Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

358 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
1 fotóval

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
4 fotóval

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...
Ancsa - társkereső Budapest - 69 éves nő
Ancsa, 69 éves
5 fotóval

Ha magamról írnék az pont olyan lenne, mintha magyaráznám magamat. Ki tudja, milyennek lát a másik? És ki tudja, mi mindenre lehetek képes érte? Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni, és ebbe sok minden belefér. / kirándulás, színház, olvasás, sport, bridzs, ... /
Ágnes - társkereső Budapest - 58 éves nő
Ágnes, 58 éves
2 fotóval

Pozítiv gondolkodásu,fiatalabnak érzem magam /kivül-belül/mint a papír amit mutat.Nagyon szeretek tevékenykedni,dolgozni.Szeretem a szabadídömet jó társaságban eltölteni /kerékpározni,kírándulni ,kártyázni...../Szeretek főzni és a külső vélemények szerint finomakat is készitek.Nagyon szeretek azokról gondoskodni akik szeretnek.Katolikus szellemben nevelem kislányomat,aki szeretnivaló,csúpa szív lélek.

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
5 fotóval

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Tamás - társkereső Kaposvár - 61 éves férfi
Tamás, 61 éves
4 fotóval

Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
Csaba - társkereső Nagykőrös - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
1 fotóval

Megbizhato , apolt es rendezett korulmenyek kozott elo ferfi vagyok . Szeretem a termeszetet , vizpartot , uszast , termalfurdozest, horgaszatot , masszazst amiben en is jo vagyok es autovezetest.Szeretnek megismerkedni olyan csinos vagy csinosan molett holgyel aki tud tiszta szivbol szeretni, huseges es hasonlo tevekenysegeket szereti mint en.
Anti - társkereső Kaposvár - 52 éves férfi
Anti, 52 éves
1 fotóval

nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Erzsébet - társkereső Balatonendréd - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
1 fotóval

........ várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok.... Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki......" P.s.: Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
5 fotóval

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Erika - társkereső Jászberény - 62 éves nő
Erika, 62 éves
1 fotóval

Szeretnék ,egy őszinte józan társat találni aki mindenben társ.
Lidus - társkereső Budapest - 65 éves nő
Lidus, 65 éves
3 fotóval

Egy rák nő, a jegy összes tulajdonságával. Türelmes, romantikus, család az első, de ha bántanak csipek! Elsőre egy jó beszélgetés, aztán kitudja mi lesz.

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

Csaba - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Csaba, 66 éves
1 fotóval

Esetleges bemutatkozásomat személyesen szeretném megtenni.
István - társkereső Szarvas - 61 éves férfi
István, 61 éves
1 fotóval

kelllene egy társ kinek nem az anyagiak a fontosak
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
1 fotóval

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Attila Gábor - társkereső Gödöllő - 58 éves férfi
Attila Gábor, 58 éves
1 fotóval

Egy tó partján élek.Szó szerint a természet lágy ölén.De sajnos a mai nőket ez igazán nem érdekli.Talán lessz egy igazi nő, akit érdekel.11 éve keresem és várok rá.

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Olívia - társkereső Budapest - 54 éves nő
Olívia, 54 éves
13 fotóval

Telt alkatú, életvidám, érzelmekben gazdag, bújós nő vagyok. Keveredik bennem a gyengédség és a vadság, leginkább egy doromboló vadmacskaként jellemezném magam. A szeretet kifejezésére legfontosabbak nálam a csók, az ölelés és az elismerő szavak, ha ezek nincsenek meg, a legszebb autóval sem tudnak megvenni. Keresem azt az ápolt, megjelenésére igényes, foggal, hajjal és némi humorral rendelkező független férfit, aki a külsőmön kívül észrevenné a belső értékeimet is, eljönne velem színházba, koncertekre, étterembe, wellnesezni, utazni. Nem osztozom senkivel, az egyetlen nő akarok lenni nálad, akit szeretsz és tisztelsz, akihez hűséges vagy. Ha igazán őszinte akarok lenni, a legalább 190 cm magas, hosszú hajú, szikár vagy sportos alkatú, "rockzenész" típusú férfi jön be nekem, ahol a kemény külső érző szívet takar. Sok statiszta után légy az igazi főszereplő az életemben, gyere, játssz a szívem húrjain!
Judit - társkereső Szeged - 59 éves nő
Judit, 59 éves
6 fotóval

Az életben jól elboldogulok egyedül, mégis egy harmónikus kapcsolatra vágyom .
Anna - társkereső Érd - 54 éves nő
Anna, 54 éves
1 fotóval

