Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

A valódi randihoz vezető út - férfiaknak


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-01-29 15:57:22, Rovat: Egyéb

Ha egy férfi eddig nem volt sikeres a társkeresőn, akkor nem feltétlen vele magával, hanem a módszereivel lehet baj. Ez a kis lista segíthet abban, hogy nagyobb eséllyel jussunk el az első randiig.

Tovább olvasom

Hat dolog, amit az érett férfiak szeretnek a nőkben


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-01-20 14:14:36, Rovat: Egyéb

Minél több tapasztalattal rendelkezünk, annál jobban kikristályosodik, hogy mitől érezzük jól magunkat egy ellenkező nemű egyén társaságában. Persze millióféle ízlés létezik, de vannak tulajdonságok, amelyek különösen keresettek, és amelyeket a legtöbb férfi értékel.

Tovább olvasom

Lehet, hogy eljött az exek ideje?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-01-13 15:39:36, Rovat: Egyéb

Sokan félnek az exeiktől, úgy érzik, hogy még a baráti kapcsolatnak is örökre véget vetni, ha már szakítottak, és a találkozás túlságosan fájdalmas lenne. De ha a fájdalom már elmúlt, miért is lehetne újra barátként kezelni egymást? És ha éppen az újrakezdés fázisában vagyunk, miért is ne tekinthetnék az exeinkre lehetőségként? A legszebb az, ha a kapcsolatainknak úgy tudunk véget vetni, hogy nincsenek kellemetlen utóhatások, sőt, továbbra is szívesen összejárunk – de ez keveseknek sikerül.

Tovább olvasom

Ezeket az első randis bakikat jobb elkerülni /2. rész


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-01-08 17:40:46, Rovat: Egyéb

Tíz elkerülendő bakit már felsoroltunk a legutóbb, nézzük, mire érdemes még odafigyelni, ha először találkozunk valakivel. További gyakori melléfogások: 

Tovább olvasom