Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

372 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Gizi - társkereső Körmend - 54 éves nő
Gizi, 54 éves
6 fotóval

Sziasztok! Magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok, egy igazi nőies nő.Család centrikus és rendszerető.Szeretek kirándulni, strandolni, utazni. Érdekel a mozgás a sport.Imádom a kertet a virágokat és mindent ami gyönyörű ebben a csodálatos világban. *moderálva*
Ági - társkereső Budapest - 58 éves nő
Ági, 58 éves
5 fotóval

Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.
Rozália - társkereső Őrbottyán - 68 éves nő
Rozália, 68 éves
2 fotóval

Számomra fontosak az emberi értékek amelynek alapja az őszinteség. Optimista felfogású, álltalában vidám, termëszet szerető, kiránduló típusú ember vagyok akinek nagyon fontos a jó beszélgető partner és az egymásra figyelés aranyszabája.tel.*moderálva* A szépség a lélekben lakozik.
Erzsi - társkereső Debrecen - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
11 fotóval

Mások szerint egyedi és különleges... Tudok a saját marhaságomon kacagni, néha érzékeny, sebezhető! Romantikus, egy nagy álmodozó, még hiszek a csodákban! Én magam adom, nem játszok szerepet!

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

Mihály - társkereső Dunakeszi - 53 éves férfi
Mihály, 53 éves
1 fotóval

Szeretném megtalálni a jobbik felemet.Olyan társat keresek akivel a kölcsönös szeretet és tisztelet jegyében le tudom élni hátralevő életemet.
Sándor - társkereső Debrecen - 61 éves férfi
Sándor, 61 éves
2 fotóval

Egy átlagos pasi vagyok. Imádom a természetet szeretek vízparton lenni a vidám társaságot. De tudok komoly is lenni. Egy átlagos korban hozzám illő hölgyet keresek aki toleráns el fogad olyannak amilyen vagyok. Én sem akarom meg változtatni.Csak annyit kérek amit én tudok nyújtani neki!! Puszi mindenkinek aki meg nézi az adatlapomat.
Denes - társkereső Szekelyudvarhely - 58 éves férfi
Denes, 58 éves
1 fotóval

Karos szenvedelyektol mentes , pozitiv gondolkodasu vidam kedelyu nyugdijas vagyok. Videki kertes csaladi hazba lakok, nyaralom is van, mindenem megvan a gondtalan elethez.
Csaba - társkereső Aszód - 56 éves férfi
Csaba, 56 éves
1 fotóval

Kis körszakállas enyhén macis pasi keresi kedvesét.

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
2 fotóval

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
Katalin - társkereső Pilis - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
2 fotóval

Független 61 éves fiatalosan öv.modern hölgy vagyok. Szeretem az utazást, a tengerpartot, a sétákat, a nagy beszélgetéseket, a természetet, és mindent, ami két ember boldogságához fontos. Házias vagyok, és igényes magamra, és a környezetemre is. Imádom az állatokat, szeretem az időseket, és kedvelem, ha eltudok beszélgetni velük mindenről. Olyan igazi társat keresek,aki sokoldalú, mint én is. Nem szeretem, ha unatkozunk, mindig legyen valami éltető dolog mindkettőnknek. Elsősorban New Yorkban élő kettős állampolgárságú urat keresek. Aki Néha Magyarországra is eljön. Én a személyes Bp.i találkozás híve vagyok. Várom mielőbbi válaszát. üdv.Katalin
Éva - társkereső Mezőszemere - 72 éves nő
Éva, 72 éves
1 fotóval

Három éve egyedül élek! Még szeretném megtalálni azt az embert aki mosolygóssá teszi az életem!
Ibolya - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ibolya, 63 éves
5 fotóval

Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

Pál - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Pál, 61 éves
3 fotóval

Érzelmekben gazdag, önmagára igényes, sportos férfi vagyok Emberi értékeket keresek, nem felszínességet! Akivel tartalmasak a beszélgetések, akivel lehet nevetni is. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, önzetlenség...
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
2 fotóval

