Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Szolnoki társkeresők 50 felett

Legújabb szolnoki női társkeresők 50 felett

Vivien - társkereső Szolnok - 50 éves nő
Vivien, 50 éves
Társkereső Szolnok
1477 napja tag

Csinos magas hölgy vagyok .Szeretek sportolni ,futás ,kerékpár .
Julianna - társkereső Szolnok - 60 éves nő
Julianna, 60 éves
Társkereső Szolnok
1506 napja tag

Szeretni és szeretve lenni. Együtt jóban-rosszban, bánatban-vidámságban, egymást támogatva, tanítva, tanulni az életet. Olyan társra vágyom, akivel EGY-séget alkotunk.
Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Társkereső Szolnok
1598 napja tag

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Rozika - társkereső Jászberény - 69 éves nő
Rozika, 69 éves
Társkereső Jászberény
49 napja tag

Üdvözlök mindenkit,aki megnézi az adat lapom és ha válaszol is külön meg köszönöm. Magamról annyit,hogy érdemes egy találkozás erejéig össze jönnünk,és ismerkednünk,hiába írok itt bármit a személyes találkozás a döntő !! ÜDVÖZÖLLEK !!

Legújabb szolnoki férfi társkeresők 50 felett

Gábor - társkereső Jászfényszaru - 55 éves férfi
Gábor, 55 éves
Társkereső Jászfényszaru
84 napja tag

Szeretetre vágyom,sok rosszban volt már részem sajnos.
Gábor - társkereső Kunszentmárton - 70 éves férfi
Gábor, 70 éves
Társkereső Kunszentmárton
616 napja tag

Legyél üdvözölve kedves látogató. Ismerkedés céljából vagyok itt. Független, ma is aktívan keresgélő nyugdijas férfi vagyok. Az életre nyitott, örök optimista ápolt férfi. Röviden magamról ennyit, ha felkeltettem érdeklődésedet, légyszi jelentkezz. Minden értelemben független, egyedülálló és, igényes megjelenésű férfi vagyok szolnok megyében élek! Aki nem ir elérhetőséget Komolytalan !
Társkeresés Szolnokon

Szolnok

Szolnok az Alföld szívében helyezkedik el, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál. Az árterek miatt horgászok egyik legkedveltebb turisztikai helye. A Budapesttől nagyjából 100 km-re fekvő város 1030 körül vált ismertté, amikor István király az ispánság központjává tette. Csaknem 1000 éves történelmi múlttal rendelkezik. A város fő feladatának a gazdasági fejlődés biztosítását érzi.

Látnivalók

Belvárosi templom

A Belvárosi Szentháromság templomot ferences rendi szerzetesek emelték a 18. század elején, ez Szolnok legrégebbi műemléke. A templom legértékesebb darabjai a kézzel faragott szószék és a vele egyidős mellékoltárok. A templom otthont ad a Belvárosi Római Katolikus Plébániának, emellett komolyzenei koncertek helyszíne is szokott lenni.

Zsinagóga - Szolnoki Galéria

Szolnok egyik legszebb épülete, a romantikus-mór stílusú Zsinagóga. 1899-ben avatták fel, s 1940-ig izraelita hitközösség használta. A Szolnoki Galéria 1960-ban csatlakozott a templomhoz, miután a város felújította. A galériában nagyszabású időszaki tárlatokat és hangversenyeket is rendeznek, mely ország szinten is nagy sikereknek szokott örvendeni.

Tiszavirág gyalogos – és kerékpáros híd

Közép – Európa leghosszabb gyalogos hídja, közel 444 méter hosszú, két végpontja a ligeti- és a városi hídfő. A ligeti hídfőnél található a diákok híres lakatfala, ahová a szolnoki társkeresők előszeretettel járnak mikor már megtalálták párjukat. A városi hídfőnél található a legkedveltebb rendezvénytér, a Tiszai hajósok tere. A téren található egy 1. világháborús emlékmű. A világháború a családokban jelentős veszteségekhez vezetett, az idősebb özvegy társkereső hölgyek gyakran szoktak kijárni és megemlékezni az emlékműnél, ami egyébként Szentgyörgyi István 1926-os alkotása. A téren májustól szeptemberig változatos programok és fesztiválok várják a kikapcsolódni vágyókat.

Rozárium - Magyar rózsák kertje

A Tisza Szálló és a Tisza-híd között elterülő Verseghy park egyik szegletében található a Rozárium, ahol Magyarország szinte összes őshonos nemesítésű rózsafajtája megtalálható. A választékban gazdag kert tartalma jórészt csak nemesítő telepeken, gyűjteményekben fordul elő. Szolnok legkedveltebb és gyönyörűbb zöldterülete. Nyáron a tömérdek rózsa csalogató illata vonzza ide az embereket. A kert közepét egy csepp alakú artézi kút díszíti, amely Dr. Béres József, Béres-csepp feltalálója emlékére készült. A lehető legromantikusabb hely tud lenni egy délutáni sétára, ahol a rózsák magukba bolondítják a párokat, és együtt csodálhatják a szenvedélyt legjobban kifejező virág csodálatos fajtáit.

Programok

Szigligeti Színház

A megye kulturális életének központja. Szolnoknak 1912 óta van állandó színháza, amelyet többször is renováltak vagy teljesen átépítettek. A mai formáját 1991-ben kapta. Szemközt található a Szín-Mű-Hely, Szolnok szobaszínháza, valamint az Angyali bolt, ahol sokféle különleges ajándéktárgyat lehet vásárolni.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

A színház mellett található a Tisza Szálló, amelynek barokk stílusban épült tornya szintén a város egyik jelképe. A fürdő három medencéből, gőzkabinból és szaunából áll, stílusát tekintve pedig a Török fürdőkre emlékeztető hangulata van. A szolnoki hévíz minőségéből kifolyólag ivókúrára is alkalmas. Leginkább az 50 feletti társkeresők szokták előnyben részesíteni a gyógyfürdőt, hiszen ezek a szolgáltatások az ő egészségügyi állapotuknak kedveznek leginkább.

Tiszaliget, Liget Termálstrand és Élményfürdő

A megyeszékhely legnagyobb összefüggő zöldterülete, szabadidő és sport központja. A sportosabb vagy aktív pihenést kedvelő társkeresőknek tökéletes programlehetőségeket biztosít, hiszen két sportcsarnok, több teniszpálya, fedett squashpálya, vízilabda csarnok, salakos, bitumenes és műfüves pályák várják itt a sportolni vágyókat. A termálstrand és élményfürdő élménymedencék, úszómedencék, csúszdapark és wellness szolgáltatások színes kínálatával várja a pihenni vágyókat. A strand mögött található a Csónakázó tó, ami elsősorban a horgászok kedvenc pontja, de partján jókat lehet sétálni, beszélgetni, vagy akár piknikezni.

Bagolyvár Vadaspark

Ha a társkeresés gyerekkel zajlik, akkor érdemes elvinni a lurkókat a Bagolyvár Vadasparkba, ahol természetes környezetükben ismerhetik meg Magyarország vadfajait, házi- és hobbiállatait. A látogatók itt megetethetik, megitathatják, megsimogathatják az állatokat, és eközben megfigyelhetik viselkedésüket, szokásaikat. A gyerekek ezt a programot szokták leginkább előnyben részesíteni, és amíg ők el vannak foglalva, addig a felnőttek is el tudnak merülni egymás megismerésében.

Szolnok
Szolnok

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.