Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

386 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Ágnes - társkereső Budapest - 60 éves nő
Ágnes, 60 éves
9 fotóval

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Zsuzsanna - társkereső Pilismarót - 62 éves nő
Zsuzsanna, 62 éves
1 fotóval

Szeretni tudo vagypk. Nem dohanyzok elonybe.Alkohol mentes eletut varok
Éva - társkereső Vác - 52 éves nő
Éva, 52 éves
1 fotóval

Egyedülálló nő vagyok. Felesleges köröket nem szeretnék futni.. A- nem-et is el tudja fogadni egy intelligens ember.
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
1 fotóval

47 éves életvidám nö vagyok komoly kapcsolatot keresek

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 57 éves férfi
János, 57 éves
17 fotóval

Szia! János vagyok Budapestről! Egyedül élek társat szerelmet keresek erre az életre! Kérlek írj nekem, cseréljünk képeket, ismerkedjünk! e-mail címem: *moderálva* Keresem a társam, szerelmem, párom, a mindenem, Örökre.! Kérlek Küldj képeket magadról gyönyörű vagy.! Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni.!
Sándor - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
4 fotóval

Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D
Jozsi - társkereső Nagykáta - 71 éves férfi
Jozsi, 71 éves
1 fotóval

70 éves 170 cm magas, életvidám, természetet, és zenét kedvelő úr kérési hasonló érdeklődésű parjat 65 éves korig.
Attila - társkereső Szekszárd - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
1 fotóval

Szeretnék megismerkedni egy hűséges, nyugodt, kiegyensúlyozott társat.

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Icus - társkereső Sajóbábony - 61 éves nő
Icus, 61 éves
5 fotóval

Szeretettel köszöntök mindenkit aki megnézi az adatlapom.Talán furcsa, hogy még így 58 évesen itt vagyok az oldalon.Már 8 éve élek egyedül és nagyon szeretném ha rám találna még egy kis boldogság valaki oldalán.Hiányoznak a megértő kedves szavak,hiányzik az hogy valakit szeressek és viszont szeressenek.Hűséges tipus vagyok.Akit megszeretek azt nagyon tudom szeretni.Nem kalandot és nem alkalmi kapcsolatot keresek.Remélem rám találsz!Ha szimpatikus vagyok a számodra,örömmel veszem a jelentkezésed
Erika - társkereső Jászberény - 61 éves nő
Erika, 61 éves
1 fotóval

Szeretnék ,egy őszinte józan társat találni aki mindenben társ.
Piroska - társkereső Görbeháza - 71 éves nő
Piroska, 71 éves
1 fotóval

Én egy őszinte kedves nő vagyok,komoly kapcsolatra vágyok. A többit ha érdekel megírom..
Irénke - társkereső Barcs - 68 éves nő
Irénke, 68 éves
3 fotóval

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

Sanyi - társkereső Siófok - 84 éves férfi
Sanyi, 84 éves
2 fotóval

Özvegy ember vagyok, nagyon egyedül érzem magam. Egézségemmel nincs probléma, teljes életet élek, csak magányosan.
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
3 fotóval

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
István - társkereső Budapest - 59 éves férfi
István, 59 éves
1 fotóval

Egy ojan ember vagyok aki mindennek elentud állni csak a kísértésnek nem tégy próbára
Gyuri - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Gyuri, 69 éves
2 fotóval

Keresek 58-64éves korig csak budapesti hölgyet 155 cm és 165 cm közötti , vidám, szeretetre vágyó társat, minőségi életet szeretnék élni, vele, utazni belföldön, külföldön, a többit személyesen!, beszéljük meg.

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Anikó - társkereső Gödöllő - 61 éves nő
Anikó, 61 éves
3 fotóval

Intelligens,nőiesen vonzó,magára és környezetére igényes nő vagyok.Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat.
Klára - társkereső Szentendre - 51 éves nő
Klára, 51 éves
1 fotóval

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 63 éves nő
Eniko, 63 éves
24 fotóval

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!
Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
12 fotóval

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

Laci - társkereső Győr - 59 éves férfi
Laci, 59 éves
2 fotóval

Sziasztok-rendezett körulmények között élek,és keresem az igazit!!!
Bandi - társkereső Tamási - 60 éves férfi
Bandi, 60 éves
1 fotóval

Nincs lovam, se motorom,se puskám, se vitorlásom. Természetes, minden "műtől" mentes, de nem hibátlan nőt keresek. Nem háztartási alkalmazottat és nem kedvesnővért. Imádom a vízet, a lecsót és a zsíros kenyeret. Testnevelőtanárként dolgozom.
István - társkereső Vác - 54 éves férfi
István, 54 éves
1 fotóval

