Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkeresők 50 felett

1 459 diplomás, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány 50 év feletti diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes diplomás társkereső nők 50 felett

Iza - társkereső Dunakeszi - 54 éves nő
Iza, 54 éves
Egyetemi diplomás (művészeti)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Emma - társkereső Budapest - 67 éves nő
Emma, 67 éves
Egyetemet végzett

Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
Hédi - társkereső Dunakeszi - 55 éves nő
Hédi, 55 éves
Egyetemet végzett

Keresem azt a férfit, aki társ lenne a hátralévő időre, jóban-rosszban. Ízig-vérig NŐ vagyok, két lábbal a földön.... Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, sportolni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe. Szeretem a harmóniát, a nyugalmat, az összhangot. Fontos számomra a család, az összetartozás.
Zsuzsa - társkereső Jászberény - 60 éves nő
Zsuzsa, 60 éves
Főiskolát végzett

Légy ápolt és a klasszikus értelemben vett Férfi. Szeresd a humort a zenét a táncot a romantikát. Társat keresek, de nem minden áron :)

Gyerekes diplomás társkereső férfiak 50 felett

Attila - társkereső Eplény - 65 éves férfi
Attila, 65 éves
Főiskolai diplomás (mezogazdasag)

163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.
László - társkereső Budapest - 53 éves férfi
László, 53 éves
Egyetemi diplomás (média, jog)

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.
Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
József - társkereső Budapest - 51 éves férfi
József, 51 éves
Főiskolát végzett

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.

Özvegy diplomás társkereső nők 50 felett

Mari - társkereső Budapest - 65 éves nő
Mari, 65 éves
Főiskolai diplomás (villamosmérnök)

Érdeklődő, utazás szerető, kultúra fogyasztó, rendszeresen sportoló. dolgozó, néha ijesztően önálló. A fentiek ellenére családról gondoskodó (felnőtt gyerekek, unokák, idős anya, stb...), sütő-főző, kreatívkodó), barátokkal körülvett. Ez eléggé elrettentőnek tűnik talán...
Vali - társkereső Kecskemét - 72 éves nő
Vali, 72 éves
Főiskolai diplomás (Oktatás)

Özvegy, nyugdíjas tanár , vannak gyerekeim, de egyedül élek. Rendezett anyagi körülmények között . Jóban - Rosszban, megbízható Társat Keresek. Nagyon szeretek utazni de nincs kivel. Cél:.! ! ! Irány a boldogság ! ! ! - merre vagy ???
Katalin - társkereső Gödöllő - 72 éves nő
Katalin, 72 éves
Főiskolát végzett

Vidám természetű, őszinte, becsületes vagyok és ezt partneremtől is elvárom. Találjuk meg egymást!
Margo - társkereső Mezőfalva - 59 éves nő
Margo, 59 éves
Főiskolát végzett

Sok mindent lehet-lehetne írnom.... Pozitív,jó kedvű,igényes a környezetre,magamra, Konyha nem ismeretlen”imadok sütni -főzni” Pörgős,érdeklődés szinte mindenre,utazás,kirándulás,welnes.... Szerintem minden benne van... Vagy meg sem?????????? Hisz allatok????????imadom oket????????

Özvegy diplomás társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Istán - társkereső Nagykanizsa - 74 éves férfi
Istán, 74 éves
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.

Elvált diplomás társkereső nők 50 felett

Marianna - társkereső Budapest - 67 éves nő
Marianna, 67 éves
Főiskolát végzett

2 diplomás,angolul jól beszélő,nagyon szépnek mondott,elvált nő vagyok.
Judit - társkereső Bátonyterenye - 50 éves nő
Judit, 50 éves
Főiskolát végzett

Nem vagyok tökéletes, de tökéletlen sem. Hiányzik valaki aki átrendezi és izgalmasabbá teszi az életem. "Ritkán gondolunk arra, amink van, de ami nincs, arra gyakrabban." És még egy fontos dolog! Futás közben gyorsabban ver a szívem. Ha Neked is, akkor talán Téged kereslek.
Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Éva - társkereső Budapest - 53 éves nő
Éva, 53 éves
Főiskolát végzett

A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi

Elvált diplomás társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Tamás, 55 éves
Egyetemet végzett

Most többet nem! Majd ha már kialakul valami, ami finom és szép, ami mesés és valóságos, ami csak nekem szól, és csak Neked!!!
Tamás - társkereső Miskolc - 55 éves férfi
Tamás, 55 éves
Egyetemet végzett

Nem futó kalandot keresek,társat akivel az életem hátralévő részét eltöltöm.
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
Sándor - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
Főiskolát végzett

Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D

Legújabb diplomás társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Egyetemi diplomás (mérnök)
3 napja tag

