Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Miskolci társkeresők 50 felett

Diplomás miskolci társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Miskolc - 55 éves férfi
Tamás, 55 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett

Nem futó kalandot keresek,társat akivel az életem hátralévő részét eltöltöm.
Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!

Legújabb miskolci női társkeresők 50 felett

Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
Társkereső Miskolc
139 napja tag

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Társkereső Miskolc
1321 napja tag

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Erzsébet - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
Társkereső Miskolc
1357 napja tag

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Erzsébet - társkereső Ózd - 68 éves nő
Erzsébet, 68 éves
Társkereső Ózd
4 napja tag

Keresem megbízható párom egy független férfi személyében. Csak komoly kapcsolatot keresok jelentkezzenek. Ha szimpatikus vagyok, telefonáljon: *moderálva*

Legújabb miskolci férfi társkeresők 50 felett

Csaba - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Csaba, 62 éves
Társkereső Miskolc
4 napja tag

5 éve vagyok özvegy és egyre nehezebben viselem
Agoston - társkereső Miskolc - 58 éves férfi
Agoston, 58 éves
Társkereső Miskolc
42 napja tag

Én egy földigényes úriember vagyok, nagylelkű és könnyű. Nem keresek egy kis szórakozást, szeretném, ha valaki szeretne engem. Keresek egy nőt, aki nevetni akar, és az oka, hogy mosolyogok az arcomon. Mindig egy kis kalandért vagyok, és új helyeket fedezek fel.
József - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
József, 62 éves
Társkereső Miskolc
377 napja tag

Szeretni és szeretve lenni,a legjobb dolog az életben. Egymás megbecsülése,elfogadása olyannak, amilyen. József vagyok,61-éves,elvált.Szeretném megtalálni a páromat,a másik felemet,akivel kölcsönös szeretetben még sok örömet tudunk egymásnak adni.
Balu - társkereső Miskolc - 53 éves férfi
Balu, 53 éves
Társkereső Miskolc
1097 napja tag

Szeretném megtalálni életem párját,imádom a természetet,szeretek utazni.

Keresztény miskolci társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Zoltán, 66 éves
Társkereső Miskolc
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Zoltán vagyok, 62 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József - társkereső Miskolc - 56 éves férfi
József, 56 éves
Társkereső Miskolc
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
Társkeresés Miskolcon

Miskolc

Magyarország negyedik legnépesebb, illetve Észak-Magyarország legnagyobb városa, így a miskolci társkeresőnek bőven akad lehetőség a válogatásra. Európa egyik legrégebben lakott területe, már a középkorban kereskedőváros volt, a rendszerváltás óta inkább idegenforgalmi szerepét igyekszik előtérbe helyezni. A társkeresés Miskolcon inkább az idősebb korosztálynak kedvez mind kulturális, mind programlehetőség szempontból.

Látnivalók

Avasi református templom

Már a 14. században állt az Avas hegy oldalában a plébániatemplom. 1480 körül a templom teljes újjáépítésen esett át. Az északnyugati kápolnában kis kiállítás mutatja be a templom történetét az érdeklődni vágyóknak. Az épület körül helyezkedik el a város legrégebbi temetője, az avasi műemléktemető.

Deszkatemplom

1689-től díszíti Miskolcot, azonban mivel fából készült, gyakran leégett. A mai templom elődje, amely 1938-ban épült szintén erre a keserű sorsra jutott. A Deszkatemplomot 1997 decemberében felgyújtották, aminek következtében szintén teljesen leégett az épület. Helyreállítására országos gyűjtés indult, s 1999 áprilisán át is tudták adni az ismét újjáépült templomot.

Görögkeleti orthodox templom

Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb görögkeleti temploma a XIII.század végén - a XIX. század elején került átadásra. A templombelső leggyönyörűbb műtárgya az ötszintes, mintegy 18 méter magas ikonosztázion, amelynek 84 képét Anton Kuchelmeister osztrák festő, alapikonjait ismeretlen festő készítette.

Déryné lakóháza

Déryné Széppataki Róza színésznő Miskolcon, mégpedig egy XIX. században épült lakóház udvari szárnyában élt testvérével, Johannával. Ma már mindketten a Szent Anna temetőben nyugszanak.

Programok

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Ha a társkeresők gyermekkel kirándulnak el Miskolcra, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a Miskolci Állatkertbe. Eredetileg Vadasparkként adott otthont az állatoknak, így igazából magában az erdőben sétálgatva ismerkedhetnek meg a látogatók a közel 150 állatfaj több mint 600 egyedével, illetve itt található az ország egyetlen gereza párja.

Miskolci Nemzeti Színház

Az ország első magyar nyelvű kőszínház elődje volt. Miskolcon Közép-Európában egyedülálló színház-együttes jött létre, amely magába foglalja a kamara-, stúdió-,illetve a szabadtéri színházat, kiszolgáló üzemek, igazgatási épületet és színészlakások együttesét. Az 50 feletti társkeresőink körében leginkább közkedvelt helyszín szokott lenni az ismerkedéshez.

Barlangfürdő

A 16. századtól a bencés szerzetesek kedvelt fürdőhelyeként volt ismert, Európa egyedülálló karsztvizes termál-barlangja. A barlandrendszert a természet maga alkotta. Napjainkban 5 beltéri medence, gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka nyújtja a regenerálódást az idevágyók számára.

Miskolc
Miskolc

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.