Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Szolnoki társkeresők 50 felett

Legújabb szolnoki női társkeresők 50 felett

Klára - társkereső Szolnok - 61 éves nő
Klára, 61 éves
Társkereső Szolnok
4 napja tag

Tanár, szociális segítő. Tanultan nyugodt, türelmes, ösztönösen beleérző, kemény és liberális, ugyanakkor engedékeny simulékony, nagyvonalú.....amit kihoznak belőlem. Unalmas, otthon punnyadó, testben lélekben nyugdíjas férfiak netsexelők kerüljenek el....velük a legelvetemültebb formámat hozom! Szeretnék szeretni szeretve lenni. 8 évig külföldön éltem. Nem félek a költözéstől.... Klára
Vivien - társkereső Szolnok - 50 éves nő
Vivien, 50 éves
Társkereső Szolnok
1531 napja tag

Csinos magas hölgy vagyok .Szeretek sportolni ,futás ,kerékpár .
Julianna - társkereső Szolnok - 60 éves nő
Julianna, 60 éves
Társkereső Szolnok
1560 napja tag

Szeretni és szeretve lenni. Együtt jóban-rosszban, bánatban-vidámságban, egymást támogatva, tanítva, tanulni az életet. Olyan társra vágyom, akivel EGY-séget alkotunk.
Teréz - társkereső Mezőtúr - 67 éves nő
Teréz, 67 éves
Társkereső Mezőtúr
34 napja tag

Egyedül élek , de nem magányosan. Családom, barátaim teszik szebbé a mindennapjaim. Mégis, hiányzik egy társ, egy partner. Ismerj meg, dönts!
Társkeresés Szolnokon

Szolnok

Szolnok az Alföld szívében helyezkedik el, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál. Az árterek miatt horgászok egyik legkedveltebb turisztikai helye. A Budapesttől nagyjából 100 km-re fekvő város 1030 körül vált ismertté, amikor István király az ispánság központjává tette. Csaknem 1000 éves történelmi múlttal rendelkezik. A város fő feladatának a gazdasági fejlődés biztosítását érzi.

Látnivalók

Belvárosi templom

A Belvárosi Szentháromság templomot ferences rendi szerzetesek emelték a 18. század elején, ez Szolnok legrégebbi műemléke. A templom legértékesebb darabjai a kézzel faragott szószék és a vele egyidős mellékoltárok. A templom otthont ad a Belvárosi Római Katolikus Plébániának, emellett komolyzenei koncertek helyszíne is szokott lenni.

Zsinagóga - Szolnoki Galéria

Szolnok egyik legszebb épülete, a romantikus-mór stílusú Zsinagóga. 1899-ben avatták fel, s 1940-ig izraelita hitközösség használta. A Szolnoki Galéria 1960-ban csatlakozott a templomhoz, miután a város felújította. A galériában nagyszabású időszaki tárlatokat és hangversenyeket is rendeznek, mely ország szinten is nagy sikereknek szokott örvendeni.

Tiszavirág gyalogos – és kerékpáros híd

Közép – Európa leghosszabb gyalogos hídja, közel 444 méter hosszú, két végpontja a ligeti- és a városi hídfő. A ligeti hídfőnél található a diákok híres lakatfala, ahová a szolnoki társkeresők előszeretettel járnak mikor már megtalálták párjukat. A városi hídfőnél található a legkedveltebb rendezvénytér, a Tiszai hajósok tere. A téren található egy 1. világháborús emlékmű. A világháború a családokban jelentős veszteségekhez vezetett, az idősebb özvegy társkereső hölgyek gyakran szoktak kijárni és megemlékezni az emlékműnél, ami egyébként Szentgyörgyi István 1926-os alkotása. A téren májustól szeptemberig változatos programok és fesztiválok várják a kikapcsolódni vágyókat.

Rozárium - Magyar rózsák kertje

A Tisza Szálló és a Tisza-híd között elterülő Verseghy park egyik szegletében található a Rozárium, ahol Magyarország szinte összes őshonos nemesítésű rózsafajtája megtalálható. A választékban gazdag kert tartalma jórészt csak nemesítő telepeken, gyűjteményekben fordul elő. Szolnok legkedveltebb és gyönyörűbb zöldterülete. Nyáron a tömérdek rózsa csalogató illata vonzza ide az embereket. A kert közepét egy csepp alakú artézi kút díszíti, amely Dr. Béres József, Béres-csepp feltalálója emlékére készült. A lehető legromantikusabb hely tud lenni egy délutáni sétára, ahol a rózsák magukba bolondítják a párokat, és együtt csodálhatják a szenvedélyt legjobban kifejező virág csodálatos fajtáit.

Programok

Szigligeti Színház

A megye kulturális életének központja. Szolnoknak 1912 óta van állandó színháza, amelyet többször is renováltak vagy teljesen átépítettek. A mai formáját 1991-ben kapta. Szemközt található a Szín-Mű-Hely, Szolnok szobaszínháza, valamint az Angyali bolt, ahol sokféle különleges ajándéktárgyat lehet vásárolni.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

A színház mellett található a Tisza Szálló, amelynek barokk stílusban épült tornya szintén a város egyik jelképe. A fürdő három medencéből, gőzkabinból és szaunából áll, stílusát tekintve pedig a Török fürdőkre emlékeztető hangulata van. A szolnoki hévíz minőségéből kifolyólag ivókúrára is alkalmas. Leginkább az 50 feletti társkeresők szokták előnyben részesíteni a gyógyfürdőt, hiszen ezek a szolgáltatások az ő egészségügyi állapotuknak kedveznek leginkább.

Tiszaliget, Liget Termálstrand és Élményfürdő

A megyeszékhely legnagyobb összefüggő zöldterülete, szabadidő és sport központja. A sportosabb vagy aktív pihenést kedvelő társkeresőknek tökéletes programlehetőségeket biztosít, hiszen két sportcsarnok, több teniszpálya, fedett squashpálya, vízilabda csarnok, salakos, bitumenes és műfüves pályák várják itt a sportolni vágyókat. A termálstrand és élményfürdő élménymedencék, úszómedencék, csúszdapark és wellness szolgáltatások színes kínálatával várja a pihenni vágyókat. A strand mögött található a Csónakázó tó, ami elsősorban a horgászok kedvenc pontja, de partján jókat lehet sétálni, beszélgetni, vagy akár piknikezni.

Bagolyvár Vadaspark

Ha a társkeresés gyerekkel zajlik, akkor érdemes elvinni a lurkókat a Bagolyvár Vadasparkba, ahol természetes környezetükben ismerhetik meg Magyarország vadfajait, házi- és hobbiállatait. A látogatók itt megetethetik, megitathatják, megsimogathatják az állatokat, és eközben megfigyelhetik viselkedésüket, szokásaikat. A gyerekek ezt a programot szokták leginkább előnyben részesíteni, és amíg ők el vannak foglalva, addig a felnőttek is el tudnak merülni egymás megismerésében.

Szolnok
Szolnok

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.