Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

1 860 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
Férfi társkereső

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Tibor - társkereső Lajosmizse - 68 éves férfi
Tibor, 68 éves
Társkereső férfi

Erdész, vadász, horgász, madarász, gazdász, természetjáró vagyok. Kütyümániám van: informatika, videózás, fotózás jöhet. Imádok motorozni is. Néha úgy érzem, a 21. századot nekem találták ki.
Attila - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Attila, 66 éves
Párkereső férfi

Személyes bemutatkozást!!..(feleslegesnek tartom,nem az számít mit írsz ide, milyen ember vagy valójában.Az esetek túlnyomó többségében,lelkemet öröm tölti el, hogy rövid levélváltásnál hamar kiderül,ki alkalmas itt ezen az oldalon komoly kapcsolat teremtésre.Aki szeretne velem kapcsolatot teremteni megtalálja ennek módját!!!!
László - társkereső Budapest - 54 éves férfi
László, 54 éves
Férfi keres társat

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.
Zola - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zola, 60 éves
Társkereső férfi

Külföldön élek és dolgozom..!!! Újra otthon keresem a megfelelőt..!!! Ha megtaláljuk egymást..hazatérek..!!!
Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Társkereső férfi

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?

Özvegy társkereső férfiak

Sándor - társkereső Gyál - 80 éves férfi
Sándor, 80 éves
Férfi keres társat

A magány BÁNTÓ! Társ az élet sója. Remélek, remélek.
Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
Férfi társkereső

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves
Férfi társkereső

Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves
Férfi társkereső

78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Párkereső férfi

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
László - társkereső Kajászó - 53 éves férfi
László, 53 éves
Férfi társkereső

53 éves özvegy férfi vagyok. Három kutyával élek együtt egy kis csöndes faluban. Szeretek kertészkedni , tvz-ni, a focit, kirándulni, horgászni járni. Keresek 35 év házasság után, egy olyan nőt, akivel el tudok beszélgetni, nevetgélni.

Elvált társkereső férfiak

Tibor - társkereső Szigetszentmiklós - 65 éves férfi
Tibor, 65 éves
Társkereső férfi

Jóélet kedvel vidáman lazán kell venni minden problémát. És ha még van társ. Ide avilágot. Együtt lenni Jo!
Istvan - társkereső Perth - 65 éves férfi
Istvan, 65 éves
Társkereső férfi

Egyedul allo, fuggetlen ferfi, rendezett anyagiakkal keres csinos , jolapolt oszinte baratnot, valaki aki a baratom, szeretom es lelektarsam is egyben hosszutavu kapcsolat , majd hazassag remenyeben.
Tamás - társkereső Pécs - 52 éves férfi
Tamás, 52 éves
Társkereső férfi

nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
Gábor - társkereső Kunszentmárton - 70 éves férfi
Gábor, 70 éves
Férfi keres társat

Legyél üdvözölve kedves látogató. Ismerkedés céljából vagyok itt. Független, ma is aktívan keresgélő nyugdijas férfi vagyok. Az életre nyitott, örök optimista ápolt férfi. Röviden magamról ennyit, ha felkeltettem érdeklődésedet, légyszi jelentkezz. Minden értelemben független, egyedülálló és, igényes megjelenésű férfi vagyok szolnok megyében élek! Aki nem ir elérhetőséget Komolytalan !
Károly - társkereső Székesfehérvár - 64 éves férfi
Károly, 64 éves
Párkereső férfi

Egy az utazást a sportok néhány változatát kedvelő elvált férfi vagyok, keresek hasonló nem dohányzó hölgyet a földi örömök megélése és megtalálása végett.
István - társkereső Budapest - 61 éves férfi
István, 61 éves
Férfi társkereső

E gyszerü hétköznapi emper.Rendes mebizhato partnert keres Akivel élhetnék boldogan.Szabadidöt eltölthetném.

Diplomás társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 79 éves férfi
József, 79 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

79 éves, 180 cm magas, normál testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, nyugdíjas üzemmérnök vagyok. Másfél éve megözvegyültem és azóta Budapesten élek. Két felnőtt, teljesen független lányom van. Érdeklődöm a kultúra és művészetek iránt, szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, utazni, legyen az belföldi vagy külföldi túra. Rendkívül nehezen viselem az egyedüllétet! Szeretném egy olyan hölgy társaságát megnyerni, aki hasonlóan független és életszemléletű! Nem szabadidő eltöltéséhez keresek partnert!!
Ferenc - társkereső Keszthely - 82 éves férfi
Ferenc, 82 éves
Férfi keres társat
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Párkereső férfi
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
László - társkereső Budapest - 62 éves férfi
László, 62 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

All you need is love Aktív, sport- és természetbarát, önálló, stabil és tanult férfi vagyok. Szeretek olvasni, több nyelven beszélek, tájékozott értelmiségi vállalkozó vagyok. Nyíltnak, érdeklődőnek, majdnem vagánynak és férfiasnak tartom magam. Szeretek Társ lenni, adok a megjelenésemre. Szeretem, ha a nők is társak, egy közös cél elérésére szövetkezünk. Mégha ez bármely apróság is, ha ez közös örömet jelent. Lazán levezetek néhány száz kilométert, ha kedvünk támad kimozdulni. Vagy sokkal inkább maradjunk otthon, töltsünk le egy jó filmet, és bújjunk össze a TV előtt. Az egyszerű dolgokat szeretem: egy jó tea, séta a parton, egy jó beszélgetés, sport, játék a családdal. A szabadságomat a Balatonparton, az Adrián vagy a siterepen szeretem tölteni. Sokat mozogni, olvasni, beszélgetni, jókat aludni egy otthonos szobában. Ettél ötven fillérért fagyit? Hány évesen avattak fel úttörőnek? Ha te is a boldogságot keresed, jelentkezz!
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
Párkereső férfi
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.