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
József - társkereső Debrecen - 54 éves férfi
József, 54 éves
2 fotóval

Egy debrecni férfi vagyok, aki keresi hozzá illő hölgy társaságát.
László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves
1 fotóval

Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Ildikó - társkereső Budapest - 50 éves nő
Ildikó, 50 éves
1 fotóval

Olyan hozzám hasonló korú (40- 54),független férfiak jelentkezését várom,akik szereteten és őszinteségen alapuló hosszútávú kapcsolatra vágynak.
Ibolya - társkereső Szentlőrinc - 62 éves nő
Ibolya, 62 éves
4 fotóval

Szeretek ismerkedni,kertészkedni,nettezni,horgászni,olvasni.Szeretem az állatokat.
Mária - társkereső Rábacsanak - 52 éves nő
Mária, 52 éves
1 fotóval

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.
Márti - társkereső Százhalombatta - 59 éves nő
Márti, 59 éves
1 fotóval

Fiatalos, energikus nő vagyok. Olyan valakit keresek, akivel sok közös programot lehet csinálni, és aztán elválik, hogy működik tovább. Nem szeretem a szakállas, bajszos, borostás ffiakat, és az erős dohányosokat. Kérlek, kímélj meg ettől :(. Bármi egyéb, személyesen, vagy emailben: *moderálva*

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

Zolcso - társkereső Budaörs - 61 éves férfi
Zolcso, 61 éves
1 fotóval

Nyugdíjas. elvált, jól szituált férfi vagyok. Társat keresek a szabad idő hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Mozi, színház, nyaralás stb.
Zoltán - társkereső Hódmezővásárhely - 56 éves férfi
Zoltán, 56 éves
2 fotóval

Minden nő egy angyal,..minden férfi egy ördög,...még is arra vár az angyal hogy vigye el az ördög,...leszel az angyalom???
Ferenc - társkereső Zalaegerszeg - 64 éves férfi
Ferenc, 64 éves
1 fotóval

ÉNEGY NAGYON RENDES, ŐSZINTE, MEGBÍZHATÓ, TOLERÁNS PASI VAGYOK ,tele hibákkal meg egy csomó rossz szokással, hogy az egyebekről már ne is beszéljünk.............
Józsi - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Józsi, 58 éves
1 fotóval

Sok jó tulajdonságom van de vannak rosszak is!Csak a személyes találkozás dönti el,hogy egymáshoz illünk e vagy sem,tudjuk e tolerálni a másik jó és rossz tulajdonságait!

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
1 fotóval
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Zsuzsa - társkereső Jászberény - 60 éves nő
Zsuzsa, 60 éves
2 fotóval
Főiskolát végzett

Légy ápolt és a klasszikus értelemben vett Férfi. Szeresd a humort a zenét a táncot a romantikát. Társat keresek, de nem minden áron :)
Hedvig - társkereső Hatvan - 58 éves nő
Hedvig, 58 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Komoly kapcsolat kialakítása céljából vagyok itt.

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Tamás, 55 éves
5 fotóval
Egyetemet végzett

Most többet nem! Majd ha már kialakul valami, ami finom és szép, ami mesés és valóságos, ami csak nekem szól, és csak Neked!!!
Tamás - társkereső Miskolc - 55 éves férfi
Tamás, 55 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Nem futó kalandot keresek,társat akivel az életem hátralévő részét eltöltöm.
József - társkereső Budapest - 67 éves férfi
József, 67 éves
2 fotóval
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Imre - társkereső Füzesgyarmat - 55 éves férfi
Imre, 55 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Elidegenedett világban élünk,de ami belső világu nk független lehet ettől... Szabadságunk megtar tása folyamatos küzdelmet igényel, de boldogok csak így lehetünk... Bizalom nélkül ellehetetlenül az élet... De vajon merünk e kockáztatni ? .... Hát ebben rejlik emberi nagyságunk... Ki tartana velem ezen az úton ? JELENLEG NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ ! HA SZERETNÉD VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT , LÉGYSZÍVES ADJ ELÉRHETŐSÉGET ! KÖSZÖNÖM ! :)

