Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 590 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Vali - társkereső Kecskemét - 72 éves nő
Vali, 72 éves
Társkereső nő

Özvegy, nyugdíjas tanár , vannak gyerekeim, de egyedül élek. Rendezett anyagi körülmények között . Jóban - Rosszban, megbízható Társat Keresek. Nagyon szeretek utazni de nincs kivel. Cél:.! ! ! Irány a boldogság ! ! ! - merre vagy ???
Jázmin - társkereső Tiszafüred - 56 éves nő
Jázmin, 56 éves
Női társkereső

Kedves Látogató! Én egy őszinte érzelmekre alapozott tartós, megbízható, boldog kapcsolatot keresek. Azt hiszi, hogy én nem szeretnék egy kedves, ragaszkodó, mosollyal teli arcot megcsókolni reggelente ébredés után? Sorolhatnám vég nélkül a vágyaimat......... Ráérsz holnap?
Piros - társkereső Tiszaújváros - 61 éves nő
Piros, 61 éves
Társkereső nő

Egyszerű,őszinte,romantikus nő vagyok.Szeretem a természetet,a zenét.
Ilona - társkereső Jánoshida - 61 éves nő
Ilona, 61 éves
Nő keres társat

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Ancsi - társkereső Budapest - 52 éves nő
Ancsi, 52 éves
Párkereső nő

Majd Neked! :) hmmm - gondolom, bar a szép hosszan megírt bemutatkozás jól mutat, de azt is jelzi, hogy az embernek nincs más dolga :)
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Nő keres társat

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".

Özvegy társkereső nők

Azèlia - társkereső Kecskemét - 61 éves nő
Azèlia, 61 éves
Párkereső nő

Temperamentumos vidám nő vagyok teli àlmokkal ! Keresem kedves vidàm társam összejàros kapcsolatra gondolok !Kecskemèti lakost ! Talàlj ràm kedvesem ????
Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
Nő keres társat

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Ilona - társkereső Bököny - 66 éves nő
Ilona, 66 éves
Nő keres társat

özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
Irénke - társkereső Barcs - 68 éves nő
Irénke, 68 éves
Nő keres társat

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !
Zsuzsi - társkereső Tiszasziget - 63 éves nő
Zsuzsi, 63 éves
Társkereső nő

Szia kedves látogató! Egy komoly hosszú távú kapcsolatot keresek. Rendezett körülmények között élek. Ami viszont hiányzik az egy szimpatikus, kedves férfi személye lenne. Kalandorok kíméljenek!
Irén - társkereső Előszállás - 57 éves nő
Irén, 57 éves
Nő keres társat

Családcentrikus,vidám,határozott,igényes nő vagyok. Társasági ember ,akinek ,sokat jelent a család és a barátok. Szívesen időzök a konyhában.Szeretek kirándulni,utazni,strandolni.Szeretem a jó filmeket és a színházat.A többit személyesen. Keresem korban hozzám illő barátomat,majd társamat.

Elvált társkereső nők

Edit - társkereső Ócsa - 55 éves nő
Edit, 55 éves
Női társkereső

Magamról annyit,hogy vidám természetű nő vagyok a mosolygós embereket szeretem és legyen humora.Adminisztrátorként dolgozom,van két gyermekem és egy gyönyörű unokám.Keresek egy olyan férfit,aki igazán tudna szeretni.
Éva - társkereső Budapest - 72 éves nő
Éva, 72 éves
Párkereső nő

Vannak jó és rossz tulajdonságaim, de ha csak h megismersz tudod eldönteni, hogy Neked jó vagy rossz. Ha igazán érdekellek, kérdezz , válaszolok. Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni, zenét hallgatni. olvasni. Nehezen tolerálom a hazugságot, a képmutatást, a megbízhatatlanságot.
Júlia - társkereső Cegléd - 52 éves nő
Júlia, 52 éves
Nő keres társat

Nagyon hiányzol. Már rég kereslek. Őszinte, ragaszkodó, hűséges vagyok. Romantiku. Ha a telón szexet nézel akkor ne írj. Nekem csak az kell akinek csak én kellek. Nem osztozkodok senkivel. És református.
Csillus - társkereső Pécs - 50 éves nő
Csillus, 50 éves
Nő keres társat

Ha a tökéletes NŐT keresed, akkor lapozz tovább, mert nem Én vagyok az! Bár meglehet, hogy valaki számára még az lehetek.
Ágnes - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ágnes, 63 éves
Női társkereső

Majd inkább személyesen,mert szerintem úgyis az a döntő a fénykép csak egy kiinduló pont!! Ha Te is komolya kapcsolatot szeretnél akkor kérlek irj,de kérnék elérhetőséget,mivel nem vagyok előfizető! Köszönöm.
Ibolya - társkereső Écs - 58 éves nő
Ibolya, 58 éves
Nő keres társat

Kizárólag komoly kapcsolat céljából keresem párom egy szerethető és szeretni tudó férfi személyében.