Társkeresés szénakazlában keresek egy, csakis egy valakit, remélem egyszer már csak megtalálom, megtalállak!
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
1 fotóval

47 éves életvidám nö vagyok komoly kapcsolatot keresek

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

Imre - társkereső Dunavarsány - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
1 fotóval

Aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok. Szeretek utazni éd iimden olyan dolgot ami szórakoztat.
Gábor - társkereső Kunszentmárton - 70 éves férfi
Gábor, 70 éves
1 fotóval

Legyél üdvözölve kedves látogató. Ismerkedés céljából vagyok itt. Független, ma is aktívan keresgélő nyugdijas férfi vagyok. Az életre nyitott, örök optimista ápolt férfi. Röviden magamról ennyit, ha felkeltettem érdeklődésedet, légyszi jelentkezz. Minden értelemben független, egyedülálló és, igényes megjelenésű férfi vagyok szolnok megyében élek! Aki nem ir elérhetőséget Komolytalan !
Istvan - társkereső Perth - 64 éves férfi
Istvan, 64 éves
1 fotóval

Egyedul allo, fuggetlen ferfi, rendezett anyagiakkal keres csinos , jolapolt oszinte baratnot, valaki aki a baratom, szeretom es lelektarsam is egyben hosszutavu kapcsolat , majd hazassag remenyeben.
Józsi - társkereső Győr - 65 éves férfi
Józsi, 65 éves
2 fotóval

nem tudom hogy mit irjak ide, mivel társat keresek nem levelezni akarok, mivel nem vagyok előfizető.

Éppen online fényképes társkereső nők 50 felett

Ilona - társkereső Bököny - 67 éves nő
Ilona, 67 éves
2 fotóval
3 órája lépett be

özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
Gizi - társkereső Kaposvár - 76 éves nő
Gizi, 76 éves
8 fotóval
3 órája lépett be

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.

Éppen online fényképes társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
1 fotóval
2 órája lépett be

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Zola - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zola, 60 éves
4 fotóval
3 órája lépett be

Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Anna - társkereső Budapest - 60 éves nő
Anna, 60 éves
1 fotóval
Főiskolai diplomás (Humán)

Egy romantikus, kedves, őszinte, minden szépre és újra nyitott barátot keresek, aki a társam a barátom, a kedvesem lehetne, aki egyszóval egy igazi TÁRS lehetne az életemben. Akivel kialakíthatnánk egy igazán kellemes, szórakoztató, tartalmas, igazi hétköznapi csodákkal teli kapcsolatot, és boldoggá tudnánk tenni az ünnepeket és a hétköznapokat egyaránt.
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 61 éves nő
Julianna, 61 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.
Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
2 fotóval
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
2 fotóval
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Péter - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Péter, 57 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Most hirtelen semmi olyat nem tudok írni amit fontosnak vélek, de ha ismerkedünk és kérdezel, mindent megtudunk egymásról!
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
2 fotóval
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
2 fotóval
Egyetemi diplomás (jog)

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Maca - társkereső Szentes - 58 éves nő
Maca, 58 éves
2 fotóval
4 napja tag

Kedves, barátságos, házias nő vagyok. Szeretek főzni, sütni, vásárolni, sétálni, kirándulni, stb. Rendezett körülmények között élek. Vékony, magas, fiatalos, őszinte, megbízható, nem dohányzó férfi társaságát keresem.
Zsuzsa - társkereső Szeged - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
2 fotóval
8 napja tag

"Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda
Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
3 fotóval
9 napja tag

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Böbe - társkereső Budapest - 56 éves nő
Böbe, 56 éves
3 fotóval
15 napja tag

Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Neustadt an der Weinstrasse - 63 éves férfi
János, 63 éves
2 fotóval
5 napja tag

de csak az megszokott és talán már unalmas "rigmusokat" lehetne irni. Ezt én nem teszem, ellenben ha csak egy egészen kicsit felkeltettem a figyelmedet, akkor kérlek, hogy kezdjünk el beszélgetni, talán sikerül kialakitani egy kapcsolatot. Teljesen egyedül, MINDEN tekintetben függetlenül élek egy bérelt lakásban. Kiránduló és turista buszt vezetek Németországban és Európában. 5. éve élek és dolgozom Németországban. Már folyamatban a hazaköltözésem, rövidesen Veresegyházon fogok lakni.
Tamás - társkereső Pécs - 51 éves férfi
Tamás, 51 éves
1 fotóval
5 napja tag

nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
Sándor - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Sándor, 64 éves
1 fotóval
6 napja tag

