Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 597 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Liza - társkereső Abádszalók - 62 éves nő
Liza, 62 éves
Női társkereső

Komoly,őszinte,jó indulatu nő vagyok.Szeretek kirándulni.Szeretnék még boldog lenni.
Éva - társkereső Győr - 72 éves nő
Éva, 72 éves
Női társkereső

Hiszek még a csodákban, egy találkozásban, aminek talán most jött el az ideje... Optimista, családszerető (2 gyerekem, 2 fiúunokám, 2 tacsim van...), gondoskodó vagyok, még vannak céljaim!
Margo - társkereső Berettyóújfalu - 61 éves nő
Margo, 61 éves
Nő keres társat

Margó vagyok, 59 éves, lakhelyem Berettyóújfalu. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa - társkereső Pécs - 72 éves nő
Zsuzsa, 72 éves
Társkereső nő

Vigkedélyű, társasági, kissé idősödő hölgy vagyok. Hasonló, korban hozzám illő barátot keresnék férfi személyében. Idétlenek kíméljenek.
Ilona - társkereső Budaörs - 59 éves nő
Ilona, 59 éves
Társkereső nő

Vidám, nyitott, optimista, utazni szerető, életet megélő vagyok, aki értékelni tudna egy hasonló adottságokkal bíró társat.Tartalmas, kalandos életemből a három fiamra vagyok a legbüszkébb.Hajam szőke.Bőröm fehér, szemem kék, szívem arany..Nincs időm szomorkodni..mérgelődni..bosszankodni...mosolyogni szeretek..és szeretetben élni...ha van pár órám..leszaladok a Balatonra ebédelni mert nagyon szeretek vezetni....Jó lenne még valakivel sok jó élményt gyűjteni..az lenne az igazi gazdagság. Balczó András olimpikont idézem, aki azt mondta:Mindenki lehet boldog, aki öreg, aki fiatal, aki szép, aki csúnya, csak az nem, aki gyáva.Légy bátor.Bármi megtörténhet...be csaphat a villám... Várom a szikrát..utána tőlem porig éghet minden...
Mária - társkereső Miskolc - 66 éves nő
Mária, 66 éves
Társkereső nő

Egyszerű ,barátkozó típus őszinte ,nem szeretem a hazug embert !Kedvelem a társasági embereket, alkalmazkodó ,természet imádó ,sokat mozgó és túrázó !Szeretek társaságban lenni barátokat megismerni ! Nem szeretem a nagy képű és kirívó embert !

Özvegy társkereső nők

Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Női társkereső

190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
Zsuzsanna - társkereső Szeged - 71 éves nő
Zsuzsanna, 71 éves
Nő keres társat

Egyszerű,őszinte ember vagyok,aki nagyon szereti a jó könyvet,a szép zenét és a sportot is! Személyesen a heti többszöri úszás jelenti a sport szeretetemet! Dolgozni jó,mert csak igylehet fiatalságból valamit megőrizni! A számitógép a mindenem!
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
Párkereső nő

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.
Panni - társkereső Újszentmargita - 62 éves nő
Panni, 62 éves
Nő keres társat

ŐSZINTE - HÜSÉGES TÜNDÉRI ANGYAL DE GYŐZŐDJ MEG RÓLA TE IS TUDOM MIT TUDOK NYUJTANI, CSALÓDÁST NEM OKOZOK. VAN EGY HELY A SZIVEMBEN A SZÁMODRA!!!
Ica - társkereső Balatonboglár - 70 éves nő
Ica, 70 éves
Párkereső nő

Egyedül élek rendezett körülmények között. Keresem a társam, remélem hogy meg talállak.
Jutka - társkereső Kecskemét - 58 éves nő
Jutka, 58 éves
Női társkereső

Egy életvidám, őszinte, kommunikatív és nyugalmat szerető, érett nő vagyok. Szeretek vízparton lenni és èlvezni a madárcsicsergést. :) Ha szeretnél jobban megismerni, írj bàtran!

