Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Nyíregyházai társkeresők 50 felett

Legújabb nyíregyházai női társkeresők 50 felett

Renáta - társkereső Nyíregyháza - 50 éves nő
Renáta, 50 éves
Társkereső Nyíregyháza
24 napja tag

50 éves özvegy nő vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Ilona - társkereső Bököny - 67 éves nő
Ilona, 67 éves
Társkereső Bököny
363 napja tag

özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
Éva - társkereső Csenger - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Társkereső Csenger
974 napja tag

Éva vagyok 53 éves. Dolgozom egy kereskedelmi cégnél, mint kereskedelmi ügyintéző-titkárnő. Elég elfoglalt vagyok a munkám miatt. Szabadidőmben szeretek kirándulni, sétálni, kerékpározni, olvasni, tv-ni. Sütés-főzős közbe szeretek zenét hallgatni.
Julcsi - társkereső Nyírgyulaj - 67 éves nő
Julcsi, 67 éves
Társkereső Nyírgyulaj
1652 napja tag

64 éves,fiatalos nagymama vagyok. Szeretem az életet,az őszinte,tartalmas beszélgetéseket,a természetet. Jelenleg a lányomékkal élek. Özvegy vagyok, de szeretnék még egy kicsit élni. egy megértő társ oldalán. akivel lehet őszintén beszélgetni, kart karba öltve sétálgatni! Legyen humoros, de ha kell komoly. Ha magadra ismersz, kérlek írj!!

Legújabb nyíregyházai férfi társkeresők 50 felett

Zoltán - társkereső Újfehértó - 60 éves férfi
Zoltán, 60 éves
Társkereső Újfehértó
41 napja tag

Aktív, optimista, magamra és környezetemre igényes, intuitív személyiség vagyok . hasonló társat szeretnék hosszú távra.
Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves
Társkereső Kocsord
451 napja tag

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Társkeresés Nyíregyházán

Nyíregyháza

Nyíregyháza megyei jogú város, Észak-Alföld második legjelentősebb településének számít. A három határ közelében fekvő város számos program lehetőséget kínál akár kikapcsolódásról, akár szórakozásról van szó. A nyíregyházi társkeresőknek nincs nehéz dolguk, hiszen nemcsak a városból, hanem a szomszédos országok lakói közül is válogathatnak. A város dinamikusan előrehaladva fejlődik, inkább programokban, mint látnivalókban gazdag.

Látnivalók

Kállay Gyűjtemény

A gyűjtemény alapítója dr. Kállay Kristóf saját pénzén vásárolt és összegyűjtött tárgyakból, iratokból, könyvekből létrehozott magángyűjteményét szülővárosának, Nyíregyházának adta. A gyűjtemény alapkövei iratok, oklevelek, fotók, a Szuverén Máltai Lovagrendhez kapcsolódó viseletek, kitüntetések, emléktárgyak.

Sóstói erdő

A Sóstó az 50 feletti társkeresők kedvenc ismerkedő helye. A sóstói erdőben kialakított 2,5 km sétány a Kneipp-kúra része. Sebastian Kneipp először önmaga kezelésére alkalmazta a hideg víz gyógyító erejét. A terápia során különböző hőfokú vizet alkalmaznak, melynek következtében az erek kitágulnak, a test felmelegszik, az idegsejtek segítik a szívműködést, az anyagcserét, vérkeringést, és az immunrendszer erősségét. Kneipp hidroterápiájához kapcsolódik az erdei séta, mely nyáron mezítláb is lesétálható. A módszert már a 19. században is alkalmazták, erről pedig Krúdy Gyula írt könyvet „A nyíregyházi beduinok” címmel, részletei pedig a sétányon olvashatók.

Programok

Állatpark

A Nyíregyházi Állatpark az ország első számú Állatparkja, Közép-európai térségben is nagy elismerésnek örvend. A 30 hektáros tölgyerdőben kontinensenkénti felosztásban mutatnak be 5000 állatot, olyan ritkaságokkal köztük, mint a komodói óriás sárkánygyík. Ha a társkeresés vagy ismerkedés gyerekkel zajlik érdemes elhozni a kicsiket, hiszen páratlan élményt nyújt látni egy afrikai elefántot vagy egy fehér tigrist, de még akár fehér pávával is összegabalyodhatunk. Az Állatparkon belül találhatjuk a 3 szintes Zöld Piramis nevű épületet, melyben helyet foglal az Ócenárium és az Esőerdőház. Családoknak, társkeresőknek kihagyhatatlan!

Móricz Zsigmond Színház

A színház 1893-94 körül épült, negyedszázada pedig állandó társulattal működő falai között az elmúlt években a vidék legjobb előadásai születtek. A Vidámság és Derű Országos Fesztiválja a színház szervezésében szokott megrendezésre kerülni. A fesztiválon rangos színházi és filmes versengés zajlik, a város főtere egy hatalmas mozivá változik, ahol több ezren nevethetik át az estét az elmúlt évek legjobban sikerült magyar vígjátékain. Az idelátogatókat ingyenes programok kísérik, mint az utcazenészek, zsonglőrök, pantomimesek, élő szobrok, karikaturisták, bábszínházak. Ilyenkor tökéletesen alkalmas az időzítés az egyedülállóknak a városba betérni, hiszen társkeresőként számíthatunk a sikerre.

Fürdőház

Már az 1700-as években is az egészséget szolgálta, innen gyökerezik a területre jellemző fürdőkultúra kialakulása. 2013-tól a Hotelként is üzemel, s így már Hotel Fürdőházként tudnak rákeresni az ide látogatók. A Tófürdő egyik része az aktív pihenésre vágyó társkeresők célpontja, horgászás, csónakázás, vízi biciklizés, télen pedig korcsolyázásra is van lehetőség. A Strandfürdő másik része selymes, tiszai homokfövennyel, termálmedencével, csúszdával, strand-röplabdapályával várja vendégeit.

Nyíregyháza
Nyíregyháza

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.