Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

2 060 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Mihály - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
Társkereső férfi

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Férfi keres társat

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
István - társkereső Miskolc - 54 éves férfi
István, 54 éves
Férfi keres társat

keresem hozzam korban illo holgyet, komoly kapcsolatra. . Tavolsag nem szamit.
László - társkereső Budapest - 53 éves férfi
László, 53 éves
Párkereső férfi

Én az internetes párkeresésben amatőr vagyok. De azt szokták mondani, Noé bárkáját amatőrök építették, a Titanicot pedig profik. Pillanatnyilag producerként, és tanácsadóként dolgozom. De voltam már operatőr, haditudósító, rendeztem dokumentunfilmeket, és vezettem kampányokat. Szeretem a szakmám, sokat dolgozom. Hobbim a búvárkodás, a lovaglás, és a fotózás. Kizárólag komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Azt gondolom, egy ilyen oldal eléggé személytelen, és nem alkalmas egy leendő partner alapos bemutatására. Ezért külön kérésre szívesen megadom saját weboldalam URL-jét.
Csaba - társkereső Csorna - 62 éves férfi
Csaba, 62 éves
Férfi keres társat

Egy átlagos férfi vagyok,szeretek kirándulni,főzőcskézni,az autó és motor sportot. Imádom az igényes és magukra sokat adó szép nőket!!!
Pál - társkereső Nyársapát - 69 éves férfi
Pál, 69 éves
Társkereső férfi

nyugdijas vagyok mezőgazdaságban dolgozom ezt csak hobibol csinálom

Özvegy társkereső férfiak

Károly - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Károly, 68 éves
Párkereső férfi

67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Férfi társkereső

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.
Laci - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Laci, 67 éves
Párkereső férfi

sajnos elhunyt a párom én nem szeretek egyedül élni keresnék egy kultúrált 55 - 60 év közötti karcsú hölgyet akivel szerető őszinte kapcsolatban tudnánk élni
Gyuri - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Gyuri, 69 éves
Párkereső férfi

Keresek 58-64éves korig csak budapesti hölgyet 155 cm és 165 cm közötti , vidám, szeretetre vágyó társat, minőségi életet szeretnék élni, vele, utazni belföldön, külföldön, a többit személyesen!, beszéljük meg.
Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Társkereső férfi

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
József - társkereső Debrecen - 54 éves férfi
József, 54 éves
Férfi keres társat

Egy debrecni férfi vagyok, aki keresi hozzá illő hölgy társaságát.

Elvált társkereső férfiak

László - társkereső Kaposvár - 54 éves férfi
László, 54 éves
Párkereső férfi

Bármit írhatnék de mindenkinek más tulajdonság fontos.Ami nekem fontos az neked lehet hogy érdektelen.Úgy hogy kérdezz bátran szivesen válaszolok,és máris elkezdődik egy ismerkedési folyamat aminek csak Te és Én leszünk a közép pontjában.
Attila - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Attila, 65 éves
Társkereső férfi

Személyes bemutatkozást!!..(feleslegesnek tartom,nem az számít mit írsz ide, milyen ember vagy valójában.Az esetek túlnyomó többségében,lelkemet öröm tölti el, hogy rövid levélváltásnál hamar kiderül,ki alkalmas itt ezen az oldalon komoly kapcsolat teremtésre.Aki szeretne velem kapcsolatot teremteni megtalálja ennek módját!!!!
Imre - társkereső Füzesgyarmat - 55 éves férfi
Imre, 55 éves
Társkereső férfi

Elidegenedett világban élünk,de ami belső világu nk független lehet ettől... Szabadságunk megtar tása folyamatos küzdelmet igényel, de boldogok csak így lehetünk... Bizalom nélkül ellehetetlenül az élet... De vajon merünk e kockáztatni ? .... Hát ebben rejlik emberi nagyságunk... Ki tartana velem ezen az úton ? JELENLEG NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ ! HA SZERETNÉD VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT , LÉGYSZÍVES ADJ ELÉRHETŐSÉGET ! KÖSZÖNÖM ! :)
András - társkereső Budapest - 63 éves férfi
András, 63 éves
Társkereső férfi

