Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Keresztény társkeresők 50 felett

1 612 keresztény, 50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Nagyon fontos a keresztény szellem és Jézus Krisztusba vetett hit, hiszen az alap katolikus értékek nélkül az életet sem lehet megfelelően élni.

Néhány 40-50 év feletti keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes keresztény társkereső nők 50 felett

Ida - társkereső Prága - 64 éves nő
Ida, 64 éves
református vallású

Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.
Medi - társkereső Románia - 60 éves nő
Medi, 60 éves
görög katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

FIATALOS JO KEDELYU,HUMOROS, SZERETETRE VAGYO ES ADO NO VAGYOK. SZAMOMRA EGY KAPCSOLATBAN FONTOS A HUSEG ES A KOLCSONOS VONZALOM, TARSAM KERESEM AKI HASONLOAN ERTEKELNI TUDJA A SZERETETET ES ADNI IS TUD NEM CSAK KAPNI.NEM ALMODNI AKAROM AZ ELETEM HANEM ELNI ALMAIM!
Ircsi - társkereső Debrecen - 58 éves nő
Ircsi, 58 éves
hívő református

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!
Marcsi - társkereső Barcs - 60 éves nő
Marcsi, 60 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!

Gyerekes keresztény társkereső férfiak 50 felett

István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
hite: református (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Vilmos - társkereső Kőröshegy - 65 éves férfi
Vilmos, 65 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves Hölgyek! Nem igazán szeretek írni magamról,inkább a személyes találkozást részesíteném előnyben. Szeretnék megismerkedni egy arányos test alkatú hölggyel 56-58 éves korig, egy komoly kapcsolat céljából. Nem vagyok előfizető, jó ideig az voltam de sajnos bárkinek írtam, még választ sem kaptam. Ezért ha netán szimpatikus lennék valakinek, ezen az elérhetőségen megtalál. Betűvel írom mert különben tőrlik. *moderálva* hu Ha kérhetném fényképet küldjön aki válaszol, én is küldök ha kapok címet. Előre is köszönöm, sikeres társkeresést kívánok mindenkinek.
Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
vallása: római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
István - társkereső Bélapátfalva - 63 éves férfi
István, 63 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

István vagyok,Bélapátfalváról.Józan,nem dohányzó,nyugdíjas vagyok.Egyedül élek csendes környezetben,családi házamban. húsz háromötvennégy nullaöt hatvankettő.Szeretem a természetet,az utazást,kirándulást.Szabadidőmben kertészkedem,imádom ! Gyerekeim,már külön család!Van két fiam egy lányom ,és öt unokám.Szeretnék még egy kicsit élni egy párkapcsolatban.

Özvegy keresztény társkereső nők 50 felett

Erzsi - társkereső Alcsútdoboz - 66 éves nő
Erzsi, 66 éves
vallása: evangélikus

Keresem a párom remélem itt meg találom én egy 65 éves özvegy asszony vagyok saját kertes házban élek szeretek fürdöbe járni fözni sütni családcentrikos vagyok
Judit - társkereső Budapest - 63 éves nő
Judit, 63 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Azért vagyok itt, mert az ember társas lény. Rendezett körülmények között élek. Számomra egyaránt fontosak a belső és külső értékeid, az egymás iránti tisztelet mellett a jó megjelenésed. Legyél jól ápolt, és igényes önmagaddal szemben, én is az vagyok. Legyél önálló és független, legyen biztos egzisztenciád. Nem árt, ha humorod is van :-) Szeretnék egy szimpátián, érzelmeken alapuló tartalmas kapcsolatot. Mindezeken túl fontos, hogy tudjunk beszélgetni.
Adrienne - társkereső Budapest - 67 éves nő
Adrienne, 67 éves
hite: római katolikus

Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.

Özvegy keresztény társkereső férfiak 50 felett

Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Laci - társkereső Gödöllő - 76 éves férfi
Laci, 76 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
vallása: református (nem gyakorlom)

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
József - társkereső Budapest - 72 éves férfi
József, 72 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves , barátságos , életvidám özvegy úr keresi párját.

Elvált keresztény társkereső nők 50 felett

Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
római katolikus vallású

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Katalin - társkereső Akasztó - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Három lányom van négy unokám ők már nem élnek velem! Egyedül élek csaladi házban van egy kutyám! Hazorzo...nagyon szeretem a viragokat növényeket. Hazias vagyok csaladcentrikus! Levagyok százalelolva melette dolgozom! Szeretek. Színházba kirándulni fesztivalokra járni
Erika - társkereső Mikekarácsonyfa - 50 éves nő
Erika, 50 éves
református vallású (nem gyakorlom)

50 éves vagyok 5 gyermek édesesanya vagyok .De már csak 3 matt nevelek egyedül .
Zsóka - társkereső Nyíregyháza - 51 éves nő
Zsóka, 51 éves
hívő református (alkalmanként)

Kedves, barátságos, kiegyensúlyozott nő vagyok. Igyekszem az életet pozitivan szemlélni, mindenből a legjobbat kihozni. Szívesen ismerkednék olyan emberekkel, akikkel tartalmasan tudnám eltölteni a szabadidőmet!

