Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 516 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Kata - társkereső I. - 61 éves nő
Kata, 61 éves


Ha szived mèg szabad cserèljünk az enyèmen sincs lakat Ha gondolod èn odaadom cserèbe a tied adod Káros szenvedélyektől mentes egyedülálló férfiak jelentkezését várom! Fiatalos vidám szeretni ès szeretve lenni tudó hölgy vagyok Kereskedelemben dolgozom.Szeretek rejtvènyt fejteni zenèt hallgatni.Hosszú távra vèglegesen keresem a párom. Remèlem minnèl előbb megtalálom!
Kati - társkereső Budapest - 56 éves nő
Kati, 56 éves


5 éve elváltam,szőke hajú,átlagos testalkatú vidám természetű hölgy vagyok.Szeretek kirándulni,utazni,táncolni ,színházba,koncertekre járni.Komoly kapcsolatot keresek,aki a párom lehetne ezekben a tevékenységekben.
Júlia - társkereső Cegléd - 52 éves nő
Júlia, 52 éves


Nagyon hiányzol. Már rég kereslek. Őszinte, ragaszkodó, hűséges vagyok. Romantiku. Ha a telón szexet nézel akkor ne írj. Nekem csak az kell akinek csak én kellek. Nem osztozkodok senkivel. És református.
Ancsi - társkereső Budapest - 52 éves nő
Ancsi, 52 éves


Majd Neked! :) hmmm - gondolom, bar a szép hosszan megírt bemutatkozás jól mutat, de azt is jelzi, hogy az embernek nincs más dolga :)

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Istvan - társkereső Perth - 64 éves férfi
Istvan, 64 éves


Egyedul allo, fuggetlen ferfi, rendezett anyagiakkal keres csinos , jolapolt oszinte baratnot, valaki aki a baratom, szeretom es lelektarsam is egyben hosszutavu kapcsolat , majd hazassag remenyeben.
Jozsi - társkereső Nagykáta - 71 éves férfi
Jozsi, 71 éves


70 éves 170 cm magas, életvidám, természetet, és zenét kedvelő úr kérési hasonló érdeklődésű parjat 65 éves korig.
Tibor - társkereső Győr - 56 éves férfi
Tibor, 56 éves


Elvált vagyok,14- 16 éves fiam velem él.Győrhöz közel családi házban lakunk. Idő hiányában választottam az ismerkedés ezen formáját!!!Egy társat a mindennapokra,akinek fontos a család,aki szeretetre vágyik,hát ezt a hölgyet keresem!!!
János - társkereső Kiskunfélegyháza - 64 éves férfi
János, 64 éves


Egyedül élek, rendezett körülmények között, független hölgy ismeretségét keresem!

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Aranka - társkereső Debrecen - 70 éves nő
Aranka, 70 éves
Főiskolát végzett

Önmagamra és Társamra igényes, rendezett körülmények között élő család centrikus, rendszerető, házias, jó kedélyű, fiatalos megjelenésű, hölgy vagyok.
Anna - társkereső Budapest - 60 éves nő
Anna, 60 éves
Főiskolai diplomás (Humán)

Egy romantikus, kedves, őszinte, minden szépre és újra nyitott barátot keresek, aki a társam a barátom, a kedvesem lehetne, aki egyszóval egy igazi TÁRS lehetne az életemben. Akivel kialakíthatnánk egy igazán kellemes, szórakoztató, tartalmas, igazi hétköznapi csodákkal teli kapcsolatot, és boldoggá tudnánk tenni az ünnepeket és a hétköznapokat egyaránt.
Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 61 éves nő
Julianna, 61 éves
Főiskolát végzett

Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

Istvan - társkereső Mosonmagyaróvár - 58 éves férfi
Istvan, 58 éves
Főiskolát végzett

Én csak a találkozás hive vagyok . Már azon a ponton vagyok hogy .... Ön gyilkosság csak Mosonmagyaroviak irjajanak
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Főiskolát végzett

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
István - társkereső Miskolc - 50 éves férfi
István, 50 éves
Főiskolai diplomás (testnevelő tanár)

Szerintem 50 körül már nem szabad olyan komolyan venni az életet. Szeretem a humort, mert az az élet sója. Testnevelő és informatikus vagyok Miskolc egyik általános iskolájában, ha éppen nem Miskolc-Tapolcán gyártom a kézműves fagylaltot. Szeretem a gyerekeket, a tanítás frissen tart agyilag, "TOPPON" kell lenni. Utálom a cigit, piát, meccset, hülye haverokat. Pontos és ügyeskezű vagyok, bármit is jelentsen ez. Átmeneti, szexkapcsolatokra nincs időm, vagy lehet, hogy csak kinőttem már belőle
Attila - társkereső Szekszárd - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
Főiskolát végzett

Szeretnék megismerkedni egy hűséges, nyugodt, kiegyensúlyozott társat.

