Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Vannak problémák, amelyek minden kapcsolatban szembejönnek?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-05-25 15:47:04, Rovat: Egyéb

Ha alaposan kiveséztük elmúlt kapcsolatainkat, főleg a leghosszabbat, biztosan kirajzolódnak bizonyos gócpontok, olyan kérdések, amelyekbe mindig belebotlottunk, amelyek mindig nehézséget okoztak. Ezek egy része a kapcsolatunk jellegéből fakadhatott (például a túl nagy összezártság vagy a túl sok külön töltött idő problémája nem minden kapcsolatban okoz gondot), más része viszont gyakorlatilag minden páros viszonylatban megtalálható, kisebb vagy nagyobb mértékben.

Tovább olvasom

Miért tesz jó a férfiaknak, ha van egy igaz barátjuk? És miért jó ez a kedvesüknek?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-05-17 10:00:00, Rovat: Egyéb

Vajon milyen férfival ismerkednek szívesen a nők? Olyannal, akinek egy barátja sincs, olyannal, aki a fél világgal haveri viszonyban áll, vagy inkább olyannal, akinek egy-két igazán jó barátja van? Persze, nem vagyunk egyformák, akadnak olyan nők, akik kifejezetten azt várják egy partnertől, hogy senki más ne legyen fontos a számára, csak a barátnője/felesége, illetve a gyerekei, és persze olyan nők is vannak, akik a nagydumás, mindenkivel haverkodó egyedeket kedvelik (ezek sokszor manipulatív személyiségek), de a legjobban azok járnak, akik mély barátságok kiépítésére és fenntartására képes férfit választanak maguknak.

Tovább olvasom

Szerelem változókorban (X)


Írta: ÚjszerelemBlog, Dátum: 2016-05-13 10:00:00, Rovat: Egyéb

Gyerekeim még kisiskolás korúak voltak, amikor egyedül maradtam velük. A válásomat nem részletezném, elvégre semelyik fél számára nem volt sikertörténet. Mindenesetre küzdelmes évek következtek, és szinte csak a fiam diplomaosztóján döbbentem rá, hogy nemsokára valóban egyedül fogok maradni. Hiszen a gyerekek kirepülnek a fészekből, mennek a maguk útján, én meg majd csak várhatom, hogy megszólaljon a telefon vagy a csengő.

Tovább olvasom

Hogyan lépj tovább, ha még mindig szereted az exed...


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-05-12 11:14:41, Rovat: Egyéb

Vége a kapcsolatnak, vége a házasságnak, lehet, hogy már nem is friss a szakítás, de van, aki nagyon nehezen lép tovább - nyilván, mert nem is ő akarta, hogy vége legyen. Ez még olyan esetben is előfordul, amikor az illető mondta ki, hogy nem megy ez így tovább, de inkább csak azért, mert a kapcsolat állapota tarthatatlanná vált, ő azonban ezzel a radikális megoldással abban reménykedett, hogy alapvető változások után mégiscsak helyreáll a normalitás. Aztán mégse állt helyre.

Tovább olvasom

Női téma, beszéljünk róla! (X)


Írta: ÚjszerelemBlog, Dátum: 2016-05-06 10:00:00, Rovat: Egyéb

Azok közé tartozom, akik az interneten találták meg a párjukat. A barátnőim szerint csak szerencsém volt, és én egyet is értek velük: szerencsém volt, amiért nem adtam fel a próbálkozást! Különben Gábor és én talán soha nem találkoztunk volna.

Tovább olvasom

Van, aki később találja meg… De hogyan?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-05-02 12:48:56, Rovat: Egyéb

Negyvenöt-ötven fölött partnert keresni biztos nem az elképzelhető legegyszerűbb dolog, de ha egy kicsit beleolvasunk a fiatalabbakról szóló cikkekbe, akkor kiderül, hogy a fiatalság sem old meg semmit, nekik sem könnyű, sőt, bizonyos szempontokból nézve éppenséggel nehezebb.

Tovább olvasom