Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak 50 felett

1 916 társkereső férfival ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső férfiak

Laci - társkereső Gödöllő - 76 éves férfi
Laci, 76 éves
Férfi keres társat

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!
Rezső - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Rezső, 69 éves
Társkereső férfi

Ha valóban érdekel a személyem és megkeresel akkor mindent elmondok magamról.
Pál - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Pál, 65 éves
Férfi keres társat

65-éves Pesti pasi keresi párját aki őt keresi.Ha elfogadsz úgy ahogy vagyok akkor megtaláltál.
Lajos - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
Férfi keres társat

nemdohányzo,nemiszom,vidám természet szeretem a telt nőket a szerele nem akadáj
István - társkereső Érd - 62 éves férfi
István, 62 éves
Férfi társkereső

Kertes házamba keresek asszonykát! Nem kell feltétlenül együtt élnünk, de komoly, szoros kapcsolatot szeretnék. Nyugodt, megfontolt,empatikus ember vagyok. Egyedül nem sok dolgot tudok csinálni, de egy jó partnerrel bármire kapható vagyok. Szeretek csavarogni, a tv nem tud lekötni. Meccset sem nézek, inkább kertészkedek, barkácsolok. Szóval egyszerű ember vagyok, de nem ostoba.
Jozsi - társkereső Nagykáta - 71 éves férfi
Jozsi, 71 éves
Férfi társkereső

70 éves 170 cm magas, életvidám, természetet, és zenét kedvelő úr kérési hasonló érdeklődésű parjat 65 éves korig.

Özvegy társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Dunakeszi - 71 éves férfi
Zoltán, 71 éves
Férfi társkereső

Tartós kapcsolatot szeretnék létesíteni kölcsönös szimpáti- ával, élményekkel, kellő romantikával és külföldi utazásokkal fűszerezve. Széles érdeklődési körrel rendelke- zem, mindig sportoltam, káros szenvedélyektől mentes fia- talos, korszerű életet élek. A társas kapcsolat materiális feltételei biztosítottak.
Gyuri - társkereső Budapest - 70 éves férfi
Gyuri, 70 éves
Társkereső férfi

Keresek 58-64éves korig csak budapesti hölgyet 155 cm és 165 cm közötti , vidám, szeretetre vágyó társat, minőségi életet szeretnék élni, vele, utazni belföldön, külföldön, a többit személyesen!, beszéljük meg.
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves
Társkereső férfi

78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
Imre - társkereső Debrecen - 67 éves férfi
Imre, 67 éves
Férfi keres társat

Társam keresem szabadidőm eltöltéséhez!szexualitásom a régi Tőled is azt várom!Ha rámirsz válaszolok,személyes varázs randin fontos !Kérdezz bátran!
Dezső - társkereső Debrecen - 80 éves férfi
Dezső, 80 éves
Társkereső férfi

Jó humorú, udvarias férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek. Nem szeretem a magányt. Szeretek jókat beszélgetni, enni. Szeretem a sétákat, kirándulást amennyi a koromhoz és egészségemhez képest még megengedett.
Jonas - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Jonas, 59 éves
Társkereső férfi

Új vagyok a térségben. Komoly kapcsolat keres. Pozitív vagyok, hogy működni fog.

Elvált társkereső férfiak

Attila - társkereső Zalaegerszeg - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
Társkereső férfi

Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
Tamás - társkereső Pécs - 51 éves férfi
Tamás, 51 éves
Társkereső férfi

nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
Tibor - társkereső Szigetszentmiklós - 65 éves férfi
Tibor, 65 éves
Párkereső férfi

Jóélet kedvel vidáman lazán kell venni minden problémát. És ha még van társ. Ide avilágot. Együtt lenni Jo!
Imre - társkereső Dunavarsány - 68 éves férfi
Imre, 68 éves
Párkereső férfi

Aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok. Szeretek utazni éd iimden olyan dolgot ami szórakoztat.
Sándor - társkereső Dombóvár - 70 éves férfi
Sándor, 70 éves
Férfi társkereső

Családi házban egyedül élek, és szeretném megosztani örömöm bánatom, egy egyszerű hölggyel Hobbim a lovaglás, jelenleg is napi szinten lovagolok, annak ellenére hogy most saját lovam nincs Állat jelenleg egy kutya szeretem a természetet kirándulást utazást a Balatont, és a finom kaját
Vilmos - társkereső Kőröshegy - 65 éves férfi
Vilmos, 65 éves
Férfi keres társat

Kedves Hölgyek! Nem igazán szeretek írni magamról,inkább a személyes találkozást részesíteném előnyben. Szeretnék megismerkedni egy arányos test alkatú hölggyel 56-58 éves korig, egy komoly kapcsolat céljából. Nem vagyok előfizető, jó ideig az voltam de sajnos bárkinek írtam, még választ sem kaptam. Ezért ha netán szimpatikus lennék valakinek, ezen az elérhetőségen megtalál. Betűvel írom mert különben tőrlik. *moderálva* hu Ha kérhetném fényképet küldjön aki válaszol, én is küldök ha kapok címet. Előre is köszönöm, sikeres társkeresést kívánok mindenkinek.

