Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Keresztény társkeresők 50 felett

1 560 keresztény, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Nagyon fontos a keresztény szellem és Jézus Krisztusba vetett hit, hiszen az alap katolikus értékek nélkül az életet sem lehet megfelelően élni.

Néhány 40-50 év feletti keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes keresztény társkereső nők 50 felett

Margit - társkereső Kaposvár - 67 éves nő
Margit, 67 éves
hite: római katolikus

Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Erika - társkereső Győr - 61 éves nő
Erika, 61 éves
hite: római katolikus

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Olgi - társkereső Budapest - 58 éves nő
Olgi, 58 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Őzvegy vagyok.Van három felnőtt gyerekem,nègy kicsi tőrp unokám.nyugdijaskènt dolgozom.Minden szabad időmet a gyerekeimmel töltőm.
Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!

Gyerekes keresztény társkereső férfiak 50 felett

István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
hite: református (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
László - társkereső Bugyi - 59 éves férfi
László, 59 éves
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)

szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 67 éves férfi
Ferenc, 67 éves
hívő római katolikus

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
László - társkereső Szigethalom - 70 éves férfi
László, 70 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.

Özvegy keresztény társkereső nők 50 felett

Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Kati - társkereső Heves - 75 éves nő
Kati, 75 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Kati vagyok, 74 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária - társkereső Budapest - 73 éves nő
Mária, 73 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Adrienne - társkereső Budapest - 68 éves nő
Adrienne, 68 éves
vallása: római katolikus

Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében

Özvegy keresztény társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves
vallása: római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Mihály - társkereső Mány - 65 éves férfi
Mihály, 65 éves
református vallású (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
hite: református (nem gyakorlom)

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.

Elvált keresztény társkereső nők 50 felett

Andrea - társkereső Szigetszentmiklós - 57 éves nő
Andrea, 57 éves
hite: református

Szeretem a hivatásom, gyerekekkel foglalkozok, ami sok mindent pótol, de egy igazi társat nem. Nehéz hinni a netes társkeresőkben, de vannak még csodák. Nem várok csodára, de egy szimpatikus, intelligens, kellemes partnerre igen.
Klára - társkereső Miskolc - 53 éves nő
Klára, 53 éves
hívő református

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
római katolikus vallású

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Erzsébet - társkereső Siklós - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretetet adni és kapni tudó,pozitiív gondolkodásu,alapjába véve vidám természetü vagyok,magamra és környezetemre igényes,és ezt a társamtól is elvárom,legyen becsületes toleráns a másikkal szembe,nem szeretném ha megakarna változtatni,én sem teszem

Elvált keresztény társkereső férfiak 50 felett

Gábor - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Gábor, 62 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

A szerelmet keresem.. mit ér az élet e nélkül? Egyszerűen élni... tiszta lelkiismerettel.... örülni minden új napnak..... megbecsülni ami adatott... nem vágyni többre..... utazni, sportolni, odafigyelni.... beszélgetni. borozgatni... szenvedélyesen szeretkezni..... és csak lazán humorral fűszerezve..és nem ragaszkodva túlzottan a saját magunk kötött, megváltoztathatatlan elképzeléseihez..
József - társkereső Miskolc - 57 éves férfi
József, 57 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
István - társkereső Solymár - 69 éves férfi
István, 69 éves
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

Református...*nyugdíjas nagyapa vagyok! Kivel lehet még táncolni és az életnek, egymásnak örülni? :-) Vagyok, aki voltam, leszek, Krisztus kegyelmében élek!
Zola - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zola, 60 éves
hívő római katolikus

Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!

Diplomás keresztény társkereső nők 50 felett

Rózsa - társkereső Bátaszék - 60 éves nő
Rózsa, 60 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Oktatás)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
Szilvia - társkereső Szeged - 77 éves nő
Szilvia, 77 éves
vallása: római katolikus
Főiskolai diplomás (Egészségügy)

Igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a természetet, Szívesen hallgatok a zenét, utazok és fotózgatok, melyhez egy társat keresek. A kapcsolatunkat személyes találkozás döntheti el.Nem vagyok élőfizető, csak Email címre, telefonra tudok válaszolni.
Lina - társkereső Budapest - 62 éves nő
Lina, 62 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Főiskolát végzett

Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Egyetemet végzett

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.

