Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elvált társkeresők 50 felett

2 246 elvált társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik szerelme okkal kihűlt a párjuk iránt. Sokan szeretnék ezt az érzést újra felmelegíteni, ezért regisztráltak az Újszerelem.hu társkeresőre.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már elváltak, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes elvált társkereső nők 50 felett

Kati - társkereső Budapest - 56 éves nő
Kati, 56 éves


5 éve elváltam,szőke hajú,átlagos testalkatú vidám természetű hölgy vagyok.Szeretek kirándulni,utazni,táncolni ,színházba,koncertekre járni.Komoly kapcsolatot keresek,aki a párom lehetne ezekben a tevékenységekben.
Anna - társkereső Táborfalva - 63 éves nő
Anna, 63 éves


Őszinte,család centrikus, tisztaság szerető.igényes magára környezetére,nem iszom ,nem dohányzom,nem kávézom, olyat keresek aki hozzám költözne!
Magdi - társkereső Budapest - 50 éves nő
Magdi, 50 éves


Keresem korban hozzám illő páromat Aki szereti a duci formákat Nem riad vissza ha szeretik Ja persze ő is tudjon szeretni
Judit - társkereső Szeged - 60 éves nő
Judit, 60 éves


Az életben jól elboldogulok egyedül, mégis egy harmónikus kapcsolatra vágyom .

Gyerekes elvált társkereső férfiak 50 felett

Ottó - társkereső Pécs - 56 éves férfi
Ottó, 56 éves


sziasztok Ottó vagyok 52 éves tiz éve váltam el, két gyermekem van nem velem élnek. Egy kft-nél alkalmazottként dolgozom.
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves


Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
Péter - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Péter, 58 éves


Most hirtelen semmi olyat nem tudok írni amit fontosnak vélek, de ha ismerkedünk és kérdezel, mindent megtudunk egymásról!
Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves


Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!

Diplomás elvált társkereső nők 50 felett

Ágnes - társkereső Domaszék - 70 éves nő
Ágnes, 70 éves
Egyetemet végzett

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.
Ágnes - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ágnes, 54 éves
Főiskolát végzett

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Andrea - társkereső Szigetszentmiklós - 57 éves nő
Andrea, 57 éves
Egyetemi diplomás (szociálpolitika)

Szeretem a hivatásom, gyerekekkel foglalkozok, ami sok mindent pótol, de egy igazi társat nem. Nehéz hinni a netes társkeresőkben, de vannak még csodák. Nem várok csodára, de egy szimpatikus, intelligens, kellemes partnerre igen.
Ági - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ági, 59 éves
Egyetemet végzett

Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.

Diplomás elvált társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Szabolcs - társkereső Szeged - 56 éves férfi
Szabolcs, 56 éves
Egyetemet végzett

Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Jocó - társkereső Áporka - 61 éves férfi
Jocó, 61 éves
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?

Legújabb elvált társkereső nők 50 felett

Klára - társkereső Szolnok - 61 éves nő
Klára, 61 éves
4 napja tag

Tanár, szociális segítő. Tanultan nyugodt, türelmes, ösztönösen beleérző, kemény és liberális, ugyanakkor engedékeny simulékony, nagyvonalú.....amit kihoznak belőlem. Unalmas, otthon punnyadó, testben lélekben nyugdíjas férfiak netsexelők kerüljenek el....velük a legelvetemültebb formámat hozom! Szeretnék szeretni szeretve lenni. 8 évig külföldön éltem. Nem félek a költözéstől.... Klára
Mária - társkereső Hatvan - 55 éves nő
Mária, 55 éves
8 napja tag

Nő vagyok aki csak boldog szeretne lenni.. Aki hátralévő életét megosztaná egy olyan férfival aki mosolyt tud csalni arcomra..
Edit - társkereső Budapest - 61 éves nő
Edit, 61 éves
17 napja tag

Elvált,kedves és toleráns,segitőkész,empatikus,zenét,természetet,utazást kedvelő pozitiv gondolkodásür nő vagyok,aki hosszabb távban gondolkodik egy kapcsolat kialakitásakor. Szeretem a természetet,nem kerülöm el az edzőtermeket,vidáman,odaadóan,partneremre mindig odafigyelő nőként élem az életemet.A többit személyesen megbeszéljük.
Rozália - társkereső Gyál - 55 éves nő
Rozália, 55 éves
23 napja tag