Diplomás társkereső férfiak

Szabolcs - társkereső Szeged - 56 éves férfi
Szabolcs, 56 éves
Férfi társkereső
Egyetemet végzett

Komoly, hosszú távú kapcsolatra keresek hölgyet Szegedről vagy a közvetlen környékről
Imre - társkereső Gyula - 69 éves férfi
Imre, 69 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
Párkereső férfi
Egyetemet végzett

Egyedül élek de nem unatkozom. Mindíg van dolgom a 10 kis cicámmal. Nagyon szeretem őket. Állatbarát vagyok és 22 éve cicamentő. Segítek a bajba jutott állatkákon. Olyan társat, szabadidő és levelező- partnert keresek, aki legalább így szereti az állatokat!.....ja és a zenét.....meg egyéb más művészetet,.....az életem nagyon fontos részei!
László - társkereső Coventry - 60 éves férfi
László, 60 éves
Férfi keres társat
Egyetemi diplomás (Közgazdaság)

Az emberek túlnyomó többsége magányos. Legtöbben viszont ezt nem is tudják magukról. Úgy érzik, hogy az élettársi kapcsolatukban minden van, amire szükségük lehet: vidám kirándulások, bevásárló túrák, békülések, békés vacsorák, szenvedélyes szeretkezések, békülések, utazások, társas játékok, békülések, nevetések, vigasztalások, békülések, beszélgetések, békülések, ... békülések, ... Apropó, békülések... Hazaérünk holtfáradtan és farkaséhesen a melóból egy meglehetősen nehéz nap után. Leülnénk kajálni, de az ebéd nincs készen, a kenyér is elfogyott, a mosogató kagylóban egy elmosatlan edényhalom, a párunk pedig a nappaliban nézi a TV-t. Ha ez bennünk negatív érzelmi reakciót (csalódottság, bosszúság, düh, stb) vált ki, azt jelenti, hogy a párunk iránti bizalmunk nem hiteles. Ha úgy érezzük, hogy a "helyes" viselkedésre kell sarkallnunk, akkor megkérdőjelezzük a saját döntéseihez való jogát, a személyiségét, megkérdőjelezzük a hozzáállásának jóhiszeműségét. Jóllehet, a mai kedvezőtlen látszat ellenére a SZEMÉLYISÉGE UGYANAZ MINT AMIVEL A TEGNAP MÉG ELÉGEDETTEK VOLTUNK. A kulcsszó természetesen a BIZALOM. Ez az amire mindenki áhítozik. Habár az nem hever az útszélen, amit csak meg kell találnunk, és főleg nem olyasmi, ami csak úgy jár nekünk. Azt ki is kell érdemelnünk többek közt azzal, hogy társunkkal szemben maradéktalanul a hiteles önmagunkat adjuk. Ez azonban embert megmérettető feladat. Mert hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a valós énünk sötétebb foszlányait, hogy jó benyomást keltsünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Még kilátástalanabb a helyzet, ha rájövünk, hogy bizonyos gyengénket a társunk nem hajlandó tolerálni, ezért az adott területen állandó szerepjátszásra kényszerülünk. Következésképpen a megértés, megismerés és bizalom általában csak nagyon lassan, hónapok, évek során alakul "millimétereket". Legtöbb esetben soha nem is ér el egy kielégítő szintet, a felek időközben beleszoknak a kompromisszumos szerepeikbe. Csak nagyon keveseknek adatik meg a kiváltság, hogy a kapcsolataikban önfeledten önmagukat adhatják. Nekem volt szerencsém ezt megtapasztalnom. Kiegyensúlyozott, jó kedélyű, az ésszerűséget követni igyekvő, megértő, empatikus képességekkel megáldott személy vagyok. De hogy a te szemedben milyen leszek, az jórészt attól is függ, hogy te mit látsz bennem és hogy mit sikerül kihoznod belőlem. Alkatom arányos, jó egészségnek örvendek, sok mindent le tudok nyelni és megemészteni, akár leendő anyósom főztjét is. Néha gondolkodom. Hogy jól, vagy rosszul, azt mások dolga megítélni, az enyém csupán annyi, hogy azt tegyem amiben én magam hiszek. Noha életem során meggyőződtem arról, hogy bármit is tapasztalnék és tanulnék, arról előbb vagy utóbb kiderül, hogy másképpen van, :-) mégis töretlen optimizmussal gyűjtök további ismereteket, mert a horgászaton és modern baletten kívül minden érdekel.
András - társkereső Budapest - 60 éves férfi
András, 60 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