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
9 napja tag

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Böbe - társkereső Budapest - 56 éves nő
Böbe, 56 éves
15 napja tag

Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
Ircsi - társkereső Debrecen - 58 éves nő
Ircsi, 58 éves
22 napja tag

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!
Ilona - társkereső Budaörs - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
29 napja tag

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám... Várom a szikrát..utána tőlem porig éghet minden...

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Neustadt an der Weinstrasse - 63 éves férfi
János, 63 éves
5 napja tag

de csak az megszokott és talán már unalmas "rigmusokat" lehetne irni. Ezt én nem teszem, ellenben ha csak egy egészen kicsit felkeltettem a figyelmedet, akkor kérlek, hogy kezdjünk el beszélgetni, talán sikerül kialakitani egy kapcsolatot. Teljesen egyedül, MINDEN tekintetben függetlenül élek egy bérelt lakásban. Kiránduló és turista buszt vezetek Németországban és Európában. 5. éve élek és dolgozom Németországban. Már folyamatban a hazaköltözésem, rövidesen Veresegyházon fogok lakni.
Tamás - társkereső Pécs - 51 éves férfi
Tamás, 51 éves
5 napja tag

nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
Gyula - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gyula, 58 éves
18 napja tag

Vidám, optimista és kísérletező vagyok. Szeretem a művészeteket és a természetet. Szívesen megyek Kirándulni, táncolni, színházba, vagy egy jó étterembe. Az alkotás okozza számomra az egyik legnagyobb örömet a gyermekeim után. De nagyon hiányzik mellőlem, akiért érdemes készülni, csinosan felöltözni, akit meg lehet nevettetni és babusgatni. A kapcsolatban nem a kor, vagy a végzettség számít, hanem a figyelem és a tisztelet. Majd megtapasztalod Te is.
Józsi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Józsi, 51 éves
24 napja tag

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Mária - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Mária, 66 éves
hívő református (alkalmanként)

Egyszerű ,barátkozó típus őszinte ,nem szeretem a hazug embert !Kedvelem a társasági embereket, alkalmazkodó ,természet imádó ,sokat mozgó és túrázó !Szeretek társaságban lenni barátokat megismerni ! Nem szeretem a nagy képű és kirívó embert !
Ilona - társkereső Körmend - 56 éves nő
Ilona, 56 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Keresem a másik felem, vagy Ő talál meg Engem! Beszélgetni, nevetni, jönni-menni szeret!
Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Erika - társkereső Szigetszentmiklós - 65 éves nő
Erika, 65 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Fiatalos nagyi keresi korbam hozzà illô pàrjàt.Szemèlyes talàlkozàs.

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

Pál - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Pál, 65 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

64-éves kicsit beteg keresi azt a társát aki őt keresi.
Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Nagyon rég nem kerestem senkit mert azt hittem hogy megtaláltam az igazit hát tévedtem most újra szingli vagyok és bízom benne hogy megtalálom a nagy ő-t
Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
református vallású

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
László - társkereső Szigethalom - 70 éves férfi
László, 70 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • János (63), Dunakeszi
  Ma valahogy olyan mottótlan vagyok.
  Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
 • Józsi (65), Győr
  kereslek
  nem tudom hogy mit irjak ide, mivel társat keresek nem levelezni akarok, mivel nem vagyok előfizető.
 • Ida (64), Prága
  A nevetés az élet füszere.
  Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.
 • Lajos (50), Debrecen
  őszintén
  Én egy egyszerű őszinte becsületes hölgyet szeretnék találni tartós kapcsolat céljából!
 • Ágnes (54), Budapest
  48 éves, szökésbarna, tanítónő keresi társát
  Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.