Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

2 014 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Jocó - társkereső Áporka - 60 éves férfi
Jocó, 60 éves
Férfi társkereső

Ötödik éve élek egyedül teljes nyugalomban , de vágyom arra hogy Valaki forgószélként kibillentsen a tespedtségből és magával vigyen új utakra a szabadságom megőrzésével - bár soha nem lehet tudni !?
Attila Gábor - társkereső Gödöllő - 58 éves férfi
Attila Gábor, 58 éves
Párkereső férfi

Egy tó partján élek.Szó szerint a természet lágy ölén.De sajnos a mai nőket ez igazán nem érdekli.Talán lessz egy igazi nő, akit érdekel.11 éve keresem és várok rá.
Csaba - társkereső Aszód - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Férfi keres társat

Kis körszakállas enyhén macis pasi keresi kedvesét.
Gábor - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Gábor, 61 éves
Párkereső férfi

Egyedülálló férfi vagyok, keresem a hozzám illő nem duci alkatú hölgyet.
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Férfi keres társat

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
László - társkereső Pécs - 68 éves férfi
László, 68 éves
Társkereső férfi

Szia egy komoly társra vágyom egy életen keresztül akivel együtt tölthetném öreg napjaim

Özvegy társkereső férfiak

Sanyi - társkereső Siófok - 85 éves férfi
Sanyi, 85 éves
Társkereső férfi

Özvegy ember vagyok, nagyon egyedül érzem magam. Egézségemmel nincs probléma, teljes életet élek, csak magányosan.
István - társkereső Budapest - 59 éves férfi
István, 59 éves
Férfi keres társat

Egy ojan ember vagyok aki mindennek elentud állni csak a kísértésnek nem tégy próbára
Tibor - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Tibor, 64 éves
Párkereső férfi

Optimista gondolkodású vagyok a megoldások érdekelnek ezért úgy gondolom, jól kijövök másokkal. Fontos számomra, hogy mások hogyan vélekednek rólam és ez a viselkedésemet is sokszor befolyásolja. Jól kezelem a konfliktusokat. Igyekszem életet vinni a párkapcsolatba. Jó vendéglátó vagyok. Egyszerű dolgoknak is tudok örülni. Barátaimat mindig meghallgatom. Ha segítségre van szükség, rám minig lehet számítani. Képes vagyok másokat szórakoztatni. Szeretem a természetjárást, sportot, gyógyvizeket, színházat, történelmi helyszíneket, idegen kulturákat megismerni és relaxálni. A természethez való vonzalom és a szabadság érzetéről soha nem tudnék lemondani. A viccek, a humoristák és a filmvígjátékok mindig megnevettetnek.
Gábor - társkereső Győr - 65 éves férfi
Gábor, 65 éves
Férfi keres társat

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves
Párkereső férfi

Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...
Károly - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Károly, 68 éves
Társkereső férfi

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.

Elvált társkereső férfiak

Endre - társkereső Győr - 51 éves férfi
Endre, 51 éves
Társkereső férfi

Èn egy jókiállású optimista, èletvidám..,bohèm fickònak tartom magam,de Nèlküled csak bolyongok ezen a planètán! ..,Nèlküled,aki egy vonzó Nő, ès egy mèlyèrzèsű ember!
Anti - társkereső Kaposvár - 52 éves férfi
Anti, 52 éves
Társkereső férfi

nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.
Gábor - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Gábor, 62 éves
Férfi keres társat

A szerelmet keresem.. mit ér az élet e nélkül? Egyszerűen élni... tiszta lelkiismerettel.... örülni minden új napnak..... megbecsülni ami adatott... nem vágyni többre..... utazni, sportolni, odafigyelni.... beszélgetni. borozgatni... szenvedélyesen szeretkezni..... és csak lazán humorral fűszerezve..és nem ragaszkodva túlzottan a saját magunk kötött, megváltoztathatatlan elképzeléseihez..
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves
Férfi keres társat

62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
Párkereső férfi

Nagyon rég nem kerestem senkit mert azt hittem hogy megtaláltam az igazit hát tévedtem most újra szingli vagyok és bízom benne hogy megtalálom a nagy ő-t
Zsolt - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zsolt, 54 éves
Férfi társkereső

Reménykedve keresem azt a kortalan hölgyet, ki betöltené az életemben keletkezett völgyet, kivel kézen fogva, bátran kiállhatnák a fénybe, s a rég dédelgetett álmot kimondhatnám végre, szeretek és szeretnek, én mindent megtettem érte.

