Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Miért lehet jó partner az, aki sokáig élt egyedül?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-08-26 16:40:58, Rovat: Egyéb

Ha egyedül élve is kiegyensúlyozottak, elégedettek vagyunk, és nem egy vágyott partnertől várjuk, hogy minden álmunkat valóra váltsa, akkor nem várunk lehetetlent, és kellemes lesz velünk együtt lenni.

Tovább olvasom

Már az ex sem az, ami egykor volt


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-08-18 10:00:00, Rovat: Egyéb

Ma már az egész világ úgy működik, mint egy kisebbfajta falu, és senkit nem kell külön megkérdezni az exünkről ahhoz, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk róla - kivéve persze, ha azok közé tartozik ő vagy mi magunk, akik kimaradnak minden közösségi hálózatból.

Tovább olvasom

Miért nehéz olyan embert szeretni, aki nem szereti önmagát?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-08-12 17:13:11, Rovat: Egyéb

Mi történik, mikor az önmagát nem eléggé szerető és becsülő ember párkapcsolatot kezd? Rögtön az elején nehezen fogja elhinni, hogy őt tényleg szeretik, hogy megérdemli a figyelmet, a gyengédséget.

Tovább olvasom

Hogyan befolyásolják a barátnőink a társkeresésünket?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-08-04 10:00:00, Rovat: Egyéb

Évtizedek óta jó barátnők egészen más helyzetben találhatják magukat, mire negyvenöt-ötven évesek lesznek. Az egyiknek sose volt komoly partnere, és már nem is hisz abban, hogy ez valaha megváltozik, a másik stabil házasságban él, és férfiakra már nem is gondol, a harmadik épp most nyit újra a férfiak felé...

Tovább olvasom