Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 546 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Ágnes - társkereső Eger - 60 éves nő
Ágnes, 60 éves
Társkereső nő

Irhatnék bármit, úgyis a személyes találkozás a döntő.
Erika - társkereső Szeged - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Női társkereső

Vidám és barátságos nő vagyok. Fontos számomra az őszinteség és az egymás kölcsönös megbecsülése. Személyes találkozás híve vagyok, hisz ott dől el van e kölcsönös szimpátia?
Éva - társkereső Budapest - 53 éves nő
Éva, 53 éves
Társkereső nő

A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi
Klára - társkereső Miskolc - 53 éves nő
Klára, 53 éves
Nő keres társat

Aki meg akar ismerni, keres rá lehetőséget. Ide bármi szépet lehet írni, azonban a valóság nem ebben a kockában kezdődik.
Katalin - társkereső Akasztó - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
Női társkereső

Három lányom van négy unokám ők már nem élnek velem! Egyedül élek csaladi házban van egy kutyám! Hazorzo...nagyon szeretem a viragokat növényeket. Hazias vagyok csaladcentrikus! Levagyok százalelolva melette dolgozom! Szeretek. Színházba kirándulni fesztivalokra járni
Ida - társkereső Prága - 64 éves nő
Ida, 64 éves
Nő keres társat

Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.

Özvegy társkereső nők

Andrea - társkereső Debrecen - 56 éves nő
Andrea, 56 éves
Női társkereső

Lélekpárok létezése nem vitatott dolog. Rajtunk múlik, hogy észre vesszük, vagy elmegyünk mellette.
Ibolya - társkereső Cegléd - 62 éves nő
Ibolya, 62 éves
Női társkereső

Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok. Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol.
Irénke - társkereső Barcs - 68 éves nő
Irénke, 68 éves
Társkereső nő

Egyedül élek 1983 óta , most már nagyon nehéz. Két gyereket becsülettel fölneveltem , ők már felnőttek . Nem velem élnek külön családjuk van.Igyekeztem egyedül megoldani a gondokat . Most már elég jól eljárt az idő. Most már nekem is jó lenne nekem is valami szép egy kedvestől aki tudna nekem szépet adni . Leszázalékolt nyugdíjas vagyok , de nem adom föl. 67 éves vagyok 65-72 éves korig várom a kedvest aki elfogad !
Zsuzsa - társkereső Szeged - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
Női társkereső

"Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda
Anikó - társkereső Budapest - 60 éves nő
Anikó, 60 éves
Párkereső nő

Kedves, vidám, barátságos, mosolygós, romantikus, segítőkész masszőr hölgy vagyok. Imádom a munkámat, nagyon szeretek masszírozni, ill.szinte bármilyen testi-lelki probléma esetén tudok segíteni. Nagyon szeretek még mindíg tanulni, olvasni, kirándulni, úszni, moziba, színházba, előadásokra járni, kényeztetni. Hasonló tulajdonságú, személyiségű, kényeztetni, szeretni tudó párom, szerelmem keresem :)
Gizi - társkereső Kaposvár - 76 éves nő
Gizi, 76 éves
Párkereső nő

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.

Elvált társkereső nők

Ágnes - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ágnes, 63 éves
Párkereső nő

Majd inkább személyesen,mert szerintem úgyis az a döntő a fénykép csak egy kiinduló pont!! Ha Te is komolya kapcsolatot szeretnél akkor kérlek irj,de kérnék elérhetőséget,mivel nem vagyok előfizető! Köszönöm.
Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Nő keres társat

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Judit - társkereső Skelmersdale - 62 éves nő
Judit, 62 éves
Női társkereső

60 eves, mosolygos, jo humoru, duci-husi no vagyok. Szeretek fozni, jokat beszelgetni, kartyazni, zenet hallgatni. Olyan partnert keresek, akit tisztelhetek, es O is tisztel, nem alkoholizal. Szeretnek csendes, bekes eveket szeretetben megbecsulesben :)
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
Társkereső nő

47 éves életvidám nö vagyok komoly kapcsolatot keresek
Erzsébet - társkereső Győr - 69 éves nő
Erzsébet, 69 éves
Társkereső nő

Alapvetően vidám természetű egyedül élő nő vagyok, de néha elszomorít a társtalanság. Szeretem a gyerekeket, a zenét a társaságot, a természetet.Dolgozom még.
Anna - társkereső Cegléd - 64 éves nő
Anna, 64 éves
Társkereső nő

Türelmes, nyugodt, vidám természetű nő vagyok. Nem vagyok egy csacsogó típusú, meggondolom a mondandómat. Önmagamra, környezetemre igényes vagyok, szeretem a természetet, szívesen túrázgatok, kertészkedek. Szeretek táncolni, beszélgetni, hallgatni együtt valakivel. Hiányoznak az érintések, a közös élmények, hogy ismét fontos legyek valakinek és aki nekem is fontos lehet, akivel jól érezhetjük magunkat és akivel lehet még egy kicsit játszani, bolondozni is. Fontos számomra az életszeretet, a hűség és a bizalom. Akit keresnék: egy őszinte, igényes, egyenes jellemű, szókimondó ember, aki szintén a hátra lévő éveire keresi szeretetre vágyó és szeretetet adni és azt elfogadni tudó társát. Nekem nem elfogadható: egy ateista, ha valaki dohányzik, és a sumák, titkolódzó ember. Számomra egy kapcsolatban a megértés, a kölcsönös tisztelet, az egymásra való odafigyelés, és a szeretet a legfontosabb. Szeretettel várom válaszod egy hosszú beszélgetésre, ismerkedésre: ANNA

Diplomás társkereső nők

Éva - társkereső Békéscsaba - 55 éves nő
Éva, 55 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