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
1 fotóval
3 napja tag

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
Erzsébet - társkereső Ózd - 68 éves nő
Erzsébet, 68 éves
2 fotóval
4 napja tag

Keresem megbízható párom egy független férfi személyében. Csak komoly kapcsolatot keresok jelentkezzenek. Ha szimpatikus vagyok, telefonáljon: *moderálva*
Margit - társkereső Vésztő - 64 éves nő
Margit, 64 éves
2 fotóval
8 napja tag

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
2 fotóval
18 napja tag

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

Miki - társkereső Debrecen - 53 éves férfi
Miki, 53 éves
1 fotóval
39 órája tag

Keresek egy hölgyet, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Csaba - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Csaba, 62 éves
1 fotóval
4 napja tag

5 éve vagyok özvegy és egyre nehezebben viselem
Imre - társkereső Dunaújváros - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
9 fotóval
13 napja tag

Vidám természetű vagyok. szeretek kirándulni, szeretem a zenét , imádom az unokámat!!! Még 4 évem van a nyugdíjig. A Dunaferrben dolgozok, mint hegesztő. Egy 2 szobás panelban élek, van egy kis, aranyos Suzukim. Elég jól főzök, takarítani meg, muszáj....Szeretem a finom borokat. El vagyok, elég jól, de szeretnék egy hűséges Társat találni!!!!
Imre - társkereső Körmend - 62 éves férfi
Imre, 62 éves
2 fotóval
17 napja tag

Keresem a párom!párban szebb az élet! éljünk boldogan a hátra lévő években

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Marianna - társkereső Budapest - 70 éves nő
Marianna, 70 éves
1 fotóval
hívő evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni , mert ha olyat keresel akiben hiba nincs más világban keresd, mert a földön nincs. Minden embernek el kell fogadni a társa előéletét is. Őszinte becsületes egymásra mindig számítható kapcsolatot tudok csak elképzelni. Köszönöm!!!!
Ilona - társkereső Jánoshida - 61 éves nő
Ilona, 61 éves
3 fotóval
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Mária - társkereső Dunaharaszti - 64 éves nő
Mária, 64 éves
1 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
4 fotóval
hívő római katolikus (alkalmanként)

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 57 éves férfi
János, 57 éves
17 fotóval
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia! János vagyok Budapestről! Egyedül élek társat szerelmet keresek erre az életre! Kérlek írj nekem, cseréljünk képeket, ismerkedjünk! e-mail címem: *moderálva* Keresem a társam, szerelmem, párom, a mindenem, Örökre.! Kérlek Küldj képeket magadról gyönyörű vagy.! Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni.!
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
3 fotóval
hite: református (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
András - társkereső Gyöngyös - 54 éves férfi
András, 54 éves
2 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Béla - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Béla, 71 éves
5 fotóval
hite: református

Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Piroska (71), Görbeháza
  légy kedves és őszinte
  Én egy őszinte kedves nő vagyok,komoly kapcsolatra vágyok. A többit ha érdekel megírom..
 • Edit (64), Budapest
  Mindig lègy vidám!
  Ozvegy nyugdijas vagyok,baratot keresek nem elettarsat! Szeretek utazni elvezni az eletet!
 • József (51), Budapest
  Megtalálni a páromat
  Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
 • Éva (55), Budapest
  Igazi szenvedélyes, személyes és elkötelezett kapcsolatot kerese
  Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
 • Julcsi (66), Nyírgyulaj
  "Igazán jól csak a szívével lát az ember..."
  64 éves,fiatalos nagymama vagyok. Szeretem az életet,az őszinte,tartalmas beszélgetéseket,a természetet. Jelenleg a lányomékkal élek. Özvegy vagyok, de szeretnék még egy kicsit élni. egy megértő társ oldalán. akivel lehet őszintén beszélgetni, kart karba öltve sétálgatni! Legyen humoros, de ha kell komoly. Ha magadra ismersz, kérlek írj!!
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.