Diplomás keresztény társkereső férfiak 50 felett

Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
vallása: református
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)
Főiskolát végzett

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!

Legújabb keresztény társkereső nők 50 felett

Ildikó - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ildikó, 57 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)
6 napja tag

Igazi vizileny vagyok, házias, igényes, családcentrikus. De ide bár mit lehet írni,vagy elhiszik vagy nem. Ha meg ismersz megtudod.
Éva - társkereső Lánycsók - 71 éves nő
Éva, 71 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
16 napja tag

Lehet, hogy pont téged kereslek. Őszinte, toleráns, nyitott vagyok mindenre. Szeretem a rendet magam körül, és ha magam is rendben vagyok. Hasonló képen gondolkodó párom várom , hogy szeretetben töltsük el a maradék időnket.
Marcsi - társkereső Budapest - 65 éves nő
Marcsi, 65 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
22 napja tag

Szeretnék szeretni, és szeretve lenni, alkalmazkodó tipus vagyok, társaságkedvelő, beszédes, jó humorú gondoskodó nő vagyok. Hiszem, hogy megtaláljuk egymást, lehet, hogy pont itt, és együtt kellemesen eltölthetjük a hátralévő életünket, boldogan, békességben. Szeretek táncolni, utazni, jókat főzni.
Lia - társkereső Budapest - 71 éves nő
Lia, 71 éves
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
36 napja tag

Lia vagyok, nyugdíjas. Életvidám, kedves, házias nő. Szeretek színházba járni, úszni, wellnesselni, könyvet olvasni. Budapesten élek egyedül.

Legújabb keresztény társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
71 napja tag

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
István - társkereső Cegléd - 51 éves férfi
István, 51 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)
77 napja tag

Szeretem a termèszetet a kirándulást az àllatokat az egyenes embereket akönyveket mindenfajta zenèt a virágokat hüsèges tipusvagyok szerethetö kompromiszummos ès elfogadom ha nincs valamiben igazam
Gábor - társkereső Jászfényszaru - 55 éves férfi
Gábor, 55 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
84 napja tag

Szeretetre vágyom,sok rosszban volt már részem sajnos.
Sándor - társkereső Gyál - 80 éves férfi
Sándor, 80 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
100 napja tag

A magány BÁNTÓ! Társ az élet sója. Remélek, remélek.
Néhány keresztény társkereső bemutatkozása
 • Eta (58), Budapest
  Komoly kapcsolat
  Bármi jót és szépet kapunk az élettől, azt őrizni és táplálni kell.
 • Rozália (69), Jászberény
  A hit a legfontosabb dolog,nem remélni,hanem hinni !!
  Idősödő ,de modern nő vagyok,nyitott mindenre ami tőlem elvárható ! Szeretem a szabad életet,keresek egy kedves józan életű férfit,aki nem költözne össze velem,de társak lennénk ! Személyes találkozás híve vagyok,akkor minden kiderül !!
 • Szilvia (61), Győr
  Megtaláljuk egymást!
  Keresem korban hozzámillő társam. Az őszinteség, bizalom, egymás megbecsülése számomra fontos! A személyes találkozás híve vagyok. Bővebben a személyes találkozón, ahol egy kicsit jobban megismerhetjük egymást.”
 • Etelka (69), Veszprém
  Keresek egy kedves, őszinte társat komoly kapcsolatra
  Középvégzettségű, de már nyugdíjas nő vagyok, rossz egyedül. Füstmentes, egyedülélő társat keresek-
 • Jutka (50), kolozsvar
  Utolso remeny
  Szaszfenesen lakom a kis 10 eves westymmel.Nem szeretem az egyedulletet,vagyodok egy olyan pasira,aki nem alkoolista,nyugodt termeszetu,bekeseget kereso.Csak az irjon,aki hozzam valo nem romak.
Két szív, egy lélek!
Hiányzik, hogy olyan párod legyen, akivel együtt eljárhattok vasárnaponként és ünnepnapokon a közös szertartásokra? Olyan társat szeretnél, aki keresztény elveket vall és úgy is viselkedik? Ez  nagyon fontos szempont egy keresztény ember számára. Ez alapján könnyen megtalálhatod hithű katolikus párod az Újszerelem társkeresőn. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.