Nem a másik felemet keresem, hisz egész ember vagyok!
Zsuzsanna - társkereső Pilismarót - 62 éves nő
Zsuzsanna, 62 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

Szeretni tudo vagypk. Nem dohanyzok elonybe.Alkohol mentes eletut varok
Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...
Vica - társkereső Budapest - 61 éves nő
Vica, 61 éves
Társkereső nő
Egyetemet végzett

Nehéz egy teljes személyiséget, egy egész életet pár sorba belepréselni. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni. A személyes találkozást, ismerkedést részesítem előnyben.
Margit - társkereső Pécs - 76 éves nő
Margit, 76 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Szeretek kirándulni, külföldre utazni, TV-t nézni, olvasni, rejtvényt fejteni stb. Ha úgy gondolod írj, és ismerj meg! :)
Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Társkereső nő
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE

Legújabb társkereső nők

Ria - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ria, 66 éves
Társkereső nő
33 órája tag

Keresem társam szabadidő eltöltésére. Olyant aki szeretetre vágyik, hűséges és ezt szeretné viszont kapni.
Zsuzsanna - társkereső Sződ - 57 éves nő
Zsuzsanna, 57 éves
Társkereső nő
7 napja tag

Jelezz, ha tetszem, mert a szem nem csal, beszélgessünk és a szívünk majd dönt.
Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves
Nő keres társat
10 napja tag

Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Andi - társkereső Mosonmagyaróvár - 57 éves nő
Andi, 57 éves
Női társkereső
14 napja tag

Független, 57 éves, nem dohányzó, magamra igényes nő vagyok. Tartalmas, komoly kapcsolat reményében keresem független társam.
Ágika - társkereső Fót - 63 éves nő
Ágika, 63 éves
Nő keres társat
16 napja tag

Társam keresem egy életvidám Úr személyében.
Johanna - társkereső Budapest - 73 éves nő
Johanna, 73 éves
Társkereső nő
18 napja tag

“Mégis mi történik pontosan úgy, ahogy azt az ember eltervezi? Az életet nem lehet előre eltervezni. Az életet élni kell.” JodiLynnPicoult

Keresztény társkereső nők

Évi - társkereső Csömör - 50 éves nő
Évi, 50 éves
Nő keres társat
hívő református

50 éves vagyok, de eddig nem találtam meg a másik felemet, de nem adom fel, úgy ahogy mást sem... Nagyon kitartó vagyok... Szeretném, ha jövendő társam is ilyen lenne...
Éva - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Éva, 67 éves
Társkereső nő
hite: római katolikus (alkalmanként)

Kb.50 km távolságban szeretnék megismerkedni komoly , őszinte férfival ,ha úgy gondolod ,hogy megakarsz ismerni akkor majd bővebben írok vagy találkozunk ,mert írni lehet sok mindent .
Margit - társkereső Kaposvár - 67 éves nő
Margit, 67 éves
Párkereső nő
vallása: római katolikus

Özvegy, nyugdíjas vagyok.Gyermekfelügyelőként dolgoztam 27 évig, nevelőotthonban. Családiházban élek a két gyermekemmel. 22és 18 évesek,az idősebb gyermekem kollégiumban van a továbbtanulása miatt, a kissebbik középiskolás. Tartós kapcsolatot szeretnék ,mert a sok egyedüllét nagyon nehéz. Keresem szintén családcentrikus,életvidám, komoly gondolkodásu, korban is hozzám illő társamat.Szeretem a zenét,a nevetést a jó társaságot,az énneklést!
Barbi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Barbi, 56 éves
Társkereső nő
hite: római katolikus (alkalmanként)

Üdvözlök mindenkit! Egy öszinte vidám nő vagyok aki keresi hasonló párját. Özvegy vagyok ez álltal elég sok a magány az életemben aminek vegett szeretnek vetni.
Rózsa - társkereső Bátaszék - 60 éves nő
Rózsa, 60 éves
Társkereső nő
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Vidám társág kedvelő vagyok. Házias rendszerető. Utálom a dohányzást.
Erika - társkereső Budapest - 57 éves nő
Erika, 57 éves
Társkereső nő
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Kos csillagjegyűként eléggé vehemens és határozott vagyok, de szeretem a szépet és a romantikát. Sokkal jobban érdekelnek a férfias témák mint a nőiesek.
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Eta (58), Budapest
  Komoly kapcsolat
  Bármi jót és szépet kapunk az élettől, azt őrizni és táplálni kell.
 • Mária (66), Budapest
  KERESEM
  Csak egy szőke nő vagyok a világban, aki megpróbál találni valakit, akit szerethet, és aki csakis őt ember társas lény, ösztönösen fél a magánytól. Egy (jó) kapcsolat pedig biztonságot nyújt. Legyen kiegyensúlyozott, nyugodt ember. Elvileg bárki szerelmes lehet. Még a félénk, mérlegelő, józannak mondott ember is, bár nehezebben. Az ok: mindig és mindenben a dolgok értelmét keresi.
 • Éva (53), Budapest
  Lélekfogytig a hűség...
  A: anyaság B: Balaton C: A. C. Clarke D: dietetikus E: Erdély F: felhő, fa G: Gárdonyi Géza H: hit I: intuíció J: játék K: könyv, kajakozás L: lélek M: mese N: naplemente O: Orr monológ P: párban :-) Q: Queen R: Rúzsa Magdi S: só meséje Sz: színes T: túrázás V: vidámság, vidék Z: zene Zs: Zsófi
 • Elizabet (58), Budapest
  társ barát levelezés
  vidám jó humoru társat keresek, talán akad ilyen itt
 • Ági (59), Budapest
  Együtt nevetni!
  Csak komoly, őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat érdekel.
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.