Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Özvegy társkeresők 50 felett

764 özvegy társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik már elvesztették igaz szerelmüket, de most ismét a szerelem ösvényére lépnének.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akik már özvegyek. Hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Gyerekes özvegy társkereső nők 50 felett

Ilona - társkereső Bököny - 67 éves nő
Ilona, 67 éves


özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves


független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem
Judit - társkereső Budapest - 63 éves nő
Judit, 63 éves


Azért vagyok itt, mert az ember társas lény. Rendezett körülmények között élek. Számomra egyaránt fontosak a belső és külső értékeid, az egymás iránti tisztelet mellett a jó megjelenésed. Legyél jól ápolt, és igényes önmagaddal szemben, én is az vagyok. Legyél önálló és független, legyen biztos egzisztenciád. Nem árt, ha humorod is van :-) Szeretnék egy szimpátián, érzelmeken alapuló tartalmas kapcsolatot. Mindezeken túl fontos, hogy tudjunk beszélgetni.
Panni - társkereső Újszentmargita - 63 éves nő
Panni, 63 éves


ŐSZINTE - HÜSÉGES TÜNDÉRI ANGYAL DE GYŐZŐDJ MEG RÓLA TE IS TUDOM MIT TUDOK NYUJTANI, CSALÓDÁST NEM OKOZOK. VAN EGY HELY A SZIVEMBEN A SZÁMODRA!!!

Gyerekes özvegy társkereső férfiak 50 felett

Rezső - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Rezső, 69 éves


Ha valóban érdekel a személyem és megkeresel akkor mindent elmondok magamról.
Károly - társkereső Budapest - 78 éves férfi
Károly, 78 éves


77 éves vagyok de nagyon fiatalos, szeretek úszni, sétálni, kirándulni. XVI. kerületben saját családi házban élek, jó anyagi körülmények között. Olyan élettársat keresek aki nyugdijas, korhatár nélküli, budapesti lakos, jól vezet gépkocsit és szivesen töltené nyugdijas éveit társaságomban, szimpátia esetén hozzám is költözne!
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves


78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves


Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...

Diplomás özvegy társkereső nők 50 felett

Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Főiskolát végzett

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
Lia - társkereső Budapest - 72 éves nő
Lia, 72 éves
Egyetemi diplomás (Tanító)

Lia vagyok, nyugdíjas. Életvidám, kedves, házias nő. Szeretek színházba járni, úszni, wellnesselni, könyvet olvasni. Budapesten élek egyedül.
Katalin - társkereső Budapest - 57 éves nő
Katalin, 57 éves
Főiskolát végzett

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 73 éves nő
Szilvia, 73 éves
Főiskolát végzett

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".

Diplomás özvegy társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
Egyetemet végzett

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
József - társkereső Budapest - 79 éves férfi
József, 79 éves
Főiskolát végzett

79 éves, 180 cm magas, normál testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, nyugdíjas üzemmérnök vagyok. Másfél éve megözvegyültem és azóta Budapesten élek. Két felnőtt, teljesen független lányom van. Érdeklődöm a kultúra és művészetek iránt, szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, utazni, legyen az belföldi vagy külföldi túra. Rendkívül nehezen viselem az egyedüllétet! Szeretném egy olyan hölgy társaságát megnyerni, aki hasonlóan független és életszemléletű! Nem szabadidő eltöltéséhez keresek partnert!!

Legújabb özvegy társkereső nők 50 felett

Éva - társkereső Jászkarajenő - 61 éves nő
Éva, 61 éves
3 napja tag

Nem vagyok gazdag sem szép,de kedves vagyok,és jó szívű!
Renáta - társkereső Nyíregyháza - 50 éves nő
Renáta, 50 éves
7 napja tag

50 éves özvegy nő vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Eva - társkereső Budapest - 73 éves nő
Eva, 73 éves
10 napja tag

Helló,Szia! Szerintem mindig az a legjobb randi,ami véletlenül jön össze. Egyszerű színpátián alapuló kötetlen kapcsolatott keresek.
Irén - társkereső Budapest - 72 éves nő
Irén, 72 éves
33 napja tag

megértő férfitársam keresem a hátralévő időnkre. akaratos,okos,vidám,figyelmes,szorgalmas,de a kornak talán megfelelő egészségi állapotban.