Diplomás társkereső nők

Andrea - társkereső Szeged - 59 éves nő
Andrea, 59 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

Jó lenne valakit nagyon szeretni....van még ilyen?
Zsuzsa - társkereső Jászberény - 60 éves nő
Zsuzsa, 60 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

Légy ápolt és a klasszikus értelemben vett Férfi. Szeresd a humort a zenét a táncot a romantikát. Társat keresek, de nem minden áron :)
Rózsa - társkereső Bátaszék - 59 éves nő
Rózsa, 59 éves
Női társkereső
Főiskolai diplomás (Oktatás)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
Ágnes - társkereső Budapest - 53 éves nő
Ágnes, 53 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Marianna - társkereső Budapest - 67 éves nő
Marianna, 67 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

2 diplomás,angolul jól beszélő,nagyon szépnek mondott,elvált nő vagyok.
Abigél - társkereső Budapest - 62 éves nő
Abigél, 62 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

A VACAK ÁRÚT SIETVE KELL ELADNI. ÉN MÉG RÁÉREK. Nem tudom a neved, hogy segítsek neked, hogy megtalálj, ha keresnél!? E-MAIL CÍMRE REAGÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legújabb társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Párkereső nő
3 napja tag

Azt mondták, hogy a bájom az én humorérzékem. A nevetés csak egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön. Szeretem a szabadban. Élvezem a sportot, próbálok aktív maradni és élvezni a jó időt a barátokkal és a családdal. Szeretem a jó bort, finom ételeket, filmeket és koncerteket. Olyan királyt kerestem, aki szeretni szeretne, és szívesen szeretni szeretne, valakinek jó oktatási háttérrel kell rendelkeznie, de fiatal és szórakoztató hozzáállása az élethez, szórakoztatónak és energikusnak kell lennie, aki egészséges életmódot élvez. Az életkor és a távolság nem jelent problémát, lényeges, hogy megtaláljuk a megfelelő kompatibilis partnert. Bármilyen távolságra mehetek, hogy megtaláljam.
Erzsébet - társkereső Ózd - 68 éves nő
Erzsébet, 68 éves
Nő keres társat
4 napja tag

Keresem megbízható párom egy független férfi személyében. Csak komoly kapcsolatot keresok jelentkezzenek. Ha szimpatikus vagyok, telefonáljon: *moderálva*
Margit - társkereső Vésztő - 64 éves nő
Margit, 64 éves
Női társkereső
8 napja tag

Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Özvegy vagyok, vannak barátaim, de magányosak a napjaim társ nélkül.Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. A nevetés, vidámság fontos számomra, értékelem a finom ételeket, melyeket szívesen el is készítek. Szabadidőmben olvasni, filmet nézni szeretek. Még sok szép helyet szeretnék felfedezni utazásaim során.
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
Társkereső nő
18 napja tag

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.
Erika - társkereső Győr - 60 éves nő
Erika, 60 éves
Párkereső nő
22 napja tag

Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
Erika - társkereső Tata - 65 éves nő
Erika, 65 éves
Nő keres társat
22 napja tag

Egy mottomból kindulva:"Szép az élet, de társsal még szebb!"Élvezzük és éljük meg együtt, szeretetben, szeretteinkkel. Két felnőtt lányom van, a nagyobbik lányommal kertészkedünk, a kisebbikkel bele csapunk az éjszakába. Koncertezünk, fürdőbe járunk, várost nézünk, szeretünk barangolni, és bár Győrben élünk, megunhatatlan számunkra a vizek városa. Másik nagy hobbym a főzés, bográcsozás, szívesen járok baráti táraságba.

Keresztény társkereső nők

Mária - társkereső Dunaharaszti - 64 éves nő
Mária, 64 éves
Párkereső nő
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.
Erzsebet - társkereső Budapest - 73 éves nő
Erzsebet, 73 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

szeretek kirandulni nyaralni,nagyon szeretek fozni,stb
Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
Női társkereső
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Marcsi - társkereső Barcs - 60 éves nő
Marcsi, 60 éves
Párkereső nő
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
Andrea - társkereső Budapest - 53 éves nő
Andrea, 53 éves
Párkereső nő
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Budapesten, egyedül élő, özvegy nő vagyok. Gyerekeim nincsenek. Az magánegészségügyben dolgozom. A munkám tölti ki legtöbbször minden napjaimat. Szeretek zenét hallgatni, olvasni, TV-t nézni, szórakozni a barátokkal. Sokat tudok kérdezni, de hallgatni is.
Éva - társkereső Érd - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Nő keres társat
református vallású (alkalmanként)

Magamról a legnehezebb írni,ismerj meg és meg tudod milyen vagyok.Én is szeretnélek meg ismerni.Köszönöm,hogy meg nézted az adatlapomat
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Kati (63), Debrecen
  Szeretni és szeretve lenni!
  Víg kedélyű optimista nő vagyok. Szeretek sütni, főzni, olvasni, kirándulni, táncolni!
 • Éva (53), Budapest
  Lélekfogytig a hűség...
  A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi
 • Gyöngyi (52), Körmend
  Ismerkedjünk!
  Gyöngyi vagyok. 51 éves. Komoly kapcsolat céljából keresem társam.
 • Lina (61), Budapest
  Szeretni,és szeretve lenni!
  Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
 • Éva (54), Békéscsaba
  Élni és élni hagyni!
  Nem a másik felemet keresem, hisz egész ember vagyok!
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.