Elvált társkereső nők

Marcsi - társkereső Barcs - 60 éves nő
Marcsi, 60 éves
Párkereső nő

Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
Emma - társkereső Budapest - 67 éves nő
Emma, 67 éves
Társkereső nő

Szívesen találkoznék olyan férfival, aki szintén keres még partnert, nem adta fel, hogy meg is találja. Hátha megtaláljuk egymást.
Ancsa - társkereső Budapest - 69 éves nő
Ancsa, 69 éves
Párkereső nő

Ha magamról írnék az pont olyan lenne, mintha magyaráznám magamat. Ki tudja, milyennek lát a másik? És ki tudja, mi mindenre lehetek képes érte? Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni, és ebbe sok minden belefér. / kirándulás, színház, olvasás, sport, bridzs, ... /
Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves
Párkereső nő

Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...
Márti - társkereső Százhalombatta - 59 éves nő
Márti, 59 éves
Női társkereső

Fiatalos, energikus nő vagyok. Olyan valakit keresek, akivel sok közös programot lehet csinálni, és aztán elválik, hogy működik tovább. Nem szeretem a szakállas, bajszos, borostás ffiakat, és az erős dohányosokat. Kérlek, kímélj meg ettől :(. Bármi egyéb, személyesen, vagy emailben: *moderálva*
Katalin - társkereső Akasztó - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
Nő keres társat

Három lányom van négy unokám ők már nem élnek velem! Egyedül élek csaladi házban van egy kutyám! Hazorzo...nagyon szeretem a viragokat növényeket. Hazias vagyok csaladcentrikus! Levagyok százalelolva melette dolgozom! Szeretek. Színházba kirándulni fesztivalokra járni

Diplomás társkereső nők

Ágnes - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ágnes, 54 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..
Ágnes - társkereső Domaszék - 69 éves nő
Ágnes, 69 éves
Nő keres társat
Egyetemet végzett

Öreg vagyok és nagyon kövér. Ha ezt nem tudod elfogadni, ne is vegyél tudomást rólam. A kölcsönös szeretet, megbecsülés a legfontosabb egy őszinte kapcsolatban.
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

Ismerj meg... bármit írhatok a személyes találkozó dönt. :)
Ani - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ani, 54 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Ismerj meg ! Sok firkálás helyett inkább találka!:)
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Női társkereső
Egyetemi diplomás (Testnevelés, pedagógia, pszhichológia)

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Marika - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.

Legújabb társkereső nők

Maca - társkereső Szentes - 58 éves nő
Maca, 58 éves
Párkereső nő
4 napja tag

Kedves, barátságos, házias nő vagyok. Szeretek főzni, sütni, vásárolni, sétálni, kirándulni, stb. Rendezett körülmények között élek. Vékony, magas, fiatalos, őszinte, megbízható, nem dohányzó férfi társaságát keresem.
Zsuzsa - társkereső Szeged - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
Párkereső nő
8 napja tag

"Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda
Judit - társkereső Vasvár - 53 éves nő
Judit, 53 éves
Párkereső nő
9 napja tag

Alapból vidám természetű de sokat csalódott ember vagyok.
Böbe - társkereső Budapest - 56 éves nő
Böbe, 56 éves
Női társkereső
15 napja tag

Megbizható ,jokedelyu nő vagyok. ..normális kapcsolatot keresek.
Aniko - társkereső Békéscsaba - 56 éves nő
Aniko, 56 éves
Párkereső nő
19 napja tag

Egyedül élek kertes házban gyermekem nincs vállalkozással foglalkozom személyes találkozás híve vagyok nem küldők fotót email címre aki megakar ismerni az találkozni akkar nem fotót köszönöm sajnos nem vagyok előfizető nem tudok vissza írni Nem Vagyok Elöfizető sajnos nem tudok vissza írni kérem ne külgyetek tesztet köszönöm inkább nyerjenek velem egy 5ös lottot a számai *moderálva*
Ircsi - társkereső Debrecen - 58 éves nő
Ircsi, 58 éves
Párkereső nő
22 napja tag

Remélem még lehetek boldog, ami rég volt már! Hátha egyszer sikerül!!

