Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Láthatatlanok-e az 50 feletti nők?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-07-30 16:58:55, Rovat: Egyéb

A láthtatlanság, vagyis az az érzés, hogy nem nőként bánnak velünk, legtöbbször abból fakad, amit mi magunk sugárzunk: mi sem nőként viselkedünk. Éppen, mert kételkedünk abban, hogy még számítunk. Lehetnek átmeneti láthatatlan korszakaink is, megesik, hogy a gyerekszülés, az anyaság kihívásai miatt érezzük magunkat kevésbé vonzónak, és ettől mások is csak egyéb szerepeinkkel azonosítanak bennünket, de ez nem jelenti, hogy később ne térhetnénk vissza az erősebb női kisugárzás korszakába.

Tovább olvasom

Miért húzzák be a férfiak a kéziféket, ha komolyabbra fordul?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-07-22 20:52:56, Rovat: Egyéb

Az első fázis az euforikus vonzalomról szól, ilyenkor lelkesedik és udvarol a férfi nagy elánnal, ilyenkor érzi úgy a nő, hogy nyeregben van. Csakhogy az eufória nem tart soká, a férfi néhány hét, jobb esetben 2-4 hónap alatt átsiklik az eltávolodási fázisba, vagyis érzelmileg elhatárolódik a nőtől. A nő persze azonnal megérzi, mi a helyzet, és elkezd idegeskedni, agyalni, már nincs nyeregben, sőt, kételkedik abban is, ami az előző fázisban történt. Valamit biztosan ő rontott el, de mit?

Tovább olvasom

Van időnk randizni vagy túl elfoglaltak vagyunk?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-07-16 12:03:47, Rovat: Egyéb

Vannak időszakok az életünkben, amelyek annyira sűrűnek tűnnek, hogy a napi rutinon kívül szinte semmit nem tudunk beilleszteni a programunkba. És hiába itt a nyár, ha most nem a napi rutin, hanem az egyéb, szabadságolási programok töltik ki az időnket. Ha még együtt élünk a gyerekeinkkel, akkor lehet, hogy az ő vakációjuk szervezése foglal le, illetve kisebb kirándulások, családi nyaralás, nagyszülőkkel, barátnővel, haverokkal, ha nem élünk együtt a gyerekkel, éppen most tölthetünk vele hosszabb időt...

Tovább olvasom

Azelőtt a hívását vártad, most a csevegőt lesed?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-07-08 10:00:00, Rovat: Egyéb

A telefonnal ellentétben, amely teljes figyelmünket kívánja, az adott percben kell jól fogalmaznunk és elmondanunk a lényeget - vagy a lényegtelent, az e-mail esetében annyi időt szánunk a fogalmazásra, amennyit akarunk, és nyugodtan figyelmen kívül hagyhatunk kérdéseket, témákat, amelyekre nincs időnk vagy kedvünk. Az sms és alverziói töredékessé, szakadozottá, olykor abszurddá tették a kommunikációt, de tapasztalataim szerint a negyven fölöttiek amúgy sem sms-ben élnek szerelmi életet.

Tovább olvasom