Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkeresők 50 felett

337 fényképes társkereső található az Újszerelem.hu oldalunkon.

Hogy a 40 és 50 év feletti fényképes társkeresőkkel megismerkedhess, ahhoz nyújtunk segítséget az oldalon.

Lentebb néhány 40-50 év feletti fényképes társkeresőt találhatsz, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot magadról, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes fényképes társkereső nők 50 felett

Piros - társkereső Tiszaújváros - 61 éves nő
Piros, 61 éves
2 fotóval

Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Enikő - társkereső Veszprém - 53 éves nő
Enikő, 53 éves
8 fotóval

Talán elcsépelten hangzik a fenti mondat, de csak annak a szájából, aki nem így tesz. Vallom, hogy mindent próbálj ki, használj ki, amit eléd tár az élet, persze csak, ha szeretnéd. Ragadd meg a lehetőségeket, ne habozz. Merj változtatni, merj megújulni. Nevess sokat, ne félj, ne aggodalmaskodj! Mindig előre nézz, a problémák megoldását keresd! Ne érdekeljenek a konvenciók, a mások elvárásai,, elsősorban magadnak felelj meg. Élni csak jó kedvvel érdemes, minden napban vedd észre a szépséget, mindenkiben vedd észre a jóságot! Én ezen elvek alapján próbálok élni, többnyire sikerül. Ehhez keresek hasonló felfogású szövetségest.
Mária - társkereső Budapest - 73 éves nő
Mária, 73 éves
3 fotóval

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Icu - társkereső Szentes - 62 éves nő
Icu, 62 éves
3 fotóval

Egy mások által csinosnak, szépnek és izgalmasnak tartott nőnek tudom magamat, akinek a társ, a férfi olyan módon való kényeztetése nem cél, hanem állandó adottság, ami Őt igazán boldoggá teszi. Úgy és akkor, olyan mértékben, ahogyan Ő ezt a legjobban szereti, igényli. Mint írtam nem célom, hanem egy belőlem jövő késztetés ez, de természetesen én is ugyanezekre az élményekre vágyom, amelyek közösek kell, hogy legyenek. Ez a lehetséges, reménybeli összhang egy valóban csodás kapcsolat alapját képezheti. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy vannak olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik az ismerkedés következő szintjére való továbblépés... Kinek-kinek mást jelent ez, számomra legfontosabb az intelligencia, a kedvesség és kisebb fontossággal bír a külső, de egy alapvető vonzalom szükséges. És még kicsit kiemelve: amit én nyújtani szeretek egy férfi részére, az azt hiszem az átlagosnál sokkal különlegesebb, sokrétűbb és izgalmasabb... Mindent, amihez sok fantázia szükséges, nagyon szeretek. Például a gasztronómia, igazi, művészi szinten. És sok más is, de most egyet szeretnék kicsit kiemelni: valami miatt azt érzem, hogy olyan érdekes, égi és földi, mennyei izgalmakat és érzéseket tudok egy férfinak átnyújtani, és előcsalogatni Belőle, amit talán mások sohasem... Régebben úgy hiszem, kevéssé lettem volna én is képes ilyen erős és mély érzelmekre és izgalmas lehetőségekre... Ugyanis, ha - egy számomra igazán kedves férfi megfogja a kezemet - én igazi Angyallá változom és viszem Őt magammal fel a felhők fölé és a csillagok közé... Ehhez természetesen az Ő odaadó kedvessége is szükségeltetik... De amit cserébe megkaphat...

Gyerekes fényképes társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Békés - 53 éves férfi
János, 53 éves
1 fotóval

A személyes varázsban hiszek- egy kis telefon diskura után...Idén egymásra találunk.
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
3 fotóval

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
3 fotóval

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
Attila - társkereső Eplény - 65 éves férfi
Attila, 65 éves
4 fotóval

163 cm melyerzesu inteligens fiatalos vekony elvalt ferfi vagyok.61 eves.

Özvegy fényképes társkereső nők 50 felett

Mária - társkereső Vác - 63 éves nő
Mária, 63 éves
1 fotóval

Keresem a társam,barátom erre az életre. Körte molett vagyok vidám természetü, szeretek kirándulni horgászni.Nem tudom mit kellene még irom.
Margit - társkereső Vésztő - 65 éves nő
Margit, 65 éves
2 fotóval

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Gizi - társkereső Kaposvár - 76 éves nő
Gizi, 76 éves
8 fotóval

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
Rozália - társkereső Jászberény - 69 éves nő
Rozália, 69 éves
1 fotóval

Idősödő ,de modern nő vagyok,nyitott mindenre ami tőlem elvárható ! Szeretem a szabad életet,keresek egy kedves józan életű férfit,aki nem költözne össze velem,de társak lennénk ! Személyes találkozás híve vagyok,akkor minden kiderül !!

