Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Győri társkeresők 50 felett

Legújabb győri női társkeresők 50 felett

Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves
Társkereső Győr
65 napja tag

Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.
Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves
Társkereső Győr
133 napja tag

független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem
Erika - társkereső Győr - 61 éves nő
Erika, 61 éves
Társkereső Győr
312 napja tag

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Erzsébet - társkereső Győr - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
Társkereső Győr
1616 napja tag

Alapvetően vidám természetű egyedül élő nő vagyok, de néha elszomorít a társtalanság. Szeretem a gyerekeket, a zenét a társaságot, a természetet.Dolgozom még.

Legújabb győri férfi társkeresők 50 felett

Peti - társkereső Győr - 53 éves férfi
Peti, 53 éves
Társkereső Győr
423 napja tag

Keresem az igazit!!!! Szeretek horgászni,motorozni!
Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
Társkereső Győr
585 napja tag

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
Endre - társkereső Győr - 51 éves férfi
Endre, 51 éves
Társkereső Győr
1072 napja tag

Èn egy jókiállású optimista, èletvidám..,bohèm fickònak tartom magam,de Nèlküled csak bolyongok ezen a planètán! ..,Nèlküled,aki egy vonzó Nő, ès egy mèlyèrzèsű ember!
Tibor - társkereső Győr - 56 éves férfi
Tibor, 56 éves
Társkereső Győr
1382 napja tag

Elvált vagyok,14- 16 éves fiam velem él.Győrhöz közel családi házban lakunk. Idő hiányában választottam az ismerkedés ezen formáját!!!Egy társat a mindennapokra,akinek fontos a család,aki szeretetre vágyik,hát ezt a hölgyet keresem!!!
Társkeresés Győrben

Társkeresés Győr

Győr méltán képviseli a „folyók városa” címet, hiszen a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekszik, a Kisalföld keletei részénél. De nem csak a folyók, hanem a találkozások városának is szokták nevezni fiatalos lendülete, illetve a győri emberek vendégszeretete miatt.

A győri társkeresőknek nincs túl nehéz dolguk, hiszen a kisalföldi megyeszékhelyen az egyetemi élet találkozik a családok és nyugdíjasok otthonaként is szeretett lüktető nagyvárosban.

Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa.  

Kultúra

2010-ben Győr nyerte el a Kultúra Magyar Városa címet.

A Négy Évszak Fesztivál rendezvényei nagy népszerűségnek örvendenek minden generáció körében, melyek alapja a színvonalas szórakoztatásra épül és a kulturális életben igencsak fontos szerepe van. A nyárnyitó és -záró koncertek a könnyűzene legnépszerűbb hazai és nemzetközi előadóit vonultatják fel.

Győr kiváló helyszín lehet azok számára, akik a társkeresést gyermekkel folytatják, ugyanis július első hétvégéjén szokott megrendezésre kerülni a Győrkőcfesztivál, amely több tízezer gyermeket és családját vonzza országszerte a városba.

Persze nem csak a gyermekeket és kisgyermekes szülőket vár a város, az idősebb, akár özvegy társkeresők körében nagy népszerűségnek örvend a Bornapok megrendezése, illetve Bor, Borlovag és Gasztronómiai Fesztiválok, ahol hazánk legjobb pincészeteinek borai vonzzák a Széchenyi térre a győri társkeresőket, hogy kicsit oldottabb hangulatban tudjanak ismerkedni.

Győr meghatározó épülete a Városháza, mely a XIX. század fordulóján került átadásra a Szent István úton, s a város kiemelkedő épületei közé sorolják.

Az Esterházy-palota  apró házak összeépítésével a XVIII. században nyerte el mai formáját. Az építtető monogramja, C(omes) G(abriel) E(sterházy) és aranyozott kovácsoltvas címere a kapu fölötti erkélyen látható. Jelenleg a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum, a Radnai-gyűjtemény, valamint időszaki kiállítások színhelye. Az 50 feletti társkeresők közkedvelt helyszíne, akár egy kellemes délutáni sétára a palota kertjében, ahol mindig találnak helyet megbújni a mindennapi problémák elől.

A Győri Nemzeti Színház épülete 1978-ban került átadásra, melynek Victor Vasarely pop-art alkotásai díszítik. A színházon belül Szász Endre porcelánra festett nagyméretű képeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. A Győri Nemzeti Színház az előadások széles választékával várja a kulturálódni vágyókat. A Győri Balett, , Győri Filharmonikus Zenekar, a Győri Nemzeti Színház társulata, vagy a Vaskakas Bábszínház előadásai kiemelt támogatásnak örvendenek fiatal és idősebb körökben egyaránt.

Világi emlékek

A külföldi turisták körében nagy népszerűségnek örvend a Napoleon-ház, mely a kétemeletes copf palota nevezetessége. A kismegyeri csata után itt töltött egy éjszakát Napóleon.

Az állatkert Gyárváros városrészben, a Kiskút-ligetben található. Közkedvelt helyszín szokott lenni azok számára, akik a társkeresést válás után próbálják meg felfrissíteni, ennél pedig keresve sem lehetne jobb helyet találni, hiszen nincs az a szív, amely nem lágyul meg egy helyes kisállat láttán.

A sportolni vágyó, vagy sportosabb társkeresők számára tökéletes programlehetőséget biztosít kerékpártúra a szigetközben. Az ide látogatók többféle hosszabb, illetve rövidebb útvonalak közül válogathatnak, melyek Európában egyedülálló szépségű természetvédelmi területeken haladnak át, vagy éppen kulturális, építészeti látnivalók teszik érdekessé.

Parkok

A város környékét eredetileg ligeterdők borították. A kedvelt kirándulóhelyen, a csodálatos Püspökerdőben 9 kilométer hosszú sétaút található, melyet szépen gondozott tisztások szegélyeznek, természeti adottságai miatt pedig tökéletes helyszínt biztosít egy romantikus sétálgatáshoz kedvesünkkel.

Győr városának nem csak egyik legfontosabb, de talán legszebb tere is a barokk hangulatú Bécsi kapu tér.  A város legegységesebb képet mutató tere barokk, copf, kora klasszicista stílusú városi palotákkal.

Fürdő

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőt nagyon magas színvonalon működtetik, tökéletesen megfelelve a mai kor gyógyászati és wellness elvárásainak, ezért inkább a gyermekkel rendelkező, illetve idősebb társkeresők körében szokott nagy népszerűségnek örvendeni.

Mint a találkozások fürdője, minden korosztály igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra, mely tökéletesen eleget tesz a mai kor gyógyászati és wellness elvárásainak, hiszen 2000 méter mélyről 67 fokosan feltörő gyógyvízzel töltik fel a medencéket, kielégítve ezzel az a gyógyászati szempontokat is.

Győr
Győr

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.