Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

355 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Judit - társkereső Skelmersdale - 62 éves nő
Judit, 62 éves
1 fotóval

60 eves, mosolygos, jo humoru, duci-husi no vagyok. Szeretek fozni, jokat beszelgetni, kartyazni, zenet hallgatni. Olyan partnert keresek, akit tisztelhetek, es O is tisztel, nem alkoholizal. Szeretnek csendes, bekes eveket szeretetben megbecsulesben :)
Katalin - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katalin, 57 éves
2 fotóval

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Zsuzsanna - társkereső Pilismarót - 62 éves nő
Zsuzsanna, 62 éves
1 fotóval

Szeretni tudo vagypk. Nem dohanyzok elonybe.Alkohol mentes eletut varok
Anikó - társkereső Budapest - 60 éves nő
Anikó, 60 éves
1 fotóval

Kedves, vidám, barátságos, mosolygós, romantikus, segítőkész masszőr hölgy vagyok. Imádom a munkámat, nagyon szeretek masszírozni, ill.szinte bármilyen testi-lelki probléma esetén tudok segíteni. Nagyon szeretek még mindíg tanulni, olvasni, kirándulni, úszni, moziba, színházba, előadásokra járni, kényeztetni. Hasonló tulajdonságú, személyiségű, kényeztetni, szeretni tudó párom, szerelmem keresem :)

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
3 fotóval

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
Attila - társkereső Szekszárd - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
1 fotóval

Szeretnék megismerkedni egy hűséges, nyugodt, kiegyensúlyozott társat.
Jozsi - társkereső Nagykáta - 71 éves férfi
Jozsi, 71 éves
1 fotóval

70 éves 170 cm magas, életvidám, természetet, és zenét kedvelő úr kérési hasonló érdeklődésű parjat 65 éves korig.
Ottó - társkereső Pécs - 56 éves férfi
Ottó, 56 éves
1 fotóval

sziasztok Ottó vagyok 52 éves tiz éve váltam el, két gyermekem van nem velem élnek. Egy kft-nél alkalmazottként dolgozom.

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Érd - 64 éves nő
Éva, 64 éves
1 fotóval

Magamról a legnehezebb írni,ismerj meg és meg tudod milyen vagyok.Én is szeretnélek meg ismerni.Köszönöm,hogy meg nézted az adatlapomat
Ildikó - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ildikó, 66 éves
2 fotóval

NEM VAGYOK FIATAL,SEM SZÉP, SEM GAZDAG.A SZÍVEM AZONBAN TELE VAN SZERETETTEL ÉS SZERETET UTÁNI VÁGGYAL.EZÉRT KERESEK TÁRSAT, AKI HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK.NAGYON SZERETNÉK KÉZEN FOGVA SÉTÁLNI VALAKIVEL,KIRE SZÁMÍTHATNÉK HA BAJBAN VAGYOK É EZ KÖLCSÖNÖS LENNE. ŐT KERESEM.
Kati - társkereső Heves - 75 éves nő
Kati, 75 éves
1 fotóval

Kati vagyok, 74 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
3 fotóval

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
3 fotóval

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
László - társkereső Kajászó - 52 éves férfi
László, 52 éves
1 fotóval

53 éves özvegy férfi vagyok. Három kutyával élek együtt egy kis csöndes faluban. Szeretek kertészkedni , tvz-ni, a focit, kirándulni, horgászni járni. Keresek 35 év házasság után, egy olyan nőt, akivel el tudok beszélgetni, nevetgélni.
Jonas - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Jonas, 59 éves
1 fotóval

Új vagyok a térségben. Komoly kapcsolat keres. Pozitív vagyok, hogy működni fog.
Rezső - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Rezső, 69 éves
3 fotóval

Ha valóban érdekel a személyem és megkeresel akkor mindent elmondok magamról.

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Mária Magdolna - társkereső Budapest - 74 éves nő
Mária Magdolna, 74 éves
1 fotóval

Fiatalos külsejű, pozitív gondolkodású, környezetére és önmagára igényes, természet,- és állatszerető ember vagyok. Most itt minden jót és szépet írhatnék magamról, de ezért én sem vagyok tökéletes, mint mindenki más. Az esetleges levélváltás,- vagy egy személyes találkozásoknál dől el úgy is sok minden. /A kapcsolatfelvételhez elérhetőséget kérek, mert nem vagyok előfizető/
Magdolna - társkereső Békéscsaba - 70 éves nő
Magdolna, 70 éves
1 fotóval

Alkalmazkodó, jó lelkű, romantikus vagyok. Szeretek TV-t nézni, varrni, énekelni, táncolni, de az itthoni munkát is aktívan elvégzem.
Ilona - társkereső Körmend - 56 éves nő
Ilona, 56 éves
1 fotóval

Keresem a másik felem, vagy Ő talál meg Engem! Beszélgetni, nevetni, jönni-menni szeret!
Anna - társkereső Budapest - 61 éves nő
Anna, 61 éves
1 fotóval

Egy romantikus, kedves, őszinte, minden szépre és újra nyitott barátot keresek, aki a társam a barátom, a kedvesem lehetne, aki egyszóval egy igazi TÁRS lehetne az életemben. Akivel kialakíthatnánk egy igazán kellemes, szórakoztató, tartalmas, igazi hétköznapi csodákkal teli kapcsolatot, és boldoggá tudnánk tenni az ünnepeket és a hétköznapokat egyaránt.