Özvegy fényképes társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Kajászó - 53 éves férfi
László, 53 éves
1 fotóval

53 éves özvegy férfi vagyok. Három kutyával élek együtt egy kis csöndes faluban. Szeretek kertészkedni , tvz-ni, a focit, kirándulni, horgászni járni. Keresek 35 év házasság után, egy olyan nőt, akivel el tudok beszélgetni, nevetgélni.
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
5 fotóval

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
4 fotóval

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
Gyuri - társkereső Budapest - 70 éves férfi
Gyuri, 70 éves
2 fotóval

Keresek 58-64éves korig csak budapesti hölgyet 155 cm és 165 cm közötti , vidám, szeretetre vágyó társat, minőségi életet szeretnék élni, vele, utazni belföldön, külföldön, a többit személyesen!, beszéljük meg.

Elvált fényképes társkereső nők 50 felett

Anna - társkereső Táborfalva - 63 éves nő
Anna, 63 éves
2 fotóval

Őszinte,család centrikus, tisztaság szerető.igényes magára környezetére,nem iszom ,nem dohányzom,nem kávézom, olyat keresek aki hozzám költözne!
Erzsébet - társkereső Siklós - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
1 fotóval

Szeretetet adni és kapni tudó,pozitiív gondolkodásu,alapjába véve vidám természetü vagyok,magamra és környezetemre igényes,és ezt a társamtól is elvárom,legyen becsületes toleráns a másikkal szembe,nem szeretném ha megakarna változtatni,én sem teszem
Erika - társkereső Mikekarácsonyfa - 50 éves nő
Erika, 50 éves
1 fotóval

50 éves vagyok 5 gyermek édesesanya vagyok .De már csak 3 matt nevelek egyedül .
Eta - társkereső Budapest - 58 éves nő
Eta, 58 éves
1 fotóval

Bármi jót és szépet kapunk az élettől, azt őrizni és táplálni kell.

Elvált fényképes társkereső férfiak 50 felett

Jozsi - társkereső Nagykáta - 71 éves férfi
Jozsi, 71 éves
1 fotóval

70 éves 170 cm magas, életvidám, természetet, és zenét kedvelő úr kérési hasonló érdeklődésű parjat 65 éves korig.
Csaba - társkereső Nagykőrös - 56 éves férfi
Csaba, 56 éves
1 fotóval

Megbizhato , apolt es rendezett korulmenyek kozott elo ferfi vagyok . Szeretem a termeszetet , vizpartot , uszast , termalfurdozest, horgaszatot , masszazst amiben en is jo vagyok es autovezetest.Szeretnek megismerkedni olyan csinos vagy csinosan molett holgyel aki tud tiszta szivbol szeretni, huseges es hasonlo tevekenysegeket szereti mint en.
Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
5 fotóval

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Gábor - társkereső Kunszentmárton - 70 éves férfi
Gábor, 70 éves
1 fotóval

Legyél üdvözölve kedves látogató. Ismerkedés céljából vagyok itt. Független, ma is aktívan keresgélő nyugdijas férfi vagyok. Az életre nyitott, örök optimista ápolt férfi. Röviden magamról ennyit, ha felkeltettem érdeklődésedet, légyszi jelentkezz. Minden értelemben független, egyedülálló és, igényes megjelenésű férfi vagyok szolnok megyében élek! Aki nem ir elérhetőséget Komolytalan !

Diplomás fényképes társkereső nők 50 felett

Mária - társkereső Nagykanizsa - 58 éves nő
Mária, 58 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Mások által csinosnak mondott diplomás, elvált nő vagyok. Két nagykorú gyermekem van. Keresem azt a becsületes, intelligens férfit, aki szereti a természetet és az állatokat.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Ágnes - társkereső Domaszék - 69 éves nő
Ágnes, 69 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.
Ágnes - társkereső Budapest - 62 éves nő
Ágnes, 62 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Ismerj meg... bármit írhatok a személyes találkozó dönt. :)

Diplomás fényképes társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Budapest - 54 éves férfi
László, 54 éves
5 fotóval
Egyetemi diplomás (média, jog)

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
2 fotóval
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
2 fotóval
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.

Legújabb fényképes társkereső nők 50 felett

Eva - társkereső Németország - 55 éves nő
Eva, 55 éves
1 fotóval
3 napja tag

“Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
Ildikó - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ildikó, 57 éves
3 fotóval
6 napja tag

Igazi vizileny vagyok, házias, igényes, családcentrikus. De ide bár mit lehet írni,vagy elhiszik vagy nem. Ha meg ismersz megtudod.
Tereza - társkereső Székesfehérvár - 73 éves nő
Tereza, 73 éves
1 fotóval
8 napja tag

Fiatalos, vidám természetű, a matériához kötődő de a létezés sokoldalúsága iránt nyitott hölgy vagyok.
Anikó - társkereső Zalaegerszeg - 54 éves nő
Anikó, 54 éves
1 fotóval
10 napja tag

Komoly szándékú, optimista, őszinte, magára és környezetére igényes, hűséges, romantikus hölgy keresi hasonló adottságokkal rendelkező Úr jelentkezését. A személyes találkozásban hiszek.

