Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Kaposvári társkeresők 50 felett

Legújabb kaposvári női társkeresők 50 felett

Gizi - társkereső Kaposvár - 76 éves nő
Gizi, 76 éves
Társkereső Kaposvár
1122 napja tag

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
Margit - társkereső Kaposvár - 67 éves nő
Margit, 67 éves
Társkereső Kaposvár
1541 napja tag

Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Edit - társkereső Somogyjád - 53 éves nő
Edit, 53 éves
Társkereső Somogyjád
24 napja tag

170 cm / 60 kg egyedülálló vagyok. Szeretnék az életemben még egy-két boldog pillanatot!
Erzsébet - társkereső Balatonendréd - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
Társkereső Balatonendréd
333 napja tag

........ várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok.... Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki......" P.s.: Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak.

Legújabb kaposvári férfi társkeresők 50 felett

Csaba - társkereső Kaposvár - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Társkereső Kaposvár
147 napja tag

Számomra fontos a romantika a megértés a szenvedély és a humor.Kereslek ha te is hason lóan gondolkodsz.
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves
Társkereső Kaposvár
190 napja tag

78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Társkereső Kaposvár
1248 napja tag

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
Társkereső Kaposvár
1542 napja tag

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el

Keresztény kaposvári társkereső nők 50 felett

Irénke - társkereső Barcs - 68 éves nő
Irénke, 68 éves
Társkereső Barcs
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !
Marcsi - társkereső Barcs - 60 éves nő
Marcsi, 60 éves
Társkereső Barcs
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!

Keresztény kaposvári társkereső férfiak 50 felett

Anti - társkereső Kaposvár - 52 éves férfi
Anti, 52 éves
Társkereső Kaposvár
hite: római katolikus (alkalmanként)

nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.
Vilmos - társkereső Kőröshegy - 65 éves férfi
Vilmos, 65 éves
Társkereső Kőröshegy
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves Hölgyek! Nem igazán szeretek írni magamról,inkább a személyes találkozást részesíteném előnyben. Szeretnék megismerkedni egy arányos test alkatú hölggyel 56-58 éves korig, egy komoly kapcsolat céljából. Nem vagyok előfizető, jó ideig az voltam de sajnos bárkinek írtam, még választ sem kaptam. Ezért ha netán szimpatikus lennék valakinek, ezen az elérhetőségen megtalál. Betűvel írom mert különben tőrlik. *moderálva* hu Ha kérhetném fényképet küldjön aki válaszol, én is küldök ha kapok címet. Előre is köszönöm, sikeres társkeresést kívánok mindenkinek.
Társkeresés Kaposváron

Társkeresés Kaposvár

Kaposvár Somogy megye székhelye, egyetemi város és püspök székhely is egyben. A város a Kapos folyó két partján, illetve a Somogyi-dombság területén fekszik, csodálatos, festői környezetben. A kaposvári társkeresők elé nagyon romantikus látkép tárul. Északi részén a 8 km hosszú Deseda-tó határolja, 30 hektáros arborétummal.

Látnivalók

Somogy Megyei Múzeumok Igazgatósága – Rippl-Rónai Múzeum

Az intézmény 2011-ben költözött ki addigi központi épületéből. Szolgáltatásai jelenleg két helyen érhetők el, gyűjteményükben osztozkodniuk kell. Régi központi épületében nézhetők meg a kiállítások, illetve a régészeti és képzőművészeti osztály is ott kapott helyett a szakmai osztályokkal karöltve. Állandó kiállításaik Somogy természeti örökségeit, néprajzát és kincseit mutatják be.

Ásványmúzeum

A kaposvári Ásványmúzeum Magyarország első és egyetlen magán bemutatóhelye, melynek épületét kizárólag erre a célra alkották. A kiállítás 800 válogatott példányt mutat be 4-5000 darabos magángyűjteményből. A kollekció az öt földrész ásványaiba enged bepillantást, mint például Szovjetúnió, vagy Kína. Látványos, nagyon ritka példányainak megtekintését a gyerekek is nagyon szokták élvezni, hiszen mindenkit magával ragad az ásványok varázslatos ereje, ezért ha a társkeresők gyerekkel jönnének, bátran tudjuk ajánlani! A múzeum fő célja az ásványtan megkedveltetése.