Diplomás társkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 62 éves férfi
László, 62 éves
Társkereső férfi
Egyetemet végzett

All you need is love Aktív, sport- és természetbarát, önálló, stabil és tanult férfi vagyok. Szeretek olvasni, több nyelven beszélek, tájékozott értelmiségi vállalkozó vagyok. Nyíltnak, érdeklődőnek, majdnem vagánynak és férfiasnak tartom magam. Szeretek Társ lenni, adok a megjelenésemre. Szeretem, ha a nők is társak, egy közös cél elérésére szövetkezünk. Mégha ez bármely apróság is, ha ez közös örömet jelent. Lazán levezetek néhány száz kilométert, ha kedvünk támad kimozdulni. Vagy sokkal inkább maradjunk otthon, töltsünk le egy jó filmet, és bújjunk össze a TV előtt. Az egyszerű dolgokat szeretem: egy jó tea, séta a parton, egy jó beszélgetés, sport, játék a családdal. A szabadságomat a Balatonparton, az Adrián vagy a siterepen szeretem tölteni. Sokat mozogni, olvasni, beszélgetni, jókat aludni egy otthonos szobában. Ettél ötven fillérért fagyit? Hány évesen avattak fel úttörőnek? Ha te is a boldogságot keresed, jelentkezz!
Zolcso - társkereső Budaörs - 61 éves férfi
Zolcso, 61 éves
Párkereső férfi
Egyetemet végzett

Nyugdíjas. elvált, jól szituált férfi vagyok. Társat keresek a szabad idő hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Mozi, színház, nyaralás stb.
Lajos - társkereső Budapest - 72 éves férfi
Lajos, 72 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

keresem kedvesem, akinek még édes az érzékiség.......
László - társkereső Coventry - 60 éves férfi
László, 60 éves
Párkereső férfi
Egyetemi diplomás (Közgazdaság)

Az emberek túlnyomó többsége magányos. Legtöbben viszont ezt nem is tudják magukról. Úgy érzik, hogy az élettársi kapcsolatukban minden van, amire szükségük lehet: vidám kirándulások, bevásárló túrák, békülések, békés vacsorák, szenvedélyes szeretkezések, békülések, utazások, társas játékok, békülések, nevetések, vigasztalások, békülések, beszélgetések, békülések, ... békülések, ... Apropó, békülések... Hazaérünk holtfáradtan és farkaséhesen a melóból egy meglehetősen nehéz nap után. Leülnénk kajálni, de az ebéd nincs készen, a kenyér is elfogyott, a mosogató kagylóban egy elmosatlan edényhalom, a párunk pedig a nappaliban nézi a TV-t. Ha ez bennünk negatív érzelmi reakciót (csalódottság, bosszúság, düh, stb) vált ki, azt jelenti, hogy a párunk iránti bizalmunk nem hiteles. Ha úgy érezzük, hogy a "helyes" viselkedésre kell sarkallnunk, akkor megkérdőjelezzük a saját döntéseihez való jogát, a személyiségét, megkérdőjelezzük a hozzáállásának jóhiszeműségét. Jóllehet, a mai kedvezőtlen látszat ellenére a SZEMÉLYISÉGE UGYANAZ MINT AMIVEL A TEGNAP MÉG ELÉGEDETTEK VOLTUNK. A kulcsszó természetesen a BIZALOM. Ez az amire mindenki áhítozik. Habár az nem hever az útszélen, amit csak meg kell találnunk, és főleg nem olyasmi, ami csak úgy jár nekünk. Azt ki is kell érdemelnünk többek közt azzal, hogy társunkkal szemben maradéktalanul a hiteles önmagunkat adjuk. Ez azonban embert megmérettető feladat. Mert hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a valós énünk sötétebb foszlányait, hogy jó benyomást keltsünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Még kilátástalanabb a helyzet, ha rájövünk, hogy bizonyos gyengénket a társunk nem hajlandó tolerálni, ezért az adott területen állandó szerepjátszásra kényszerülünk. Következésképpen a megértés, megismerés és bizalom általában csak nagyon lassan, hónapok, évek során alakul "millimétereket". Legtöbb esetben soha nem is ér el egy kielégítő szintet, a felek időközben beleszoknak a kompromisszumos szerepeikbe. Csak nagyon keveseknek adatik meg a kiváltság, hogy a kapcsolataikban önfeledten önmagukat adhatják. Nekem volt szerencsém ezt megtapasztalnom. Kiegyensúlyozott, jó kedélyű, az ésszerűséget követni igyekvő, megértő, empatikus képességekkel megáldott személy vagyok. De hogy a te szemedben milyen leszek, az jórészt attól is függ, hogy te mit látsz bennem és hogy mit sikerül kihoznod belőlem. Alkatom arányos, jó egészségnek örvendek, sok mindent le tudok nyelni és megemészteni, akár leendő anyósom főztjét is. Néha gondolkodom. Hogy jól, vagy rosszul, azt mások dolga megítélni, az enyém csupán annyi, hogy azt tegyem amiben én magam hiszek. Noha életem során meggyőződtem arról, hogy bármit is tapasztalnék és tanulnék, arról előbb vagy utóbb kiderül, hogy másképpen van, :-) mégis töretlen optimizmussal gyűjtök további ismereteket, mert a horgászaton és modern baletten kívül minden érdekel.
András - társkereső Budapest - 60 éves férfi
András, 60 éves
Férfi keres társat
Főiskolát végzett