Igaz, nem vagyok már kamasz, sem húsz éves, de úgy érzem, hogy az én koromban is jár az embernek a boldogság. Az a boldogság, amit egy másik ember, a TÁRS adhat meg nekünk. Éppen ezért vagyok itt, hogy rátaláljak arra a HÖLGYre, aki újra boldoggá tudna tenni. Mivel? Egy öleléssel, meleg, szerető szavakkal, hűséggel, őszinteséggel és természetesen forró, intim órákkal. Mert ugyebár, ez is hozzá tartozik az élethez. A fentiekben már lényegében el is mondtam, hogy mi az elképzelésem arról a hölgyről, akit keresek. Ezeken kívül vannak a külső tulajdonságok: ne legyen magasabb 170 cm-nél és ne legyen idősebb 55 évesnél. Nagyon remélem, hogy léteznek olyan hölgyek, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.
Pál - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Pál, 65 éves
1 fotóval

64-éves kicsit beteg keresi azt a társát aki őt keresi.

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Margit - társkereső Pécs - 76 éves nő
Margit, 76 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Katalin - társkereső Budapest - 64 éves nő
Katalin, 64 éves
4 fotóval
Főiskolai diplomás (Számvitel)

Szia! A koromat láttad, a fotóm is itt van! Szeretnék egy partnert közös programokhoz! Ha ezek jól sikerülnek többről is lehet szó!
Maria - társkereső Kecskemét - 59 éves nő
Maria, 59 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

Rendkívül energikus, igényes az intellektualis és érzelmi intelligenciara. Klasszikus értékrendek mentén elem az eletem, s olyan tarsat szeretnek akinek meg ezen értékek fontosak.
Emma - társkereső Budapest - 67 éves nő
Emma, 67 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

András - társkereső Budapest - 59 éves férfi
András, 59 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

A régi énemből megmaradt a természet, a nap, a víz, az egészségtudatos mozgás, a hardrock szeretete. Csökkent a vagányság, a kivagyiság, a belemenőség, az erő, az „ide nekem az oroszlánt is!” mentalitás. Sokkal fontosabb lett viszont a csend, a nyugalom, a lelki béke, a biztonság, a bizalom, a megbízhatóság, az őszinteség, a meghittség, a gyengédség, a szeretet, a hit, és a spiritualitás. (Teljesen mimóza azért nem lettem.) Nagyon vágyom az őszinte, tiszta szeretetre! Világnézetem, és erkölcsi értékrendem is hagyományos alapokon nyugvó. Nem szeretem a kérkedő „másságot”. Hasonló értékrendű, ill. értékekre vágyó TÁRSAT keresek. Akivel csakúgy „semmittéve” összebújva is jó együtt lenni, de akivel aktív, akár az extremitásig fajuló dolgokba is bele lehet menni. Akinek jó megfogni a kezét. Akit jó átölelni. Akivel együtt rezgünk. S persze fontos a külső is: a kellemes, vonzó megjelenés, a kedves, mosolygós arc, a nőiesen inkább erős (de nem kövér!) alkat. Mivel aktívan nem keresgélek, ezért nincs előfizetésem, így viszont csak e-mail címre tudok válaszolni.
Zolcso - társkereső Budaörs - 61 éves férfi
Zolcso, 61 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Nyugdíjas. elvált, jól szituált férfi vagyok. Társat keresek a szabad idő hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Mozi, színház, nyaralás stb.
Imre - társkereső Gyula - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
2 fotóval
Egyetemi diplomás (jog)

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Ani - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ani, 54 éves
1 fotóval
4 napja tag

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)
Ildikó - társkereső Debrecen - 56 éves nő
Ildikó, 56 éves
2 fotóval
10 napja tag

Társam keresem, igényes, romantikus, őszinte hűséges, jó humorú, családcentrikus, független, káros szenvedélyektől mentes férfi személyében.
Ari - társkereső Budapest - 62 éves nő
Ari, 62 éves
1 fotóval
17 napja tag

Alapvetöen kedves, vidám mosólygos egyéniség vagyok....
Lidus - társkereső Budapest - 65 éves nő
Lidus, 65 éves
3 fotóval
21 napja tag

Egy rák nő, a jegy összes tulajdonságával. Türelmes, romantikus, család az első, de ha bántanak csipek! Elsőre egy jó beszélgetés, aztán kitudja mi lesz.