Legújabb társkereső férfiak

Gyuri - társkereső Szekszárd - 51 éves férfi
Gyuri, 51 éves
Társkereső férfi
10 napja tag

akinek tetszem es közös szinpatia kialakul avval szeretnek kapcsolatot kialakitani.
János - társkereső Üröm - 70 éves férfi
János, 70 éves
Társkereső férfi
18 napja tag

70 ÉVES VAGYOK, de a szívem, és az eszem 60. Szeretek kávézni, csavarogni, autózni , zabot hegyezni. már nem mászok hegyet , nem síelek, és nagy bulikban sem veszek részt -(kicsikben igen), Szeretek beszélgetni.
József Attila - társkereső Kelebia - 67 éves férfi
József Attila, 67 éves
Férfi társkereső
20 napja tag

Magamról még rövidenannyit hogy becsületes és tisztességes embernek tartom magam,szeretem a természetet az állatokat hűséges típus vagyok! Keresem párom egyszerű becsületes,tiszta és hűséges józan életvitelű nem dohányzó hölgyet aki képes alkalmazkodni és nyitott lenni az új dolgokra nyitott lenni.
Ferenc - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Ferenc, 53 éves
Férfi társkereső
21 napja tag

Ferenc nek hívnak Bp lakom 54/174 100 barna hajú elvalt férfi vagyok! Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő Bp hölggyel! Tartós kapcsolatot keresek!
Feri - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Feri, 65 éves
Párkereső férfi
33 napja tag

Nyugdíjas vállakozó vagyok, dolgozom elsősorban azért, hogy ne unatkozzak és ne törjem meg az életem során megszokott ritmust. Tavasztól őszig a hétvégeket a nyaralóban töltöm. Szeretek kerékpározni, sétálni, túrázni, utazni. Rendszeresen sportolok heti három alkalommal az uszodában kezdem a napot. Szeretetre, megértésre vágyom. Társat keresek és nem futó kalandot. Várom jelentkezésedet.
Lajos - társkereső Rád - 63 éves férfi
Lajos, 63 éves
Társkereső férfi
40 napja tag

Meg nem vagyok nyugdijas szeretek gyogy furdobe jarni

Keresztény társkereső férfiak

István - társkereső Cegléd - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső férfi
római katolikus vallású (alkalmanként)

Szeretem a termèszetet a kirándulást az àllatokat az egyenes embereket akönyveket mindenfajta zenèt a virágokat hüsèges tipusvagyok szerethetö kompromiszummos ès elfogadom ha nincs valamiben igazam
Lajos - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
Férfi társkereső
hívő református (a magam módján gyakorlom)

nemdohányzo,nemiszom,vidám természet szeretem a telt nőket a szerele nem akadáj
Józsi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Józsi, 51 éves
Férfi társkereső
hívő római katolikus

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat
Gábor - társkereső Jászfényszaru - 55 éves férfi
Gábor, 55 éves
Párkereső férfi
református vallású (rendszeresen gyakorlom)

Szeretetre vágyom,sok rosszban volt már részem sajnos.
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves
Férfi keres társat
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
Mihály - társkereső Mány - 65 éves férfi
Mihály, 65 éves
Társkereső férfi
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Tibor (68), Lajosmizse
  Másik felem merre vagy?
  Erdész, vadász, horgász, madarász, gazdász, természetjáró vagyok. Kütyümániám van: informatika, videózás, fotózás jöhet. Imádok motorozni is. Néha úgy érzem, a 21. századot nekem találták ki.
 • Géza (66), Budapest
  Az élet elszáll, mint a viadukt! (Matuska Szilveszter)
  Szeretek TV-t nézi, olvasni, utazni. A természeti és tudományos filmeket szívesen nézem, de jöhet vígjáték, komédia is. Szeretem a tengerpartot és persze a tengeri herkerntyűket. Általában Olaszországba megyünk nyaralni, szeretem az életfelfogásukat, a habitusukat.
 • Laszlo (51), Szentpéterszeg
  az elet minden boldog pillanatat meg kell elni
  keresek egy igazi not aki elfogad olyannak amilyen vagyok aki tud szeretni es komoly kapcsolatra vagyik
 • Tibor (53), Schaffhausen
  Hétköznapi ember
  Szia ! Nem tudom mit írhatnék magamról, ha esetleg úgy találnád hogy meg ismerkednél velem akkor írj és kérdezz. Köszönöm. Nincs előfizetésem ! Címem: *moderálva*
 • László (59), Bugyi
  aremény mindig velem van,de nem jo egyedül!!
  szeretek kirándulni ,horgászni,piknikezni,jokedvü lenni!!
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.