Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Változókor – változó szépség (X)


Írta: ÚjszerelemBlog, Dátum: 2016-04-29 10:00:00, Rovat: Egyéb

„Nem csak a húszéveseké a világ!” „A valódi szépség belülről fakad!” „Egy nő minden korban gyönyörű!” – hangozzanak bármennyire elcsépeltnek ezek a mondatok, attól még igazat szólnak. Annak ellenére is, hogy a fiatalságot erősen túldimenzionáló nyugati kultúránk egészen mást sugall.

Tovább olvasom

Online 50 fölött - a randizás mint szórakozási forma?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-04-27 11:00:00, Rovat: Egyéb

Más és más elvárásokkal kezdünk bele az online társkeresésbe. Nőként sokszor csak játékból, az elején érdekes időtöltésnek tartjuk, persze szívesen találnánk is valakit, de először talán csak az az ígéret vonz, hogy lesz, kinek a levelét várni, lesz kivel szót váltani este vagy akár napközben. A férfiak sokszor úgy értelmezik a nők visszafogottságát, a randikba nem fejest ugró magatartását, hogy az illető nem is igazán akar partnert találni, csak múlatja az időt.

Tovább olvasom

Tavasszal jön az új szerelem?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-04-22 09:06:39, Rovat: Egyéb

Randizásra a tavasz a legalkalmasabb időszak: még nincs túl meleg, de már nincs is hideg, sok időt tölthetünk a szabadban, szép környezetben, és az is biztos, hogy tavasszal több kedvünk van a szexhez. Igaz, ez ilyenkor szenvedősebb is lehet, ha nincs partnerünk, amit télen többé-kevésbé jól viseltünk, azt tavasszal már nehezebben tűrjük, de annál nagyobb a motivációnk, hogy valóban komolyan vegyük a társkeresést.

Tovább olvasom

Odafigyelünk-e egymásra, vagy csak úgy teszünk, mintha?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-04-13 18:41:36, Rovat: Egyéb

Szinte minden félresiklott kapcsolatra jellemzőek a súlyos kommunikációs zavarok - aki már egyszer megélte, milyen az, amikor nem érti a másik, amit ő akar, és milyen, amikor már nem is kíváncsi arra, amit a partnere mond, biztosan nem szeretné ugyanezt reprodukálni. De hol siklik ki a kezdeti jó kommunikáció? Már, ha kezdetben egyáltalán jó volt... 

Tovább olvasom

Házasodni akarunk, vagy csak együtt lenni?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-04-07 14:00:00, Rovat: Egyéb

Ha társkeresőt választ az ember, feltételezhető, hogy körülbelül tudja, mit akar, de tapasztalataim szerint a szándékok egyáltalán nem mindig olyan világosak, mint az a reklámokból kiderül. Az életünk nem lineárisan halad valahová, és a szándékaink, álmaink, vágyaink is változékonyak. Párhuzamosan jelen lehetünk többféle társkeresőn is, mert soha nem lehet tudni... Az, hogy mi a deklarált célunk, még nem vetíti feltétlen előre, hogy mi fog történni - noha vannak irányzatok, amelyek szerint csak egy listát kell a zsebünkben hordanunk, amelyen a céljaink szerepelnek, és mindjárt tettünk egy nagy lépést azok megvalósulásának irányába is.

Tovább olvasom