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Gyula - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gyula, 58 éves
3 fotóval
18 napja tag

Vidám, optimista és kísérletező vagyok. Szeretem a művészeteket és a természetet. Szívesen megyek Kirándulni, táncolni, színházba, vagy egy jó étterembe. Az alkotás okozza számomra az egyik legnagyobb örömet a gyermekeim után. De nagyon hiányzik mellőlem, akiért érdemes készülni, csinosan felöltözni, akit meg lehet nevettetni és babusgatni. A kapcsolatban nem a kor, vagy a végzettség számít, hanem a figyelem és a tisztelet. Majd megtapasztalod Te is.

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Adrienne - társkereső Budapest - 67 éves nő
Adrienne, 67 éves
4 fotóval
hite: római katolikus

Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében
Kitti - társkereső Győr - 68 éves nő
Kitti, 68 éves
2 fotóval
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Optimista, fiatalos, csinosnak mondott, pozitív gondolkodású özvegy hölgy vagyok. Szeretek olvasni, színházba, koncertekre járni, szeretem a jó társaságot, az embereket. Van két lányom, két unokám, akikkel sok időt töltök. Szeretek utazni, távoli kultúrákat, új gasztronómiai irányzatokat megismerni. Az ideális társ számomra egy okos, művelt, toleráns, széles látókörű egyedülálló úriember, aki ugyanolyan nyitott a világra mint én és szeretné aktívan eltölteni szabadidejét, akárcsak én.
Erika - társkereső Győr - 61 éves nő
Erika, 61 éves
2 fotóval
vallása: római katolikus

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Ani - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ani, 54 éves
2 fotóval
hívő római katolikus

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves
3 fotóval
hívő római katolikus

A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
Lajos - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
1 fotóval
hite: református (a magam módján gyakorlom)

nemdohányzo,nemiszom,vidám természet szeretem a telt nőket a szerele nem akadáj
László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
1 fotóval
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
József - társkereső Miskolc - 57 éves férfi
József, 57 éves
1 fotóval
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • János (63), Neustadt an der Weinstrasse
  Talán téged kereslek, ha . . . .! :-)
  de csak az megszokott és talán már unalmas "rigmusokat" lehetne irni. Ezt én nem teszem, ellenben ha csak egy egészen kicsit felkeltettem a figyelmedet, akkor kérlek, hogy kezdjünk el beszélgetni, talán sikerül kialakitani egy kapcsolatot. Teljesen egyedül, MINDEN tekintetben függetlenül élek egy bérelt lakásban. Kiránduló és turista buszt vezetek Németországban és Európában. 5. éve élek és dolgozom Németországban. Már folyamatban a hazaköltözésem, rövidesen Veresegyházon fogok lakni.
 • Laci (68), Budapest
  humorérzék
  sajnos elhunyt a párom én nem szeretek egyedül élni keresnék egy kultúrált 55 - 60 év közötti karcsú hölgyet akivel szerető őszinte kapcsolatban tudnánk élni
 • Ibolya (62), Cegléd
  Keresem a tarsam.
  Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok. Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol.
 • Tamás (61), Kaposvár
  nem elég a jóra vágyni
  Nézem itt a sok embert, - valamit keresnek! Ám nincs eredménye, amíg igazán - nem szeretnek! Tamás vagyok - Urbán - lengyeltótiból. Hiába a sok dísz, gazdag, szép ajándék, mikor más célt szolgál, - mögöttük a szándék. Pénzben mért szeretet, anyagias vágyak, görbe tükrei egy - eltorzult világnak. A mosoly, az öröm, egymás ölelése, - önző világunkban, - vajon nem kevés-e? Vajon hová bújt el az - igazi érték, a szív gazdagságát, - sosem pénzben mérték. Keress mindenhol és megtalálsz. Hogy én milyen vagyok? Az is kiderül. Fb tamásurbán
 • Sándor (61), Debrecen
  Élj úgy ahogy szeretnél
  Egy átlagos pasi vagyok. Imádom a természetet szeretek vízparton lenni a vidám társaságot. De tudok komoly is lenni. Egy átlagos korban hozzám illő hölgyet keresek aki toleráns el fogad olyannak amilyen vagyok. Én sem akarom meg változtatni.Csak annyit kérek amit én tudok nyújtani neki!! Puszi mindenkinek aki meg nézi az adatlapomat.
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.