tekintettel kell lenni, főleg, mert ezek a gyerekek még kicsik. Nagyobb korban sem mindegy, kinek hogy és kivel telik az ünnepe, de a tíz-tizenkét év alatti gyerekek még kifejezetten érzékenyek erre, és általában nagyon ragaszkodnak a bevett hagyományokhoz.

Tovább olvasom

Új szolgáltatás az Új Szerelmen!


Írta: ÚjszerelemBlog, Dátum: 2015-12-04 10:00:00, Rovat: Egyéb

Az életvezetési tanácsadás segíthet rendbe tenni kavargó gondolataid, érzéseid. Általa magabiztosan fogalmazhatod meg céljaid, értékrended, majd a coaching segítségével könnyebbé válhat a céljaid megvalósításához vezető, helyes utat meglelned.

Tovább olvasom

Te mit tanultál a válásodból a házasságról?


Írta: Verticordia, Dátum: 2015-12-03 09:04:32, Rovat: Egyéb

Sokféle tanulságot levonhatunk abból, ahogyan és amiért elváltunk. És persze abból is, ahogyan és amiért a barátaink, ismerőseink szakítottak. De nem csak a szakításról tanulunk meg egyet s mást, hanem magáról a házasságról, párkapcsolatról is. 

Tovább olvasom

Mutasd meg, hogy szépen is lehet válni! Játssz és nyerj!


Írta: ÚjszerelemBlog, Dátum: 2015-12-02 14:08:14, Rovat: Egyéb

Válásból nyeremény? Oszd meg velünk történetedet, fotódat vagy akár válási papírjaid és megjutalmazunk!

Tovább olvasom