Elvált keresztény társkereső férfiak 50 felett

Pál - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Pál, 65 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

65-éves Pesti pasi keresi párját aki őt keresi.Ha elfogadsz úgy ahogy vagyok akkor megtaláltál.
Ferenc - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Ferenc, 63 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Szelíd Oroszlán vagyok,míg nem Bántanak ,de Szerintem ezzel,Mindenki így van ! Szeretnék Szeretni,és Szeretve Lenni ? Nem ,,,Minden áron ! köszönöm a Látógatást ,Kedves ,,,Hölgyeim !!! aki,mer,az nyer,,,,oda,vissza !!!!
Ferenc - társkereső Szabadszállás - 66 éves férfi
Ferenc, 66 éves
hite: római katolikus

Barátot, társat, partnert , te is keressél,és megtalálsz. Élvezzük az életet.
Béla - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Béla, 71 éves
hívő református

Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.

Diplomás keresztény társkereső nők 50 felett

Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
római katolikus vallású (nem hiszek benne)
Főiskolát végzett

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)
Főiskolát végzett

részletek, kavicsok, határok, színek, félelmek, elfogadások, játékszabályok, támaszpontok, három pont...
Ilona - társkereső Budaörs - 60 éves nő
Ilona, 60 éves
vallása: római katolikus
Főiskolát végzett

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám...
Katalin - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katalin, 57 éves
római katolikus vallású
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.

Diplomás keresztény társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Békéscsaba - 64 éves férfi
Lajos, 64 éves
hívő református
Egyetemi diplomás (jog)

Szőke és zöld szemű vagyok. Két gyermekem van, akik nem velem élnek. Szeretem a kertet,a virágokat.
Imre - társkereső Gyula - 69 éves férfi
Imre, 69 éves
református vallású
Főiskolát végzett

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
László - társkereső Dunaújváros - 65 éves férfi
László, 65 éves
hite: római katolikus
Főiskolai diplomás (Autógépész)

25 év házasság után sajnos özvegy lettem társam váratlan betegsége miatt egy évvel ezelőtt. Hasonló rendes, inteligens társat keresek a visszalevő éveimre. Tervem az új társammal végigutazni a Földközi - tengert komfortos lakó kocsival amíg életünk tart. Utnánk - Pihennén - Ismerkednénk az országok tájaival, embereivel, nevezetességeivel, gasztronómiájával. Jogosítvánnyal rendelkezők válaszát várom, aki segítene vezetni ha fáradok.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.

Legújabb keresztény társkereső nők 50 felett

Ria - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ria, 66 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
33 órája tag

Keresem társam szabadidő eltöltésére. Olyant aki szeretetre vágyik, hűséges és ezt szeretné viszont kapni.
Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
10 napja tag

Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Johanna - társkereső Budapest - 73 éves nő
Johanna, 73 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
18 napja tag

“Mégis mi történik pontosan úgy, ahogy azt az ember eltervezi? Az életet nem lehet előre eltervezni. Az életet élni kell.” JodiLynnPicoult
Olgi - társkereső Budapest - 58 éves nő
Olgi, 58 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
20 napja tag

Őzvegy vagyok.Van három felnőtt gyerekem,nègy kicsi tőrp unokám.nyugdijaskènt dolgozom.Minden szabad időmet a gyerekeimmel töltőm.

Legújabb keresztény társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
14 napja tag

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
István - társkereső Cegléd - 51 éves férfi
István, 51 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)
21 napja tag

Szeretem a termèszetet a kirándulást az àllatokat az egyenes embereket akönyveket mindenfajta zenèt a virágokat hüsèges tipusvagyok szerethetö kompromiszummos ès elfogadom ha nincs valamiben igazam
Gábor - társkereső Jászfényszaru - 55 éves férfi
Gábor, 55 éves
hite: református (rendszeresen gyakorlom)
28 napja tag

Szeretetre vágyom,sok rosszban volt már részem sajnos.
Sándor - társkereső Gyál - 80 éves férfi
Sándor, 80 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
43 napja tag

A magány BÁNTÓ! Társ az élet sója. Remélek, remélek.
Néhány keresztény társkereső bemutatkozása
 • Gizi (76), Kaposvár
  Élni és Élni hagyni !
  Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
 • Mária (52), Rábacsanak
  Szeretni és szeretve lenni.
  Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.
 • Piroska (74), Miskolc
  Jószívű
  Szeretek beszélgetni , jó társaság vagyok.
 • Katalin (54), wien
  a látszat néha csal
  két lábon járok a földön , nyitott vagyok mindenre ami új . Hiszem , minél több időt töltesz egyedül annál nehezebb találnod egy társat vagy barátot akit elfogadsz és ő is elfogad olyannak amilyen vagy. A külsőség nem minden,olyan mint az ajándék mikor kicsomagolod szived szerint sirva fakadnál!
 • István (62), Érd
  Asszony kell a házhoz!
  Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Két szív, egy lélek!
Hiányzik, hogy olyan párod legyen, akivel együtt eljárhattok vasárnaponként és ünnepnapokon a közös szertartásokra? Olyan társat szeretnél, aki keresztény elveket vall és úgy is viselkedik? Ez  nagyon fontos szempont egy keresztény ember számára. Ez alapján könnyen megtalálhatod hithű katolikus párod az Újszerelem társkeresőn. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.