A régi énemből megmaradt a természet, a nap, a víz, az egészségtudatos mozgás, a hardrock szeretete. Csökkent a vagányság, a kivagyiság, a belemenőség, az erő, az „ide nekem az oroszlánt is!” mentalitás. Sokkal fontosabb lett viszont a csend, a nyugalom, a lelki béke, a biztonság, a bizalom, a megbízhatóság, az őszinteség, a meghittség, a gyengédség, a szeretet, a hit, és a spiritualitás. (Teljesen mimóza azért nem lettem.) Nagyon vágyom az őszinte, tiszta szeretetre! Világnézetem, és erkölcsi értékrendem is hagyományos alapokon nyugvó. Nem szeretem a kérkedő „másságot”. Hasonló értékrendű, ill. értékekre vágyó TÁRSAT keresek. Akivel csakúgy „semmittéve” összebújva is jó együtt lenni, de akivel aktív, akár az extremitásig fajuló dolgokba is bele lehet menni. Akinek jó megfogni a kezét. Akit jó átölelni. Akivel együtt rezgünk. S persze fontos a külső is: a kellemes, vonzó megjelenés, a kedves, mosolygós arc, a nőiesen inkább erős (de nem kövér!) alkat. Mivel aktívan nem keresgélek, ezért nincs előfizetésem, így viszont csak e-mail címre tudok válaszolni.
Géza - társkereső Pécs - 72 éves férfi
Géza, 72 éves
Férfi társkereső
Főiskolai diplomás (építész, gépész)

Géza vagyok, 71 éves őszhajú, egészséges, aktív özvegy.

Legújabb társkereső férfiak

Laci - társkereső Székesfehérvár - 54 éves férfi
Laci, 54 éves
Párkereső férfi
4 napja tag

olyan hölgyet keresek aki gyereket szeretne
Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves
Társkereső férfi
9 napja tag

Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!
Bálint - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Bálint, 54 éves
Férfi keres társat
10 napja tag

Dohányzó más káros szenvedélyektől mentes normális pasi lennék... Keresem társam valóban komoly kapcsolatra , távolsági és szabadidő kapcsolat nem érdekel ...
Zoltán - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zoltán, 54 éves
Párkereső férfi
11 napja tag

Nem ragadtam le a múltamban. Ha értelmes célt látok, magam előtt, akkor kiállok érte. Mostani életem B-oldala forog ( ahogy mindoni szokás) ám az örömök nem múlhatnak el, nyitottnak érzem magam.
László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
Társkereső férfi
14 napja tag

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.
Gábor - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Gábor, 59 éves
Társkereső férfi
17 napja tag

Komoly kapcsolatot szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keresztény társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 52 éves férfi
József, 52 éves
Férfi társkereső
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
László - társkereső Gödöllő - 61 éves férfi
László, 61 éves
Párkereső férfi
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Üdvözöllek kedves ismeretlen. Szeretnék találni,egy őszinte,egyszerű, szeretetre vágyó hölgyet. Még hiszek a csodákban, és bízom abban hogy valahol létezik egy igazi társ akivel kölcsönösen kiegészíthetjük egymást. Hiszek a hagyományos értékekben. Párperc beszélgetés mindent el dönt.
Zsolt - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zsolt, 54 éves
Férfi társkereső
református vallású (nem gyakorlom)

Reménykedve keresem azt a kortalan hölgyet, ki betöltené az életemben keletkezett völgyet, kivel kézen fogva, bátran kiállhatnák a fénybe, s a rég dédelgetett álmot kimondhatnám végre, szeretek és szeretnek, én mindent megtettem érte.
János - társkereső Székesfehérvár - 63 éves férfi
János, 63 éves
Férfi keres társat
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Nem vagyok előfizető. Nem tudok levélre válaszolni.
Gábor - társkereső Jászfényszaru - 55 éves férfi
Gábor, 55 éves
Férfi társkereső
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

Szeretetre vágyom,sok rosszban volt már részem sajnos.
László - társkereső Érd - 57 éves férfi
László, 57 éves
Párkereső férfi
hívő református (nem gyakorlom)

Szeretnék társat találni , lehetőleg egy életre . Kérlek ne zárkozz el a gyerekvállalástól , mivel nekem még nincs . Nem tudom mit szeretnél tudni rólam . Egy beszélgetést gondolom megérek . Laci
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • László (55), Gyomaendrőd
  Nézgelődés
  Nézgelődés, érdeklődés, társalgás, ismerkedés, majd alakul!!
 • Tibor (68), Lajosmizse
  Másik felem merre vagy?
  Erdész, vadász, horgász, madarász, gazdász, természetjáró vagyok. Kütyümániám van: informatika, videózás, fotózás jöhet. Imádok motorozni is. Néha úgy érzem, a 21. századot nekem találták ki.
 • Gyula (56), Budapest
  :)
  Mindenképpen írok majd , de most semmi lényeges nem jut az eszembe
 • Zoli (50), Soltvadkert
  Új élet
  Majd bemutatkozom annak akinek szeretnék és szeretnék vele ismerkedni
 • Imre (68), Dunavarsány
  Kereslek
  Aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok. Szeretek utazni éd iimden olyan dolgot ami szórakoztat.
Ingyenes társkereső
Ingyenes társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet és ingyen fogadhatod a társkeresők leveleit és te is írhatsz a platina tagoknak. Ezek a funkciók semmibe sem kerülnek, így valóban ingyenes társkereső a regisztrációtól a platina tagokkal való kommunikációig. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.