Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Keresztény társkeresők 50 felett

1 664 keresztény, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Nagyon fontos a keresztény szellem és Jézus Krisztusba vetett hit, hiszen az alap katolikus értékek nélkül az életet sem lehet megfelelően élni.

Néhány 40-50 év feletti keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes keresztény társkereső nők 50 felett

Katalin - társkereső Pilis - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
hite: református (alkalmanként)

Független 61 éves fiatalosan öv.modern hölgy vagyok. Szeretem az utazást, a tengerpartot, a sétákat, a nagy beszélgetéseket, a természetet, és mindent, ami két ember boldogságához fontos. Házias vagyok, és igényes magamra, és a környezetemre is. Imádom az állatokat, szeretem az időseket, és kedvelem, ha eltudok beszélgetni velük mindenről. Olyan igazi társat keresek,aki sokoldalú, mint én is. Nem szeretem, ha unatkozunk, mindig legyen valami éltető dolog mindkettőnknek. Elsősorban New Yorkban élő kettős állampolgárságú urat keresek. Aki Néha Magyarországra is eljön. Én a személyes Bp.i találkozás híve vagyok. Várom mielőbbi válaszát. üdv.Katalin
Julianna - társkereső New York - 74 éves nő
Julianna, 74 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Nevem,Julianna,de csak Jutkanak szolitanak, Kint elek mart 23-eve New Yorkban,van 3-gyerekem,akik kozul,2-lany,ok otthol elnek ( nem kivankoznak ide jonni lakni ),es 1-fiam,aki csaladostol el itt kint ,art 19-eve. Nagyon szeretek sutni fozni,szeretem a tisztasagot,rendet,csaladom,szeretek utazni,zenet halgatni,na persze a tancot is hozza :) Keresek olyan tarsat,aki joban roszban eggyut van velem,es nem az O erdekeit nezi csak. Majd ha lessz valaki,aki valaszt engemet,es hajlando velem elni,akkor tobbet lessz alkalmunk elmondani mindent egymasrol,mert en szeretem az oszinteseget,es nem a hazugsagot,es hazugsagban elni valakivel,,, Tobbit maj ezutan :))
Zsuzsanna - társkereső Szeged - 71 éves nő
Zsuzsanna, 71 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Egyszerű,őszinte ember vagyok,aki nagyon szereti a jó könyvet,a szép zenét és a sportot is! Személyesen a heti többszöri úszás jelenti a sport szeretetemet! Dolgozni jó,mert csak igylehet fiatalságból valamit megőrizni! A számitógép a mindenem!
Olívia - társkereső Budapest - 53 éves nő
Olívia, 53 éves
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Telt alkatú, életvidám, érzelmekben gazdag, bújós nő vagyok. Keveredik bennem a gyengédség és a vadság, leginkább egy doromboló vadmacskaként jellemezném magam. A szeretet kifejezésére legfontosabbak nálam a csók, az ölelés és az elismerő szavak, ha ezek nincsenek meg, a legszebb autóval sem tudnak megvenni. Keresem azt az ápolt, megjelenésére igényes, foggal, hajjal és némi humorral rendelkező független férfit, aki a külsőmön kívül észrevenné a belső értékeimet is, eljönne velem színházba, koncertekre, étterembe, wellnesezni, utazni. Nem osztozom senkivel, az egyetlen nő akarok lenni nálad, akit szeretsz és tisztelsz, akihez hűséges vagy. Ha igazán őszinte akarok lenni, a legalább 190 cm magas, hosszú hajú, szikár vagy sportos alkatú, "rockzenész" típusú férfi jön be nekem, ahol a kemény külső érző szívet takar. Sok statiszta után légy az igazi főszereplő az életemben, gyere, játssz a szívem húrjain!

Gyerekes keresztény társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Szigethalom - 69 éves férfi
László, 69 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Anti - társkereső Kaposvár - 52 éves férfi
Anti, 52 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok

Özvegy keresztény társkereső nők 50 felett

Marika - társkereső Győr - 65 éves nő
Marika, 65 éves
hívő görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

nyugdijas vagyok de még dolgozom szeretnék egy kedves vidám őszinte társat találni, szeretek kirándulni szeretem a társaságot szivesen kertészkedem
Ildikó - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ildikó, 66 éves
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

Özvegy vagyok. Nincs akihez szólni, nincs akivel elmenni valahová, nincs akit szeretni. Na Őt keresem aki válaszol , ha szólok, akivel kézen fogva bárhová el lehet menni, aki szeret.
Erzsi - társkereső Debrecen - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Mások szerint egyedi és különleges... Tudok a saját marhaságomon kacagni, néha érzékeny, sebezhető! Romantikus, egy nagy álmodozó, még hiszek a csodákban! Én magam adom, nem játszok szerepet!
Marianna - társkereső Budapest - 70 éves nő
Marianna, 70 éves
hívő evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni , mert ha olyat keresel akiben hiba nincs más világban keresd, mert a földön nincs. Minden embernek el kell fogadni a társa előéletét is. Őszinte becsületes egymásra mindig számítható kapcsolatot tudok csak elképzelni. Köszönöm!!!!