Keresem a kedvesemet egy életre mint Pesti Fickó ! Nem hétköznapi életet élek,rend van a hajam alatt és szeretem a színvonalas soha el nem unalmasodó párkapcsolatot !Nem vagyok a "szürkék hegedűse "Világot járt fickó aki úúúúútálja a telet ezért akkor szeretek elmenni a nyárba,de egyedül unalmas ! Nem lettem előfizető mostantól,neked kéne elérhetőséget adni ha elérni akarsz,skype,vez.telefon! NEM VAGYOK MÁR ELŐFIZETŐ ÉS NEM IS LESZEK ITT.
László - társkereső Gödöllő - 60 éves férfi
László, 60 éves
Társkereső férfi

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
László - társkereső Szigethalom - 69 éves férfi
László, 69 éves
Férfi keres társat

65-éves elvált müszaki ember vagyok aki egy kedves melegszivü társ oldalán boldogságra békés szeretetre vágyik.Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet.

Diplomás társkereső férfiak

Sándor - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
Férfi keres társat
Főiskolát végzett

Nem szeretek írni, bár elég sokszor nem tudom elkerülni. Beszélni sokkal jobban szeretek. Amikor pedig beszélni kell, akkor inkább írnék.... :D :D :D
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves
Férfi keres társat
Főiskolát végzett

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Józsi - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Józsi, 58 éves
Társkereső férfi
Egyetemet végzett

Sok jó tulajdonságom van de vannak rosszak is!Csak a személyes találkozás dönti el,hogy egymáshoz illünk e vagy sem,tudjuk e tolerálni a másik jó és rossz tulajdonságait!
Lajos - társkereső Öregcsertő - 65 éves férfi
Lajos, 65 éves
Társkereső férfi
Főiskolát végzett

Átlagos ,szerény,szeretet éhes romantikus fiú vagyok. Szeretem a régi slágerek, szeretek barkácsolni, kirándulni, táncolni,sütni-főzni.Nem dohányzok,iszok és nem kávézok.4-felnőtt gyermekem és 4kis uncsim, van akiket imádok!! Keresek, egy őszinte,rendes,kedves,megértő, vidám,szeretetéhes rendes nőt!Ha gondolod akkor írj nekem és írd meg e-mail címedet is mert nem vagyok előfizető.Köszönöm.
Mihály - társkereső Diósd - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Istán - társkereső Nagykanizsa - 75 éves férfi
Istán, 75 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

Olyan magányos hölgyek levelét is várom aki valamilyen oknál elvesztette otthonát és rendelkezik némi nyugdíjjal és társként szívesen részt venne a kertészeti munkákba. Rendezett körülmények között élek, van egy 44 négyzetméteres házam nagy kerttel. Ide várnálak természetesen akkor ha személyes találkozás után kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak. De az sem elképzelhetetlen, eladnám a házat és én költöznék

Legújabb társkereső férfiak

Jonathan - társkereső Győr - 52 éves férfi
Jonathan, 52 éves
Társkereső férfi
28 órája tag

Az élet nagyon egyszerű, de ragaszkodunk ahhoz, hogy bonyolult legyen
József - társkereső Budapest - 78 éves férfi
József, 78 éves
Társkereső férfi
3 napja tag

Alapvetően vidám természetű, utazást kedvelő, korához képest mozgékony özvegy vagyok. Keresem azt a korban hozzám illő, egyedülálló vagy özvegy hölgyet akivel hátralévő éveimet megoszthatnám. Olyan társat keresek, akivel beszélgethetek, filmet nézhetek, főzhetek és utazhatok. A személyes találkozásban hiszek, amennyiben szeretne velem megismerkedni, kérem írjon
Zoltán - társkereső Bátaszék - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
Párkereső férfi
7 napja tag