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Budapest - 52 éves férfi
József, 52 éves
9 fotóval

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
5 fotóval

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Vilmos - társkereső Kőröshegy - 65 éves férfi
Vilmos, 65 éves
4 fotóval

Kedves Hölgyek! Nem igazán szeretek írni magamról,inkább a személyes találkozást részesíteném előnyben. Szeretnék megismerkedni egy arányos test alkatú hölggyel 56-58 éves korig, egy komoly kapcsolat céljából. Nem vagyok előfizető, jó ideig az voltam de sajnos bárkinek írtam, még választ sem kaptam. Ezért ha netán szimpatikus lennék valakinek, ezen az elérhetőségen megtalál. Betűvel írom mert különben tőrlik. *moderálva* hu Ha kérhetném fényképet küldjön aki válaszol, én is küldök ha kapok címet. Előre is köszönöm, sikeres társkeresést kívánok mindenkinek.
Zolcso - társkereső Budaörs - 61 éves férfi
Zolcso, 61 éves
1 fotóval

Nyugdíjas. elvált, jól szituált férfi vagyok. Társat keresek a szabad idő hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Mozi, színház, nyaralás stb.

Éppen online fényképes társkereső nők 50 felett

Ani - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ani, 55 éves
2 fotóval
12 perce lépett be

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
9 fotóval
2 órája lépett be

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!

Éppen online fényképes társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
1 fotóval
29 perce lépett be

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
4 fotóval
3 órája lépett be

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Rózsa - társkereső Szeged - 68 éves nő
Rózsa, 68 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI! *moderálva*
Klára - társkereső Szentendre - 52 éves nő
Klára, 52 éves
1 fotóval
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)

Mit is írjak? Az embert meg kell ismerni,személyesen.Ember szeretnék lenni,maradni az élet helyzeteiben.Optimista vagyok,küzdő típus.Szeretem a természetet,túrát,virágokat.Szeretek sütni,színházba,moziba menni.Szeretem a zenét.Szeretem az embereket,a társaságot,a gyerekeket a jó hangulatot.
Agnes - társkereső Perugia - 56 éves nő
Agnes, 56 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Szeretnèk ùjra èlni egy tàrssal aki kèpes èrzelmeket gyùjtani ès àlmokat elocsalni. Szeretnèk talàlni egy ùj okot a nevetèsre ès kikuszobolni a tàrstalansàgot.
Ági - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ági, 59 éves
5 fotóval
Egyetemet végzett

Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
2 fotóval
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
4 fotóval
Egyetemet végzett

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
1 fotóval
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Mihály - társkereső Diósd - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
2 fotóval
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Ria - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ria, 66 éves
1 fotóval
34 órája tag

Keresem társam szabadidő eltöltésére. Olyant aki szeretetre vágyik, hűséges és ezt szeretné viszont kapni.
Zsuzsanna - társkereső Sződ - 57 éves nő
Zsuzsanna, 57 éves
1 fotóval
7 napja tag

Jelezz, ha tetszem, mert a szem nem csal, beszélgessünk és a szívünk majd dönt.
Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves
1 fotóval
10 napja tag

Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Andi - társkereső Mosonmagyaróvár - 57 éves nő
Andi, 57 éves
3 fotóval
14 napja tag

Független, 57 éves, nem dohányzó, magamra igényes nő vagyok. Tartalmas, komoly kapcsolat reményében keresem független társam.

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

Laci - társkereső Székesfehérvár - 54 éves férfi
Laci, 54 éves
1 fotóval
4 napja tag

olyan hölgyet keresek aki gyereket szeretne
Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves
1 fotóval
9 napja tag

Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!
Bálint - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Bálint, 54 éves
5 fotóval
10 napja tag

Dohányzó más káros szenvedélyektől mentes normális pasi lennék... Keresem társam valóban komoly kapcsolatra , távolsági és szabadidő kapcsolat nem érdekel ...
Zoltán - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zoltán, 54 éves
1 fotóval
11 napja tag

Nem ragadtam le a múltamban. Ha értelmes célt látok, magam előtt, akkor kiállok érte. Mostani életem B-oldala forog ( ahogy mindoni szokás) ám az örömök nem múlhatnak el, nyitottnak érzem magam.

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
2 fotóval
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Erika - társkereső Győr - 61 éves nő
Erika, 61 éves
2 fotóval
vallása: római katolikus

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
9 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Eniko - társkereső Tiszaújváros - 63 éves nő
Eniko, 63 éves
24 fotóval
hite: református

Egyedul elo ,zenet kedvelo elvalt no vagyok, aki egy hozzam illo ,egyetemet vegzett tarsat keres,akivel egyutt megtalalnank az elveszett boldogsagot.Hiszek egy uj lehetosegben! Nem vagyok elofizeto,amiatt az e-mail cimemen keress ha te si jonak talalod!

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
3 fotóval
vallása: római katolikus (alkalmanként)

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Laci - társkereső Gödöllő - 76 éves férfi
Laci, 76 éves
7 fotóval
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves
3 fotóval
hite: római katolikus

A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
3 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Katalin (57), Budapest
  Együtt jobb
  190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
 • Ilona (62), Jánoshida
  Őszinte Barátság
  Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
 • Gábor (65), Győr
  Élj a mának.
  Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
 • Adrienne (67), Budapest
  Szeretve szeretnék szeretni
  Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében
 • László (68), Hatvan
  Szeretni bolondulasig...
  Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.