Özvegy keresztény társkereső férfiak 50 felett

Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Károly - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Károly, 68 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.
Lajos - társkereső Dunavarsány - 80 éves férfi
Lajos, 80 éves
hívő római katolikus

Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
Béla - társkereső Gyula - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
vallása: református (alkalmanként)

Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*

Elvált keresztény társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Hédi - társkereső Dunakeszi - 55 éves nő
Hédi, 55 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Keresem azt a férfit, aki társ lenne a hátralévő időre, jóban-rosszban. Ízig-vérig NŐ vagyok, két lábbal a földön.... Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, sportolni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe. Szeretem a harmóniát, a nyugalmat, az összhangot. Fontos számomra a család, az összetartozás.
Magdolna - társkereső Békéscsaba - 70 éves nő
Magdolna, 70 éves
római katolikus vallású

Alkalmazkodó, jó lelkű, romantikus vagyok. Szeretek TV-t nézni, varrni, énekelni, táncolni, de az itthoni munkát is aktívan elvégzem.
Mária - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Mária, 66 éves
református vallású (alkalmanként)

Egyszerű ,barátkozó típus őszinte ,nem szeretem a hazug embert !Kedvelem a társasági embereket, alkalmazkodó ,természet imádó ,sokat mozgó és túrázó !Szeretek társaságban lenni barátokat megismerni ! Nem szeretem a nagy képű és kirívó embert !

Elvált keresztény társkereső férfiak 50 felett

Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves
római katolikus vallású

A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
hite: református (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el

Diplomás keresztény társkereső nők 50 felett

Lina - társkereső Budapest - 61 éves nő
Lina, 61 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Főiskolát végzett

Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Főiskolát végzett

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Aranka - társkereső Eger - 58 éves nő
Aranka, 58 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)
Főiskolát végzett

Keresem azt a korban, külsőben, bensőben egyaránt hozzám illő ffit, aki társam lesz a sírig. Szeretem a jó filmeket, a jó könyveket, művészetet, mindent ami pozitív értékekkel rendelkezik, és előre lendít. Fiatalos nő vagyok, tiszteletben tartva a hagyományos, keresztenyes ertekrendet is. Komoly gondolkodással, ám jó humor érzékkel megáldva. Na, egyenlőre elég is ennyi belőlem ??

Diplomás keresztény társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
vallása: református
Egyetemi diplomás (jog)

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
Péter - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Péter, 67 éves
vallása: református
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Imre - társkereső Gyula - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
hívő református
Főiskolát végzett

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
Miklós - társkereső Poroszló - 72 éves férfi
Miklós, 72 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyetemet végzett

Vízimádó,kutyabarát nem átlagos pasi.A Tisza tó partján él.Email:*moderálva*

Legújabb keresztény társkereső nők 50 felett

Ani - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ani, 54 éves
hívő római katolikus
4 napja tag

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)
Éva - társkereső Sajószentpéter - 66 éves nő
Éva, 66 éves
hívő református (nem gyakorlom)
23 napja tag

Hűséges, gondoskodó, szerény, visszahúzódó vagyok.
Kitti - társkereső Győr - 67 éves nő
Kitti, 67 éves
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
41 napja tag

Optimista, fiatalos, csinosnak mondott, pozitív gondolkodású özvegy hölgy vagyok. Szeretek olvasni, színházba, koncertekre járni, szeretem a jó társaságot, az embereket. Van két lányom, két unokám, akikkel sok időt töltök. Szeretek utazni, távoli kultúrákat, új gasztronómiai irányzatokat megismerni. Az ideális társ számomra egy okos, művelt, toleráns, széles látókörű egyedülálló úriember, aki ugyanolyan nyitott a világra mint én és szeretné aktívan eltölteni szabadidejét, akárcsak én.
Ilona - társkereső Tiszaújváros - 58 éves nő
Ilona, 58 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
46 napja tag

Magamról irhatnák mindenféle jót ,szépet ,de nem teszem aki akar az ismerjen meg!

Legújabb keresztény társkereső férfiak 50 felett

Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)
43 napja tag

Nagyon rég nem kerestem senkit mert azt hittem hogy megtaláltam az igazit hát tévedtem most újra szingli vagyok és bízom benne hogy megtalálom a nagy ő-t
Imre - társkereső Dunaújváros - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
hite: református (nem gyakorlom)
74 napja tag

Vidám természetű vagyok. szeretek kirándulni, szeretem a zenét , imádom az unokámat!!! Még 4 évem van a nyugdíjig. A Dunaferrben dolgozok, mint hegesztő. Egy 2 szobás panelban élek, van egy kis, aranyos Suzukim. Elég jól főzök, takarítani meg, muszáj....Szeretem a finom borokat. El vagyok, elég jól, de szeretnék egy hűséges Társat találni!!!!
Imre - társkereső Körmend - 62 éves férfi
Imre, 62 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
79 napja tag

Keresem a párom!párban szebb az élet! éljünk boldogan a hátra lévő években
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
83 napja tag

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Néhány keresztény társkereső bemutatkozása
 • Ibolya (62), Szentlőrinc
  Mindig lehet újra kezdeni
  Szeretek ismerkedni,kertészkedni,nettezni,horgászni,olvasni.Szeretem az állatokat.
 • Rózsa (59), Bátaszék
  Elsődleges a megbízhatóság
  Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
 • Rafael (70), Balatongyörök
  várom hogy ujra rám találjon a szerelem
  62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
 • Marika (57), Budapest
  Komoly kapcsolat
  Egyszerű életet élö nő vagyok,2 felnött gyermekem van akik már külön élnek.Komoly kapcsolatot keresek ,egy kedves -öszinte -toleráns és nyugodt ember személyében.(Ez rám is vonatkozik) Szeretném ha rám találnál .Ha úgy érzed te vagy, írj bátran.
 • Zola (60), Budapest
  Szeretet..őszinteség..!!!
  Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!
Két szív, egy lélek!
Hiányzik, hogy olyan párod legyen, akivel együtt eljárhattok vasárnaponként és ünnepnapokon a közös szertartásokra? Olyan társat szeretnél, aki keresztény elveket vall és úgy is viselkedik? Ez  nagyon fontos szempont egy keresztény ember számára. Ez alapján könnyen megtalálhatod hithű katolikus párod az Újszerelem társkeresőn. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.