Legújabb özvegy társkereső férfiak 50 felett

Zoltán - társkereső Miskolc - 67 éves férfi
Zoltán, 67 éves
22 napja tag

Zoltán vagyok, 67 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyuri - társkereső Szekszárd - 51 éves férfi
Gyuri, 51 éves
47 napja tag

akinek tetszem es közös szinpatia kialakul avval szeretnek kapcsolatot kialakitani.
János - társkereső Üröm - 70 éves férfi
János, 70 éves
54 napja tag

70 ÉVES VAGYOK, de a szívem, és az eszem 60. Szeretek kávézni, csavarogni, autózni , zabot hegyezni. már nem mászok hegyet , nem síelek, és nagy bulikban sem veszek részt -(kicsikben igen), Szeretek beszélgetni.
József Attila - társkereső Kelebia - 67 éves férfi
József Attila, 67 éves
57 napja tag

Magamról még rövidenannyit hogy becsületes és tisztességes embernek tartom magam,szeretem a természetet az állatokat hűséges típus vagyok! Keresem párom egyszerű becsületes,tiszta és hűséges józan életvitelű nem dohányzó hölgyet aki képes alkalmazkodni és nyitott lenni az új dolgokra nyitott lenni.

Keresztény özvegy társkereső nők 50 felett

Marika - társkereső Győr - 66 éves nő
Marika, 66 éves
hite: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

nyugdijas vagyok de még dolgozom szeretnék egy kedves vidám őszinte társat találni, szeretek kirándulni szeretem a társaságot szivesen kertészkedem
Irénke - társkereső Barcs - 69 éves nő
Irénke, 69 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !
Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Ildikó - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ildikó, 57 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)

Igazi vizileny vagyok, házias, igényes, családcentrikus. De ide bár mit lehet írni,vagy elhiszik vagy nem. Ha meg ismersz megtudod.

Keresztény özvegy társkereső férfiak 50 felett

Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
református vallású (nem gyakorlom)

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves
hite: római katolikus

- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
református vallású

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
Néhány özvegy társkereső bemutatkozása
 • József (79), Budapest
  Rossz egyedül...
  79 éves, 180 cm magas, normál testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, nyugdíjas üzemmérnök vagyok. Másfél éve megözvegyültem és azóta Budapesten élek. Két felnőtt, teljesen független lányom van. Érdeklődöm a kultúra és művészetek iránt, szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, utazni, legyen az belföldi vagy külföldi túra. Rendkívül nehezen viselem az egyedüllétet! Szeretném egy olyan hölgy társaságát megnyerni, aki hasonlóan független és életszemléletű! Nem szabadidő eltöltéséhez keresek partnert!!
 • Rozika (69), Jászberény
  Meglátni és megszeretni !!!
  Üdvözlök mindenkit,aki megnézi az adat lapom és ha válaszol is külön meg köszönöm. Magamról annyit,hogy érdemes egy találkozás erejéig össze jönnünk,és ismerkednünk,hiába írok itt bármit a személyes találkozás a döntő !! ÜDVÖZÖLLEK !!
 • Ilona (62), Jánoshida
  Őszinte Barátság
  Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
 • Lia (70), Debrecen
  Soha nem késő!
  Rendezetten élek,rossz a magány.Szeretek sétálni,színházba járnistb. Személyes találkozás hive vagyok. Sok évig lovagoltam. Rejtvénystb. Tv, kártya, zene szórakoztat. Szeretnék egy igazi társat! /és családot: gyerek, unoka /.
 • Margit (67), Kaposvár
  Nem igaz, hogy a szerelem mindig a fiataloké!!!
  Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Túl a harmincon vár a szerelem!
Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem.hu oldalon, akik már elveszítették életük nagy szerelmét, de nem adták fel a reményt, hogy újra rájuk találjon a szerelem. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Te is magányos vagy? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.