Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

808 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Irén - társkereső okoc opatovsky sokolec - 61 éves nő
Irén, 61 éves


Igaz szerelem csak egy van az életben, de honnan tudod, hogy tényleg megtaláltad? Az egyetlen válasz erre a kérdésre a szíved mélyén rejlik, csak be kell csukni a szemed és meghallgatni.
Éva - társkereső Mezőszemere - 72 éves nő
Éva, 72 éves


Három éve egyedül élek! Még szeretném megtalálni azt az embert aki mosolygóssá teszi az életem!
Judit - társkereső Pécs - 59 éves nő
Judit, 59 éves


Ne csak a külső alapján ítélj meg, adj magunknak egy esélyt. Testnevelést tanítok egy általános iskolában.Tenisz bíráskodom, imádom a táncot,( (társas, salsa, bachata, táncházak). Szeretek színházba, moziba járni. Szeretem a wellnest. Persze a konyhában is ismerem a járást. Tudok sütni és főzni is. Szeretném megosztani a mindennapok örömét valakivel.
Etelka - társkereső Kömpöc - 74 éves nő
Etelka, 74 éves


Vidám, humoros, rendszerető, özvegy, nyugdíjas társaságszerető ember vagyok. Hobbim, kertészkedés és virág szeretete.

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Dunavarsány - 80 éves férfi
Lajos, 80 éves


Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
Attila Gábor - társkereső Gödöllő - 58 éves férfi
Attila Gábor, 58 éves


Egy tó partján élek.Szó szerint a természet lágy ölén.De sajnos a mai nőket ez igazán nem érdekli.Talán lessz egy igazi nő, akit érdekel.11 éve keresem és várok rá.
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves


7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Zoltán - társkereső Békés - 75 éves férfi
Zoltán, 75 éves


Szeretem a szépet,szeretem a jót.Tisztaság szerető,nem dohányzó nyugdíjas vagyok. Szabadidőmben kertészkedni,kirándulni,főzöcskézni szeretek.

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Mari - társkereső Debrecen - 62 éves nő
Mari, 62 éves
Főiskolát végzett

Kérések egy rendes férfit, akivel a szabadidőm ez eltölthetem.
Aranka - társkereső Jászárokszállás - 71 éves nő
Aranka, 71 éves
Főiskolát végzett

Tanítónő vagyok, 40 évig dolgoztam a helyi iskolában.Egy fiam van, s két unokám,akik a Dunántúlon élnek. !43 évi házasság után egyedül maradtam. Sok baj után szeretnék kicsit boldog lenni, s olyan társat találni aki korban hozzám illő,s neki is egy megértő társ hiányzik! Mivel tagságom lejár,csak email cim,vagy skype címre tudok válaszolni *moderálva*
Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
Főiskolát végzett

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Gyuri - társkereső Szeged - 75 éves férfi
Gyuri, 75 éves
Főiskolát végzett

Gyuri vagyok, 75 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Istán - társkereső Nagykanizsa - 74 éves férfi
Istán, 74 éves
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék
Géza - társkereső Pécs - 71 éves férfi
Géza, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
3 napja tag

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
Margit - társkereső Vésztő - 64 éves nő
Margit, 64 éves
8 napja tag

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
18 napja tag

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.
Erika - társkereső Tata - 65 éves nő
Erika, 65 éves
22 napja tag

Egy mottomból kindulva:"Szép az élet, de társsal még szebb!"Élvezzük és éljük meg együtt, szeretetben, szeretteinkkel. Két felnőtt lányom van, a nagyobbik lányommal kertészkedünk, a kisebbikkel bele csapunk az éjszakába. Koncertezünk, fürdőbe járunk, várost nézünk, szeretünk barangolni, és bár Győrben élünk, megunhatatlan számunkra a vizek városa. Másik nagy hobbym a főzés, bográcsozás, szívesen járok baráti táraságba.

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

Miki - társkereső Debrecen - 53 éves férfi
Miki, 53 éves
38 órája tag

Keresek egy hölgyet, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Csaba - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Csaba, 62 éves
4 napja tag

5 éve vagyok özvegy és egyre nehezebben viselem
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
22 napja tag

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Laci - társkereső Gyenesdiás - 79 éves férfi
Laci, 79 éves
31 napja tag

79 éves mackós testalkatú férfi vagyok. Káros szenvedélyektől mentes életet élek. Olyan társat keresek aki hozzám költözne. Szeretem az állatokat, szeretek kertészkedni.

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Erzsébet - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Erzsébet, 66 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.
Adrienne - társkereső Budapest - 67 éves nő
Adrienne, 67 éves
vallása: római katolikus

Budapesten élek, nyugdíjas özvegy hölgy vagyok.Komoly megbízható társat keresek.A hátralévő éveimet szeretetben békességben szeretném leélni, kölcsönös megbecsülés jegyében
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Kati - társkereső Heves - 74 éves nő
Kati, 74 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Kati vagyok, 74 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

Károly - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Károly, 67 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.
Zoltán - társkereső Miskolc - 66 éves férfi
Zoltán, 66 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Zoltán vagyok, 62 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos - társkereső Kocsord - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
római katolikus vallású

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Béla - társkereső Gyula - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
vallása: református (alkalmanként)

Átlagos külsejű,a világra nyitott,jó szívű,kedves,barátkozó ember vagyok.Vállalkozó ként dolgozom,van egy nagy lányom,de nem velem él. Én özvegy ként,egyedül élek,ami természetesen nem jó !Ezért keresek megfelelő társat magamnak.E -cím *moderálva*
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • Mária (72), Budapest
  A remény hal meg utoljára
  12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
 • Lajos (80), Dunavarsány
  Nyíltság, bizalom, öszínteség
  Üdvözöllek Özvegy vagyok, egyedül élek rendezett körülmények között. Tartós kapcsolatra keresek egy hölgyet, akivel megédesíthetjük egymás életét...
 • Zoltán (71), Dunakeszi
  Korszerűen,sportosan!
  Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
 • János (66), Bér
  Együtt szerelemben
  Egyedül élek aktív, rendezett anyagi és életkörülményekben. Élettársat keresek nemdohányzó és szeretetben, kölcsönös szerelemben együtt élni tudó vidám természetű személyében. Kizárólag együtt élésre keresek párt. Nem házvezető nőt. Puszi János.
 • Ildikó (66), Budapest
  EGO EIMI
  NEM VAGYOK FIATAL,SEM SZÉP, SEM GAZDAG.A SZÍVEM AZONBAN TELE VAN SZERETETTEL ÉS SZERETET UTÁNI VÁGGYAL.EZÉRT KERESEK TÁRSAT, AKI HASONLÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK.NAGYON SZERETNÉK KÉZEN FOGVA SÉTÁLNI VALAKIVEL,KIRE SZÁMÍTHATNÉK HA BAJBAN VAGYOK É EZ KÖLCSÖNÖS LENNE. ŐT KERESEM.
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.