Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 367 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Emma - társkereső Budapest - 67 éves nő
Emma, 67 éves


Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
Ida - társkereső Prága - 64 éves nő
Ida, 64 éves


Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.
Ilona - társkereső Dunaújváros - 62 éves nő
Ilona, 62 éves


Komoly kapcsolatot keresek.Aki tars lenne a mindennapokban,joban rosszban segitenenk egymast.
Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves


Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Ferenc - társkereső Szabadszállás - 67 éves férfi
Ferenc, 67 éves


Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Gábor - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Gábor, 59 éves


Komoly kapcsolatot szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
László - társkereső Bugyi - 59 éves férfi
László, 59 éves


szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
István - társkereső Budapest - 61 éves férfi
István, 61 éves


E gyszerü hétköznapi emper.Rendes mebizhato partnert keres Akivel élhetnék boldogan.Szabadidöt eltölthetném.

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Ani - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ani, 55 éves
Főiskolát végzett

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)
Katerina - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katerina, 57 éves
Egyetemet végzett

A türelem! Ami a legtöbb embernek a gyengesége, az az én legnagyobb erősségem. Különösen nagy levegőt tudok venni, és ez már sokszor segített az életben. Ezzel valóban több szeretetet, békét és boldogságot hozok az emberek közé, mint bárki más! Éppen ezért nem szeretném az örömömet csak magamnak megtartani, hanem másokkal is megosztom. Mindig ott vagyok másoknak, hogy boldoggá tegyem őket, amikor leginkább szükségük van rá.Ideális társ:türelmes,kedves,udvarias,hűséges és tudjon igazán szeretni..
Erzsébet - társkereső Győr - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
Főiskolát végzett

Alapvetően vidám természetű egyedül élő nő vagyok, de néha elszomorít a társtalanság. Szeretem a gyerekeket, a zenét a társaságot, a természetet.Dolgozom még.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
Főiskolát végzett

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
Mihály - társkereső Diósd - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Péter - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Péter, 58 éves
Főiskolát végzett

Most hirtelen semmi olyat nem tudok írni amit fontosnak vélek, de ha ismerkedünk és kérdezel, mindent megtudunk egymásról!

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Eva - társkereső Németország - 55 éves nő
Eva, 55 éves
3 napja tag

“Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
Tereza - társkereső Székesfehérvár - 73 éves nő
Tereza, 73 éves
8 napja tag

Fiatalos, vidám természetű, a matériához kötődő de a létezés sokoldalúsága iránt nyitott hölgy vagyok.
Anikó - társkereső Zalaegerszeg - 54 éves nő
Anikó, 54 éves
10 napja tag

Komoly szándékú, optimista, őszinte, magára és környezetére igényes, hűséges, romantikus hölgy keresi hasonló adottságokkal rendelkező Úr jelentkezését. A személyes találkozásban hiszek.
Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves
10 napja tag

Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

Ferenc - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Ferenc, 53 éves
21 napja tag

Ferenc nek hívnak Bp lakom 54/174 100 barna hajú elvalt férfi vagyok! Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő Bp hölggyel! Tartós kapcsolatot keresek!
Feri - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Feri, 65 éves
33 napja tag

Nyugdíjas vállakozó vagyok, dolgozom elsősorban azért, hogy ne unatkozzak és ne törjem meg az életem során megszokott ritmust. Tavasztól őszig a hétvégeket a nyaralóban töltöm. Szeretek kerékpározni, sétálni, túrázni, utazni. Rendszeresen sportolok heti három alkalommal az uszodában kezdem a napot. Szeretetre, megértésre vágyom. Társat keresek és nem futó kalandot. Várom jelentkezésedet.
István - társkereső Nagykőrös - 71 éves férfi
István, 71 éves
51 napja tag

Mozgássérült ember vagyok és ezt azért írom le, hogy olyan társat keresek akki így elfogad. Szertem természetet és a zenét.
Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves
65 napja tag

Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Tünde - társkereső Budapest - 51 éves nő
Tünde, 51 éves
hite: református

Imádok élni,imádok önfeledten szívből kacagni. Szaladni mezítláb a réten,holdfényben átúszni a folyót,erdőben hallgatni a madárdalt és lógatni a lábam a hegy tetejéről.Ha ezekben szívesen velem tartanál akkor Te vagy az én emberem. Nem zavar,ha nincs kacslábon forgó palotád és drága autód,de jó ha hozzám hasonlóan kitartó és szorgalmas vagy.
Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
hívő római katolikus

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Ilona - társkereső Budaörs - 60 éves nő
Ilona, 60 éves
vallása: római katolikus

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám...
Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
református vallású (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Attila - társkereső Zalaegerszeg - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
hívő római katolikus (nem hiszek benne)

Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
István - társkereső Solymár - 69 éves férfi
István, 69 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

Református...*nyugdíjas nagyapa vagyok! Kivel lehet még táncolni és az életnek, egymásnak örülni? :-) Vagyok, aki voltam, leszek, Krisztus kegyelmében élek!
Gábor - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Gábor, 62 éves
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

A szerelmet keresem.. mit ér az élet e nélkül? Egyszerűen élni... tiszta lelkiismerettel.... örülni minden új napnak..... megbecsülni ami adatott... nem vágyni többre..... utazni, sportolni, odafigyelni.... beszélgetni. borozgatni... szenvedélyesen szeretkezni..... és csak lazán humorral fűszerezve..és nem ragaszkodva túlzottan a saját magunk kötött, megváltoztathatatlan elképzeléseihez..
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Julcsi (63), Budapest
  Beszélgessünk, ismerkedjünk, találkozzunk.
  Csak egy dolgot szeretnék, boldog lenni valakivel, egy igazi egyenrangú társsal, akivel nem egymás mellett élnénk hanem egymásért.
 • Marcsi (61), Barcs
  Csak komoly érdeklődőket szeretnék!
  Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
 • Ari (63), Budapest
  Ismerkedés.
  Alapvetöen kedves, vidám mosólygos egyéniség vagyok....
 • Aranka (71), Debrecen
  Hűség és szeretet!
  Önmagamra és Társamra igényes, rendezett körülmények között élő család centrikus, rendszerető, házias, jó kedélyű, fiatalos megjelenésű, hölgy vagyok.
 • Feri (51), Szeged
  Barátot, társat keresek!
  Keresem azt a szerelemre vágyó hölgyet, akivel alkalmanként találkozni tudnánk. Ha megfelelnénk egymásnak!!Nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni! *moderálva* Nem vagyok előfizető!
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.