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

Jonathan - társkereső Győr - 52 éves férfi
Jonathan, 52 éves
1 fotóval
28 órája tag

Az élet nagyon egyszerű, de ragaszkodunk ahhoz, hogy bonyolult legyen
József - társkereső Budapest - 78 éves férfi
József, 78 éves
1 fotóval
3 napja tag

Alapvetően vidám természetű, utazást kedvelő, korához képest mozgékony özvegy vagyok. Keresem azt a korban hozzám illő, egyedülálló vagy özvegy hölgyet akivel hátralévő éveimet megoszthatnám. Olyan társat keresek, akivel beszélgethetek, filmet nézhetek, főzhetek és utazhatok. A személyes találkozásban hiszek, amennyiben szeretne velem megismerkedni, kérem írjon
Zoltán - társkereső Bátaszék - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
1 fotóval
7 napja tag

Zoltán 62 éves bátaszéki egyelülálló férfi vagyok. Türelmes segitőkész szorgalmas. Szeretek olvasnni beszélgetni általában sokmindenre nyitott vagyok. Szeretem a házkörüli és az életben felmerülő problémákat magam megoldai.Üdv.Zoltán
József - társkereső Budapest - 56 éves férfi
József, 56 éves
2 fotóval
7 napja tag

Majd később írok bemutatkozót. Egyenlőre gondolkodom hogy mit is kellene írni.

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
3 fotóval
hívő római katolikus (alkalmanként)

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Erzsébet - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Erzsébet, 67 éves
1 fotóval
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Anna - társkereső Cegléd - 63 éves nő
Anna, 63 éves
3 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Türelmes, nyugodt, vidám természetű nő vagyok. Nem vagyok egy csacsogó típusú, meggondolom a mondandómat. Önmagamra, környezetemre igényes vagyok, szeretem a természetet, szívesen túrázgatok, kertészkedek. Szeretek táncolni, beszélgetni, hallgatni együtt valakivel. Hiányoznak az érintések, a közös élmények, hogy ismét fontos legyek valakinek és aki nekem is fontos lehet, akivel jól érezhetjük magunkat és akivel lehet még egy kicsit játszani, bolondozni is. Fontos számomra az életszeretet, a hűség és a bizalom. Akit keresnék: egy őszinte, igényes, egyenes jellemű, szókimondó ember, aki szintén a hátra lévő éveire keresi szeretetre vágyó és szeretetet adni és azt elfogadni tudó társát. Nekem nem elfogadható: egy ateista, ha valaki dohányzik, és a sumák, titkolódzó ember. Számomra egy kapcsolatban a megértés, a kölcsönös tisztelet, az egymásra való odafigyelés, és a szeretet a legfontosabb. Szeretettel várom válaszod egy hosszú beszélgetésre, ismerkedésre: ANNA
Márta - társkereső Kecskemét - 66 éves nő
Márta, 66 éves
3 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Életvidám, energikus, nyitott gondolkodású ember vagyok. Szeretem az utazást, kirándulást, kertészkedést, zene hallgatást. Őszinte, kedves társat keresek, nem feltétlenül össze költözős kapcsolat reményében, és nem minden áron.

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

Béla - társkereső Gyula - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
2 fotóval
hívő református (alkalmanként)

Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*
László - társkereső Bugyi - 59 éves férfi
László, 59 éves
6 fotóval
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
József - társkereső Budapest - 67 éves férfi
József, 67 éves
2 fotóval
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves
2 fotóval
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • László (60), Gödöllő
  Írj nekem!
  Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
 • Sándor (61), Debrecen
  Élj úgy ahogy szeretnél
  Egy átlagos pasi vagyok. Imádom a természetet szeretek vízparton lenni a vidám társaságot. De tudok komoly is lenni. Egy átlagos korban hozzám illő hölgyet keresek aki toleráns el fogad olyannak amilyen vagyok. Én sem akarom meg változtatni.Csak annyit kérek amit én tudok nyújtani neki!! Puszi mindenkinek aki meg nézi az adatlapomat.
 • Zola (60), Budapest
  Szeretet..őszinteség..!!!
  Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!
 • Margit (64), Vésztő
  eyedül nem jó
  Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
 • Ildikó (66), Budapest
  EGO EIMI
  NEM VAGYOK FIATAL,SEM SZÉP, SEM GAZDAG.A SZÍVEM AZONBAN TELE VAN SZERETETTEL ÉS SZERETET UTÁNI VÁGGYAL.EZÉRT KERESEK TÁRSAT, AKI HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK.NAGYON SZERETNÉK KÉZEN FOGVA SÉTÁLNI VALAKIVEL,KIRE SZÁMÍTHATNÉK HA BAJBAN VAGYOK É EZ KÖLCSÖNÖS LENNE. ŐT KERESEM.
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.