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
Margit - társkereső Vésztő - 64 éves nő
Margit, 64 éves
Főiskolát végzett
8 napja tag

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Ica - társkereső Szeged - 54 éves nő
Ica, 54 éves
Főiskolát végzett
23 napja tag

Sziasztok szeretek ismerkedni! Nyitott vagyok mindenre !
Ildikó - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ildikó, 66 éves
Egyetemet végzett
27 napja tag

NEM VAGYOK FIATAL,SEM SZÉP, SEM GAZDAG.A SZÍVEM AZONBAN TELE VAN SZERETETTEL ÉS SZERETET UTÁNI VÁGGYAL.EZÉRT KERESEK TÁRSAT, AKI HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK.NAGYON SZERETNÉK KÉZEN FOGVA SÉTÁLNI VALAKIVEL,KIRE SZÁMÍTHATNÉK HA BAJBAN VAGYOK É EZ KÖLCSÖNÖS LENNE. ŐT KERESEM.

Legújabb diplomás társkereső férfiak 50 felett

Józsi - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Józsi, 58 éves
Egyetemet végzett
21 napja tag

Sok jó tulajdonságom van de vannak rosszak is!Csak a személyes találkozás dönti el,hogy egymáshoz illünk e vagy sem,tudjuk e tolerálni a másik jó és rossz tulajdonságait!
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
Egyetemi diplomás (testnevelés)
22 napja tag

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Attila - társkereső Budapest - 73 éves férfi
Attila, 73 éves
Főiskolát végzett
37 napja tag

Magamról nem szeretnék írni, ez személyes dolog. akinek sziimpatiks vagyok dz mindent megtudhat !
Gyuri - társkereső Szeged - 75 éves férfi
Gyuri, 75 éves
Főiskolát végzett
101 napja tag

Gyuri vagyok, 75 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény diplomás társkereső nők 50 felett

Aranka - társkereső Jászárokszállás - 71 éves nő
Aranka, 71 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Tanítónő vagyok, 40 évig dolgoztam a helyi iskolában.Egy fiam van, s két unokám,akik a Dunántúlon élnek. !43 évi házasság után egyedül maradtam. Sok baj után szeretnék kicsit boldog lenni, s olyan társat találni aki korban hozzám illő,s neki is egy megértő társ hiányzik! Mivel tagságom lejár,csak email cim,vagy skype címre tudok válaszolni *moderálva*
Margit - társkereső Pécs - 75 éves nő
Margit, 75 éves
Főiskolát végzett
hívő római katolikus

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Főiskolát végzett
hívő római katolikus (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (alkalmanként)

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...

Keresztény diplomás társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
Egyetemi diplomás (jog)
hite: református

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (alkalmanként)

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Géza - társkereső Pécs - 71 éves férfi
Géza, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Lajos - társkereső Öregcsertő - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Átlagos ,szerény,szeretet éhes romantikus fiú vagyok. Szeretem a régi slágerek, szeretek barkácsolni, kirándulni, táncolni,sütni-főzni.Nem dohányzok,iszok és nem kávézok.4-felnőtt gyermekem és 4kis uncsim, van akiket imádok!! Keresek, egy őszinte,rendes,kedves,megértő, vidám,szeretetéhes rendes nőt!Ha gondolod akkor írj nekem és írd meg e-mail címedet is mert nem vagyok előfizető.Köszönöm.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Emma (67), Budapest
  esély...
  Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
 • Éva (54), Eger
  Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb
  Üdvözöllek Kedves Látogató! Sok mindent írhatnék magamról, de én a személyes találkozásban hiszek. A hagyományos értékrendeket szerető nő vagyok, akinek fontos az életben a hűség, bizalom és az őszinteség. Bízom benne, hogy a mai világban is van olyan férfiember, aki szintén ezt is keresi egy nőben.
 • Lilli (66), Budapest
  magas mackós társat keresek, aki szereti az állatokat
  magas mackós társat keresek, aki szereti atállatokat
 • Klára (51), Szentendre
  Mindenre van erőm Krisztusban,aki engem megerősít.Ad hozzám illő
  Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
 • Sándor (56), Budapest
  Nincs mottóm.... Ismerj meg, ha érdekellek....
  Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D
Egy megértő társra vágysz?
Voltál már úgy, hogy találkoztál valakivel és nem nagyon volt közös témátok? Esetleg akadály volt az illető aluliskolázottsága, vagy csak egyszerűen nem érdekelték a humán témák? Amikor valaki diplomával rendelkezik, elvárja, hogy a párja is hasonló kvalitású legyen. Diploma nélkül azért kicsit másabb a világnézet, a főiskola/egyetemi évek tapasztalatainak hiánya is hamar megmutatkozik. Érdemes tehát diplomásként diplomás társat keresni? Igen! Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.