Zoltán 62 éves bátaszéki egyelülálló férfi vagyok. Türelmes segitőkész szorgalmas. Szeretek olvasnni beszélgetni általában sokmindenre nyitott vagyok. Szeretem a házkörüli és az életben felmerülő problémákat magam megoldai.Üdv.Zoltán
József - társkereső Budapest - 56 éves férfi
József, 56 éves
Férfi keres társat
7 napja tag

Majd később írok bemutatkozót. Egyenlőre gondolkodom hogy mit is kellene írni.
Sanyi - társkereső Siófok - 84 éves férfi
Sanyi, 84 éves
Férfi keres társat
17 napja tag

Özvegy ember vagyok, nagyon egyedül érzem magam. Egézségemmel nincs probléma, teljes életet élek, csak magányosan.
Attila - társkereső Dunaújváros - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
Társkereső férfi
17 napja tag

Szia! Attila vagyok. 50 éves férfi, lakhelyem Dunaújváros. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Email címet írj légyszíves! ! !

Keresztény társkereső férfiak

József - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
József, 62 éves
Társkereső férfi
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Szeretni és szeretve lenni,a legjobb dolog az életben. Egymás megbecsülése,elfogadása olyannak, amilyen. József vagyok,61-éves,elvált.Szeretném megtalálni a páromat,a másik felemet,akivel kölcsönös szeretetben még sok örömet tudunk egymásnak adni.
Gyuszi - társkereső Tököl - 65 éves férfi
Gyuszi, 65 éves
Férfi keres társat
hívő római katolikus

A boldogságot nem lehet ajándékba adni,agyetlen titka van adni,mindig csak adni jó szot bátoritáat mosolyt,hitet,és sok sok önzetlen tiszta szeretetet. Ez a legnyomasztóbb érzés. Mikor hiányzik valaki.
Miklós - társkereső Poroszló - 72 éves férfi
Miklós, 72 éves
Társkereső férfi
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Vízimádó,kutyabarát nem átlagos pasi.A Tisza tó partján él.Email:*moderálva*
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves
Társkereső férfi
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
Társkereső férfi
hite: római katolikus (alkalmanként)

Nagyon rég nem kerestem senkit mert azt hittem hogy megtaláltam az igazit hát tévedtem most újra szingli vagyok és bízom benne hogy megtalálom a nagy ő-t
Rafael - társkereső Balatongyörök - 70 éves férfi
Rafael, 70 éves
Társkereső férfi
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

62 éves elvált független rendezett anyagiakkal szeretem a sportot labdarúgást kézilabdát
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Miklos (53), Bag
  társat keresek,
  Miklos a nevem független vagyok, hossutávu kapcsolatott keresek. nem tervezek majd jön aminek jönnie kell.
 • Balu (53), Miskolc
  Ismerj meg!
  Szeretném megtalálni életem párját,imádom a természetet,szeretek utazni.
 • Attila (65), Budapest
  A műveltség jósorsban ékesség, balsorsban menedék.”
  Személyes bemutatkozást!!..(feleslegesnek tartom,nem az számít mit írsz ide, milyen ember vagy valójában.Az esetek túlnyomó többségében,lelkemet öröm tölti el, hogy rövid levélváltásnál hamar kiderül,ki alkalmas itt ezen az oldalon komoly kapcsolat teremtésre.Aki szeretne velem kapcsolatot teremteni megtalálja ennek módját!!!!
 • Gábor (65), Győr
  Élj a mának.
  Ha szeretetre vágysz Szeretned kell Ha társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted. Nem vagyok elöfizetö igy csak E mail csimre tudok válaszolni köszi.
 • Károly (68), Budapest
  Egyedül lenni rossz.
  67 éves özvegy vagyok. Tartós szép emberi kapcsolatra keresek hozzám hasonló korú özvegy nőt. Nincsenek káros szenvedélyeim, szeretem a kultúrát (könyv, zene, sport), szeretek sétálni, beszélgetni, és módjával társaságba járni.
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.