Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Kaposvári társkeresők 50 felett

Legújabb kaposvári női társkeresők 50 felett

Gizi - társkereső Kaposvár - 77 éves nő
Gizi, 77 éves
Társkereső Kaposvár
1233 napja tag

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
Margit - társkereső Kaposvár - 67 éves nő
Margit, 67 éves
Társkereső Kaposvár
1651 napja tag

Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Edit - társkereső Somogyjád - 53 éves nő
Edit, 53 éves
Társkereső Somogyjád
135 napja tag

170 cm / 60 kg egyedülálló vagyok. Szeretnék az életemben még egy-két boldog pillanatot!
Irénke - társkereső Barcs - 69 éves nő
Irénke, 69 éves
Társkereső Barcs
797 napja tag

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !

Legújabb kaposvári férfi társkeresők 50 felett

Csaba - társkereső Kaposvár - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Társkereső Kaposvár
258 napja tag

Számomra fontos a romantika a megértés a szenvedély és a humor.Kereslek ha te is hason lóan gondolkodsz.
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves
Társkereső Kaposvár
301 napja tag

78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Társkereső Kaposvár
1359 napja tag

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
Társkereső Kaposvár
1652 napja tag

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el
Társkeresés Kaposváron

Társkeresés Kaposvár

Kaposvár Somogy megye székhelye, egyetemi város és püspök székhely is egyben. A város a Kapos folyó két partján, illetve a Somogyi-dombság területén fekszik, csodálatos, festői környezetben. A kaposvári társkeresők elé nagyon romantikus látkép tárul. Északi részén a 8 km hosszú Deseda-tó határolja, 30 hektáros arborétummal.

Látnivalók

Somogy Megyei Múzeumok Igazgatósága – Rippl-Rónai Múzeum

Az intézmény 2011-ben költözött ki addigi központi épületéből. Szolgáltatásai jelenleg két helyen érhetők el, gyűjteményükben osztozkodniuk kell. Régi központi épületében nézhetők meg a kiállítások, illetve a régészeti és képzőművészeti osztály is ott kapott helyett a szakmai osztályokkal karöltve. Állandó kiállításaik Somogy természeti örökségeit, néprajzát és kincseit mutatják be.

Ásványmúzeum

A kaposvári Ásványmúzeum Magyarország első és egyetlen magán bemutatóhelye, melynek épületét kizárólag erre a célra alkották. A kiállítás 800 válogatott példányt mutat be 4-5000 darabos magángyűjteményből. A kollekció az öt földrész ásványaiba enged bepillantást, mint például Szovjetúnió, vagy Kína. Látványos, nagyon ritka példányainak megtekintését a gyerekek is nagyon szokták élvezni, hiszen mindenkit magával ragad az ásványok varázslatos ereje, ezért ha a társkeresők gyerekkel jönnének, bátran tudjuk ajánlani! A múzeum fő célja az ásványtan megkedveltetése.

Róma-villa, Rippl-Rónai József festőművész villája

A Róma villában lakott Rippl-Rónay József, a magyar festészet egyik legkiemelkedőbb alakja. A villa a művész saját bútoraival és 80 képével van berendezve, hűen tükrözve az eredeti állapotot. Az otthoni környezet és a család Rippl-Rónay számára nagyon fontos volt, képein is nagyon sokszor felelevenedik a téma. A múzeum látogatását inkább a fiatalok mellett az 50 feletti társkeresőknek is ajánljuk,. Fülep Lajos szerint: - Rippl-Rónay volt az egyetlen, aki friss, eleven vért hozott a magyar piktúrába, s idehaza ő egy személyben minden volt.

Somogyi Sportmúzeum

A Kaposváron elhelyezkedő Somogyi Sportmúzeum a megye sportéletének történetét mutatja be 1908-tól napjainkig, és rója tiszteletét a sportolóink előtt. A múzeum 5 tárolón keresztül mutatja be a több mint 100 sportoló és 20 sportvezető írásos dokumentumait, fényképeit, díjait és okleveleit, valamit több igazi különlegességet is: egy 19. századból megmaradt velocipédet, 1928-ból fennmaradt Rákócziék csapatzászlóját, és azt a fáklyát, mellyel 1912-ben Somogy vármegyén keresztül vitték a stockholmi olimpiára az olimpiai lángot. A sportos, vagy sportoló társkeresőknek kihagyhatatlan program, és ha csapatban érkeznének a párok, vetítéses formában is megtekinthetik a megye sportemlékeiről készült bemutatót.

Kaposfüredi Galéria és Szoborpark

Hazai és külföldi kortárs képzőművészek kiállítóhelye, célja a vizuális kultúra bemutatása, a posztmodernre való törekvés segítségével. A galéria szoborparkjában Kling József szobrászművész állandó kiállítását tekinthetjük meg.

Programok

Krokodil Zoo

A Krokodil Zoo 1990-ben nyitotta meg a kapuit, s 2004 óta üzemel állatkertként. Itt tekinthető meg a világ második legnagyobbra növő teknősfaja, az afrikai óriásteknős, más nevén sarkantyús teknős, amely jelenleg az állatkert legnagyobb példánya a 40 kilógrammjával. A növényevő állatok elkerített területeken élnek, kezdetben szelídnek és jámbornak tűnnek, de ha valaki bemerészkedne területükre, biztos, hogy üldözőbe vennék. A fő kedvenc, a görög teknős is szép számmal lelhető fel a helyen. Több kifutó közül mindegyiken más-más fajjal ismerkedhetünk meg. Habár az állatkertet elsősorban gyerekes társkeresőknek szoktuk ajánlani, ebben az esetben, ha gyermekünk még 6 év alatt van nem biztos, hogy a legjobb program számára. Az elvált társkeresőink viszont nagyon szeretnek valamiért betérni, így elsősorban nekik tudnánk ajánlani a helyet.

Csiky Gergely Színház

A Csiky Gergely Színház az ország egyik legnagyobb és leghíresebb színháza, egyben Kaposvár jelképe. A színház a mai Rákóczi téren található, a város belvárosában. Az épület körül terül el a Színház park, ami szökőkútjával, játszóterével a kaposvári társkeresők kedvenc találkozóhelye. Az 1980-as években teljes felújításon esett át az épület, ekkor építették be a ma is használt prémium kiegészítőket a színdarabokhoz. Az ötvenes évek közepén a politikai vezetés döntése alapján Egerben és  Kaposváron önálló társulat alakulhatott.

Kaposvár
Kaposvár

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.