A régi énemből megmaradt a természet, a nap, a víz, az egészségtudatos mozgás, a hardrock szeretete. Csökkent a vagányság, a kivagyiság, a belemenőség, az erő, az „ide nekem az oroszlánt is!” mentalitás. Sokkal fontosabb lett viszont a csend, a nyugalom, a lelki béke, a biztonság, a bizalom, a megbízhatóság, az őszinteség, a meghittség, a gyengédség, a szeretet, a hit, és a spiritualitás. (Teljesen mimóza azért nem lettem.) Nagyon vágyom az őszinte, tiszta szeretetre! Világnézetem, és erkölcsi értékrendem is hagyományos alapokon nyugvó. Nem szeretem a kérkedő „másságot”. Hasonló értékrendű, ill. értékekre vágyó TÁRSAT keresek. Akivel csakúgy „semmittéve” összebújva is jó együtt lenni, de akivel aktív, akár az extremitásig fajuló dolgokba is bele lehet menni. Akinek jó megfogni a kezét. Akit jó átölelni. Akivel együtt rezgünk. S persze fontos a külső is: a kellemes, vonzó megjelenés, a kedves, mosolygós arc, a nőiesen inkább erős (de nem kövér!) alkat. Mivel aktívan nem keresgélek, ezért nincs előfizetésem, így viszont csak e-mail címre tudok válaszolni.
István - társkereső Miskolc - 50 éves férfi
István, 50 éves
Társkereső férfi
Főiskolai diplomás (testnevelő tanár)

Szerintem 50 körül már nem szabad olyan komolyan venni az életet. Szeretem a humort, mert az az élet sója. Testnevelő és informatikus vagyok Miskolc egyik általános iskolájában, ha éppen nem Miskolc-Tapolcán gyártom a kézműves fagylaltot. Szeretem a gyerekeket, a tanítás frissen tart agyilag, "TOPPON" kell lenni. Utálom a cigit, piát, meccset, hülye haverokat. Pontos és ügyeskezű vagyok, bármit is jelentsen ez. Átmeneti, szexkapcsolatokra nincs időm, vagy lehet, hogy csak kinőttem már belőle

