Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Válás után, szerelmesen


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-09-23 16:12:50, Rovat: Egyéb

Akárhányan is szajkózzák, hogy negyven felett már nem lehet olyan szerelmes az ember, mint fiatalon, attól még nem lesz igazuk: csak azok ragaszkodnak ehhez az állításhoz, akik még nem tapasztalták, vagy egyenest félnek attól, hogy velük is megtörténhet.

Tovább olvasom

Kiábrándultsági fázisok


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-09-15 11:34:13, Rovat: Egyéb

A társkeresés olykor kiábrándulttá tesz bennünket... És ez természetes is. Sokszor csalódunk, sokszor próbáljuk arról győzködni magunkat, hogy nem is kell nekünk senki, esetleg elég, ha olykor-olykor összegyűrjük a lepedőt valakivel, de ennél többre nem vágyunk. Aztán legtöbbször kiderül, hogy de, mégis többre vágyunk.

Tovább olvasom

Új én, új célok - hogyan találjunk magunkra válás után


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-09-10 10:00:00, Rovat: Egyéb

A társadalmi státuszunk megváltozott, feleségből illetve férjből elvált asszony illetve elvált férfi lettünk, azaz újra egyedülállók, de persze nem pont olyanok, mint azok, akik még nem estek át egy házassági tapasztalaton. Van, aki az elvált státuszt felszabadulásnak éli meg, és könnyen alkalmazkodik új énjéhez, van, aki viszont kudarcnak látja, hogy ő most már nem valaki felesége illetve férje, hanem egy ex...

Tovább olvasom

Kezdjem-e újra az exemmel?


Írta: Verticordia, Dátum: 2016-09-03 10:43:29, Rovat: Egyéb

Felmérések szerint a kapcsolatukat megszakítók fele, kétharmada tapasztalta meg már, milyen, amikor visszatér korábbi partneréhez. A mérleg nem túl pozitív, az újjáélesztett kapcsolatok általában nem működnek valami jól (természetesen akad olyan, amely sikeres lesz, de a többségről ez nem mondható el.) A legtöbb újrakezdő elégedetlenebb, mint azok, akik sosem szakítottak, kevesebb szeretetet és megértést tapasztal, és bizonytalanabb a jövőt illetően.

Tovább olvasom