Keresztény társkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
Társkereső nő
hite: római katolikus (alkalmanként)

12 éve özvegy vagyok.Bpesten egy kertvárosi kerületben egy ikerházban /kicsi / élek. Még heti 2 napot dolgozom.Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne. Nem összeköltözös kapcsolatot keresek.Nem kell szponzorálni,de én sem szponzorálnék senkit. Igényem van néha kultúrális események látogatására is.Ha késztetés van rá,minden megoldható.Sajnos nincs előfizetésem,de a *moderálva*
Andrea - társkereső Budapest - 65 éves nő
Andrea, 65 éves
Női társkereső
vallása: római katolikus

Családszerető, őszinte, hűséges társ vagyok... a többit majd személyesen :-)
Judit - társkereső Skelmersdale - 61 éves nő
Judit, 61 éves
Társkereső nő
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)

60 eves, mosolygos, jo humoru, duci-husi no vagyok. Szeretek fozni, jokat beszelgetni, kartyazni, zenet hallgatni. Olyan partnert keresek, akit tisztelhetek, es O is tisztel, nem alkoholizal. Szeretnek csendes, bekes eveket szeretetben megbecsulesben :)
Mária - társkereső Rábacsanak - 52 éves nő
Mária, 52 éves
Női társkereső
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Rábaközi kis faluban élek.Elváltam.Felnőtt gyermekeim vannak.Szeretném megtalálni őszinte,hűséges páromat,akivel boldogságban élhetek.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Társkereső nő
római katolikus vallású (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Rózsa - társkereső Bátaszék - 60 éves nő
Rózsa, 60 éves
Női társkereső
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Katalin (56), Budapest
  Együtt jobb
  190cm körüli értelmes férfit keresek.Kaland nem érdekel.1 éve özvegyültem.A 2 lányom közel lakik hozzám,de már függetlenek.Óvónői tanítói diplomával tanítottam 1 évet,azóta a saját vállalkozásom a munkahelyem.
 • Zsuzsa (64), Polgárdi
  "Ami szívemen a számon"
  Vidám,természetkedvelő nő vagyok,keresem hasonló tipúsú férfi társaságát.
 • Icus (61), Sajóbábony
  A legfontosabb dolog az életben, hogy szeress és viszontszeresse
  Szeretettel köszöntök mindenkit aki megnézi az adatlapom.Talán furcsa, hogy még így 58 évesen itt vagyok az oldalon.Már 8 éve élek egyedül és nagyon szeretném ha rám találna még egy kis boldogság valaki oldalán.Hiányoznak a megértő kedves szavak,hiányzik az hogy valakit szeressek és viszont szeressenek.Hűséges tipus vagyok.Akit megszeretek azt nagyon tudom szeretni.Nem kalandot és nem alkalmi kapcsolatot keresek.Remélem rám találsz!Ha szimpatikus vagyok a számodra,örömmel veszem a jelentkezésed
 • Marika (62), Miskolc
  Semmi nem késő
  Szeretetre méltó, kedves, őszinte. barátságot kedvelő hölgy vagyok. Keresem korban hozzám illő barátomat, majd később társamat.
 • Éva (70), Gyomaendrőd
  szeretek mindent ami szép és jó.
  éva vagyok szeretek olvasni kirándulni,kerékpározni,zenéthalgatni,család szerető vagyok minden érdekel ami avilágba tőrténik.szeretetet adni és kapni. .olyan társra vágyom akki nemiszik és nemdohányzik.kétlábon afőldőnjárok.üdv éva
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.