Róma-villa, Rippl-Rónai József festőművész villája

A Róma villában lakott Rippl-Rónay József, a magyar festészet egyik legkiemelkedőbb alakja. A villa a művész saját bútoraival és 80 képével van berendezve, hűen tükrözve az eredeti állapotot. Az otthoni környezet és a család Rippl-Rónay számára nagyon fontos volt, képein is nagyon sokszor felelevenedik a téma. A múzeum látogatását inkább a fiatalok mellett az 50 feletti társkeresőknek is ajánljuk,. Fülep Lajos szerint: - Rippl-Rónay volt az egyetlen, aki friss, eleven vért hozott a magyar piktúrába, s idehaza ő egy személyben minden volt.

Somogyi Sportmúzeum

A Kaposváron elhelyezkedő Somogyi Sportmúzeum a megye sportéletének történetét mutatja be 1908-tól napjainkig, és rója tiszteletét a sportolóink előtt. A múzeum 5 tárolón keresztül mutatja be a több mint 100 sportoló és 20 sportvezető írásos dokumentumait, fényképeit, díjait és okleveleit, valamit több igazi különlegességet is: egy 19. századból megmaradt velocipédet, 1928-ból fennmaradt Rákócziék csapatzászlóját, és azt a fáklyát, mellyel 1912-ben Somogy vármegyén keresztül vitték a stockholmi olimpiára az olimpiai lángot. A sportos, vagy sportoló társkeresőknek kihagyhatatlan program, és ha csapatban érkeznének a párok, vetítéses formában is megtekinthetik a megye sportemlékeiről készült bemutatót.

Kaposfüredi Galéria és Szoborpark

Hazai és külföldi kortárs képzőművészek kiállítóhelye, célja a vizuális kultúra bemutatása, a posztmodernre való törekvés segítségével. A galéria szoborparkjában Kling József szobrászművész állandó kiállítását tekinthetjük meg.

Programok

Krokodil Zoo

A Krokodil Zoo 1990-ben nyitotta meg a kapuit, s 2004 óta üzemel állatkertként. Itt tekinthető meg a világ második legnagyobbra növő teknősfaja, az afrikai óriásteknős, más nevén sarkantyús teknős, amely jelenleg az állatkert legnagyobb példánya a 40 kilógrammjával. A növényevő állatok elkerített területeken élnek, kezdetben szelídnek és jámbornak tűnnek, de ha valaki bemerészkedne területükre, biztos, hogy üldözőbe vennék. A fő kedvenc, a görög teknős is szép számmal lelhető fel a helyen. Több kifutó közül mindegyiken más-más fajjal ismerkedhetünk meg. Habár az állatkertet elsősorban gyerekes társkeresőknek szoktuk ajánlani, ebben az esetben, ha gyermekünk még 6 év alatt van nem biztos, hogy a legjobb program számára. Az elvált társkeresőink viszont nagyon szeretnek valamiért betérni, így elsősorban nekik tudnánk ajánlani a helyet.

Csiky Gergely Színház

A Csiky Gergely Színház az ország egyik legnagyobb és leghíresebb színháza, egyben Kaposvár jelképe. A színház a mai Rákóczi téren található, a város belvárosában. Az épület körül terül el a Színház park, ami szökőkútjával, játszóterével a kaposvári társkeresők kedvenc találkozóhelye. Az 1980-as években teljes felújításon esett át az épület, ekkor építették be a ma is használt prémium kiegészítőket a színdarabokhoz. Az ötvenes évek közepén a politikai vezetés döntése alapján Egerben és  Kaposváron önálló társulat alakulhatott.

Kaposvár
Kaposvár

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.