Legújabb fényképes társkereső férfiak 50 felett

Gyuri - társkereső Szekszárd - 51 éves férfi
Gyuri, 51 éves
1 fotóval
10 napja tag

akinek tetszem es közös szinpatia kialakul avval szeretnek kapcsolatot kialakitani.
János - társkereső Üröm - 70 éves férfi
János, 70 éves
2 fotóval
18 napja tag

70 ÉVES VAGYOK, de a szívem, és az eszem 60. Szeretek kávézni, csavarogni, autózni , zabot hegyezni. már nem mászok hegyet , nem síelek, és nagy bulikban sem veszek részt -(kicsikben igen), Szeretek beszélgetni.
József Attila - társkereső Kelebia - 67 éves férfi
József Attila, 67 éves
1 fotóval
20 napja tag

Magamról még rövidenannyit hogy becsületes és tisztességes embernek tartom magam,szeretem a természetet az állatokat hűséges típus vagyok! Keresem párom egyszerű becsületes,tiszta és hűséges józan életvitelű nem dohányzó hölgyet aki képes alkalmazkodni és nyitott lenni az új dolgokra nyitott lenni.
Ferenc - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Ferenc, 53 éves
2 fotóval
21 napja tag

Ferenc nek hívnak Bp lakom 54/174 100 barna hajú elvalt férfi vagyok! Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő Bp hölggyel! Tartós kapcsolatot keresek!

Keresztény fényképes társkereső nők 50 felett

Marcsi - társkereső Barcs - 61 éves nő
Marcsi, 61 éves
6 fotóval
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
1 fotóval
római katolikus vallású (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Évi - társkereső Gyöngyös - 56 éves nő
Évi, 56 éves
4 fotóval
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Mária - társkereső Rábacsanak - 53 éves nő
Mária, 53 éves
1 fotóval
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.

Keresztény fényképes társkereső férfiak 50 felett

János - társkereső Budapest - 57 éves férfi
János, 57 éves
15 fotóval
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia! János vagyok Budapestről! Egyedül élek társat szerelmet keresek erre az életre! Kérlek írj nekem, cseréljünk képeket, ismerkedjünk! e-mail címem: *moderálva* Keresem a társam, szerelmem, párom, a mindenem, Örökre.! Kérlek Küldj képeket magadról gyönyörű vagy.! Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni.!
Mihály - társkereső Mány - 65 éves férfi
Mihály, 65 éves
4 fotóval
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 67 éves férfi
Ferenc, 67 éves
1 fotóval
római katolikus vallású

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Lajos - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
1 fotóval
református vallású (a magam módján gyakorlom)

nemdohányzo,nemiszom,vidám természet szeretem a telt nőket a szerele nem akadáj
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • László (62), Budapest
  Szép az élet - ha nem rontjuk el
  All you need is love Aktív, sport- és természetbarát, önálló, stabil és tanult férfi vagyok. Szeretek olvasni, több nyelven beszélek, tájékozott értelmiségi vállalkozó vagyok. Nyíltnak, érdeklődőnek, majdnem vagánynak és férfiasnak tartom magam. Szeretek Társ lenni, adok a megjelenésemre. Szeretem, ha a nők is társak, egy közös cél elérésére szövetkezünk. Mégha ez bármely apróság is, ha ez közös örömet jelent. Lazán levezetek néhány száz kilométert, ha kedvünk támad kimozdulni. Vagy sokkal inkább maradjunk otthon, töltsünk le egy jó filmet, és bújjunk össze a TV előtt. Az egyszerű dolgokat szeretem: egy jó tea, séta a parton, egy jó beszélgetés, sport, játék a családdal. A szabadságomat a Balatonparton, az Adrián vagy a siterepen szeretem tölteni. Sokat mozogni, olvasni, beszélgetni, jókat aludni egy otthonos szobában. Ettél ötven fillérért fagyit? Hány évesen avattak fel úttörőnek? Ha te is a boldogságot keresed, jelentkezz!
 • Ida (64), Prága
  A nevetés az élet füszere.
  Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.
 • Tünde (59), Orosháza
  őszinteség
  Őszinte, empatikus ember vagyok. Fagyi és jégkrém rajongó.... Szeretem ha egy embernek van humora...... Tartós komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan férfivel akinek van humora nyitott a világra, szereti az állatokat a természetet,
 • Ferenc (60), Budapest
  VÁRLAK ,,HOGY TANÁLKOZZUNK
  NEHÉZ BÁRMIT IS IDE FIRKANTANI A SZEMÉLYES TALÁLKA SZERINTEM AZ MÉG FONTOSAB RÖVIDEN ENNYIT
 • Ildikó (51), Budapest
  Értékrend....
  Olyan hozzám hasonló korú (44- 58),független férfiak jelentkezését várom,akik szereteten és őszinteségen alapuló hosszútávú kapcsolatra vágynak. Nem tudok válaszolni ha nem vagy előfizető,mivel én sem vagyok az...
Többet mond ezer szónál...
Társkeresőnkön a legtöbben fényképpel rendelkező társkeresők, így könnyűvé válik a keresgélés, hiszen először a külső, majd a belső fogja meg az emberek nagy részét. Ha a külső passzol, már csak pár levélváltás és egy randi választja el egymástól a szerelmeseket. Éld át te is újból a szerelem tüzét. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.