Legújabb társkereső férfiak

János - társkereső Neustadt an der Weinstrasse - 63 éves férfi
János, 63 éves
Férfi keres társat
5 napja tag

de csak az megszokott és talán már unalmas "rigmusokat" lehetne irni. Ezt én nem teszem, ellenben ha csak egy egészen kicsit felkeltettem a figyelmedet, akkor kérlek, hogy kezdjünk el beszélgetni, talán sikerül kialakitani egy kapcsolatot. Teljesen egyedül, MINDEN tekintetben függetlenül élek egy bérelt lakásban. Kiránduló és turista buszt vezetek Németországban és Európában. 5. éve élek és dolgozom Németországban. Már folyamatban a hazaköltözésem, rövidesen Veresegyházon fogok lakni.
Tamás - társkereső Pécs - 51 éves férfi
Tamás, 51 éves
Férfi keres társat
5 napja tag

nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
Sándor - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Sándor, 64 éves
Társkereső férfi
6 napja tag

Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Gyula - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gyula, 58 éves
Párkereső férfi
18 napja tag

Vidám, optimista és kísérletező vagyok. Szeretem a művészeteket és a természetet. Szívesen megyek Kirándulni, táncolni, színházba, vagy egy jó étterembe. Az alkotás okozza számomra az egyik legnagyobb örömet a gyermekeim után. De nagyon hiányzik mellőlem, akiért érdemes készülni, csinosan felöltözni, akit meg lehet nevettetni és babusgatni. A kapcsolatban nem a kor, vagy a végzettség számít, hanem a figyelem és a tisztelet. Majd megtapasztalod Te is.
Lajos - társkereső Orosháza - 62 éves férfi
Lajos, 62 éves
Társkereső férfi
21 napja tag

Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Józsi, 51 éves
Társkereső férfi
24 napja tag

ismerkedni vagyok itt keresem oldalbordámat páromat

Keresztény társkereső férfiak

János - társkereső Békés - 52 éves férfi
János, 52 éves
Férfi társkereső
hite: református

A személyes varázsban hiszek- egy kis telefon diskura után...Idén egymásra találunk.
Gyula - társkereső Gyomaendrőd - 60 éves férfi
Gyula, 60 éves
Párkereső férfi
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Rendezetten élő független férfiként szeretnék egy kedves ,színpatikus társra találni.
Béla - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Béla, 71 éves
Férfi társkereső
vallása: református

Fiatalos utazást kedvelö de nyitotvagyok sokmindenre. Személyes találkozás hive vagyok mert ott dől el , hogy szimpatikus vagyunk egymásnak.
László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
Férfi társkereső
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
Férfi társkereső
református vallású (nem hiszek benne)

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
Férfi keres társat
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Csaba (55), Nagykőrös
  Keresem az igaz szerelmet, mert a szerelem nem kor fuggo.
  Megbizhato , apolt es rendezett korulmenyek kozott elo ferfi vagyok . Szeretem a termeszetet , vizpartot , uszast , termalfurdozest, horgaszatot , masszazst amiben en is jo vagyok es autovezetest.Szeretnek megismerkedni olyan csinos vagy csinosan molett holgyel aki tud tiszta szivbol szeretni, huseges es hasonlo tevekenysegeket szereti mint en.
 • Sanyi (57), Szigethalom
  Hit nélkül, lehetetlen Istennek tetszeni.
  Keresztény társam keresem, házasság céljából.
 • István (61), Szarvas
  SZERETNI SZERETVE LENNI
  kelllene egy társ kinek nem az anyagiak a fontosak
 • József (57), Miskolc
  az élet szép.,?csak már unalmas EGYEDÜL.
  igazából nem tudok mit irni nem akarok senkit becsapni és nem akarom szépíteni magam.szeretek focizni. szeretem az állatokat van többis olvasni mar nem szeretek nincs rá idöm zene az vegyes operát azt nem.személyesen könnyebb elmondani az érzéseimet...
 • Tibor (84), Budapest
  Kell egy jó társ nemcsak az ágyban, hanem az életben is!
  Nem vagyok Adonisz! Már túl vagyok a második gyermekkorom kétharmadán, de szeretem a szépet a festészetben, a költészetben, az irodalomban és egy gyönyörű nő látványát, minden pozitúrában! Jogásznak tanultam, újságíró lettem és onnan lettem obsitos. Ha velem akarsz tartani, menjünk, beszélgessünk az életről, a mindennapokról jelenről, múltról, jövőről, azután majd meglátjuk!
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.