Vidán nő vagyok.Szeretek utazni,sétálni,horgászni,főzni,sütni és még sok mást

Legújabb elvált társkereső férfiak 50 felett

Atila - társkereső Szerbia - 53 éves férfi
Atila, 53 éves
3 napja tag

Megismerni oszinte holgyet aki szereti a romantikus,kedves es figyelmes ferfit.
Kornél - társkereső Szigetszentmiklós - 61 éves férfi
Kornél, 61 éves
11 napja tag

Egy öszínteségre,bizalomra,szeretetre,egymás kólcsönós tiszteletére épúlő párkapcsolat kialakítása lenne a cél. Az sem baj ha szerelem is párosul hozzá.
Jancsika - társkereső Eger - 50 éves férfi
Jancsika, 50 éves
29 napja tag

sziasztok , én sajnos, mozgás sérűlt vagyok , de mégis keresem a társamat , itt vagy?
Zoltán - társkereső Újfehértó - 60 éves férfi
Zoltán, 60 éves
41 napja tag

Aktív, optimista, magamra és környezetemre igényes, intuitív személyiség vagyok . hasonló társat szeretnék hosszú távra.

Keresztény elvált társkereső nők 50 felett

Edit - társkereső Ócsa - 56 éves nő
Edit, 56 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Katalin - társkereső wien - 54 éves nő
Katalin, 54 éves
vallása: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)

két lábon járok a földön , nyitott vagyok mindenre ami új . Hiszem , minél több időt töltesz egyedül annál nehezebb találnod egy társat vagy barátot akit elfogadsz és ő is elfogad olyannak amilyen vagy. A külsőség nem minden,olyan mint az ajándék mikor kicsomagolod szived szerint sirva fakadnál!
Klára - társkereső Miskolc - 53 éves nő
Klára, 53 éves
hite: református

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Erzsébet - társkereső Siklós - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretetet adni és kapni tudó,pozitiív gondolkodásu,alapjába véve vidám természetü vagyok,magamra és környezetemre igényes,és ezt a társamtól is elvárom,legyen becsületes toleráns a másikkal szembe,nem szeretném ha megakarna változtatni,én sem teszem

Keresztény elvált társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Miskolc - 57 éves férfi
József, 57 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
László - társkereső Gödöllő - 61 éves férfi
László, 61 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
László - társkereső Szigethalom - 70 éves férfi
László, 70 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Néhány elvált társkereső bemutatkozása
 • Márta (50), Veszprém
  Találj rám
  Ismerj meg. Bizalom és szeretet fontos számomra.
 • Ilona (60), Budaörs
  Várom a szikrát..utána tőlem,porig éghet minden...
  Vidám,nyitott,optimista,élni,nevetni szerető vagyok.Írhatnék bármit magamról.... "Milyen a személyiségem, az életstílusom? Mitől vagyok különleges? Mi fontos számomra, mik az értékeim? Mivel töltöm az időmet? Milyen zenét, könyveket szeretek? Milyen társra vágyom? Hogyan képzelem el a kapcsolatokat? Mik a legfontosabb elvárásaim?" Kiderül,ha megkérdezed..... Balczó András olimpikont idézem,aki azt mondta:Mindenki lehet boldog.Aki szép,aki csúnya,aki öreg,aki fiatal,csak az nem,aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet... Becsaphat a villám!
 • László (57), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Ötvenhét éves, diplomás budapesti férfi vagyok. Plátói kapcsolatot keresek hasonló korú hölggyel.
 • István (64), Tab
  Az öröm akkor az igazi,ha megosztod valakivel.
  Szeretem a nyílt,őszinte,hűséges,becsületes ,komoly,de jó humorú embereket.
 • Ildikó (54), Budapest
  Ismerkedjünk!
  A gyerekeim felnőttek már. Szabadidőmet a Balaton mellett töltöm.
Nem csak a húsz éveseké a világ!
Meg ismerkednél egy elvált nővel vagy férfivel? Esetleg te is elváltál? Van remény, hogy újra szerelembe ess és a kihunyt lángok ismét fényesen lobogjanak. Az elváltak legpraktikusabb társkeresője az Újszerelem.hu, ahol a szerelmet ismét sikerülni fog megtalálni egy rövid regisztráció és pár levélváltás után. Bízunk benne, hogy rád is újra rád talál a szerelem. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.