Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső nők 50 felett

2 486 társkereső nővel ismerkedhetsz az ÚjSzerelmen.

Néhány női társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Gyerekes társkereső nők

Magdi - társkereső Budapest - 50 éves nő
Magdi, 50 éves
Női társkereső

Keresem korban hozzám illő páromat Aki szereti a duci formákat Nem riad vissza ha szeretik Ja persze ő is tudjon szeretni
Julianna - társkereső Kiskunfélegyháza - 61 éves nő
Julianna, 61 éves
Társkereső nő

Fiatalos,energikus, pozitív gondolkodású, magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, jó túrákat,utazást, zenét, jó könyvet. stb. Hasonló érdeklődésű társam keresem.
Judit - társkereső Szeged - 60 éves nő
Judit, 60 éves
Női társkereső

Az életben jól elboldogulok egyedül, mégis egy harmónikus kapcsolatra vágyom .
Ági - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ági, 66 éves
Női társkereső

kedves, jó kedélyű budapesti nő vagyok, zene, sport, utazás amiket különösen szeretek, egy kedves, korrekt Urat keresek.
Ilona - társkereső Dunaújváros - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
Társkereső nő

Komoly kapcsolatot keresek.Aki tars lenne a mindennapokban,joban rosszban segitenenk egymast.
Márti - társkereső Százhalombatta - 60 éves nő
Márti, 60 éves
Nő keres társat

Fiatalos, energikus nő vagyok. Olyan valakit keresek, akivel sok közös programot lehet csinálni, és aztán elválik, hogy működik tovább. Nem szeretem a szakállas, bajszos, borostás ffiakat, és az erős dohányosokat. Kérlek, kímélj meg ettől :(. Bármi egyéb, személyesen, vagy emailben: *moderálva*

Özvegy társkereső nők

Éva - társkereső Técső - 65 éves nő
Éva, 65 éves
Társkereső nő

Lényegretörő, céltudatos, preciz és őszinte vagyok!
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Női társkereső

Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
Ági - társkereső Budapest - 50 éves nő
Ági, 50 éves
Női társkereső

Vidám , mindíg derülátó és néha szeleburdi vagyok de ha a helyzet megköveteli tudok ám nagyon komoly is lenni :-) Ismerj meg és megtudod:-)
Ilona - társkereső Bököny - 67 éves nő
Ilona, 67 éves
Társkereső nő

özvegy vagyok. szeretnék egy beszélgető társat találni
Marcsi - társkereső Budapest - 65 éves nő
Marcsi, 65 éves
Társkereső nő

Szeretnék szeretni, és szeretve lenni, alkalmazkodó tipus vagyok, társaságkedvelő, beszédes, jó humorú gondoskodó nő vagyok. Hiszem, hogy megtaláljuk egymást, lehet, hogy pont itt, és együtt kellemesen eltölthetjük a hátralévő életünket, boldogan, békességben. Szeretek táncolni, utazni, jókat főzni.
Erzsébet - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Erzsébet, 67 éves
Nő keres társat

60 éves, fiatalon, sajnos gyermek nélkül özvegyen maradt közgazdász nő vagyok, aki szakmája és munkája szeretete mellett mindig szerette a társaságot, a kirándulást, a szórakozást - zene, színház, mozi . Fiatalosan gondolkodó, nyílt, őszinte, vidám természetű ember vagyok, de az udvariatlan, egoista, saját magát vállalni képtelen embereket nem szeretem. Néha jó egyedül, de kell egy társ, akivel kölcsönösen meg lehet osztani az örömöket és a bánatot is.

Elvált társkereső nők

Fruzsi - társkereső Szolnok - 62 éves nő
Fruzsi, 62 éves
Társkereső nő

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE
Anikó - társkereső Budapest - 67 éves nő
Anikó, 67 éves
Nő keres társat

Pozitív gondolkodású,ápolt, tevékeny egyedülálló hölgy vagyok. Szeretném, ha szabadidőmet egy baráti kapcsolatban együtt tölthetném olyan férfivel akivel kölcsönös az értékrendünk, s a vonzalom.Személyes találkozás fontos. Nem vagyok előfizető, csak e-mail címre vagy telefonra tudok válaszolni! :-)
Rózsa - társkereső Szeged - 68 éves nő
Rózsa, 68 éves
Társkereső nő

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI! *moderálva*
Ágnes - társkereső Biatorbágy - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves
Női társkereső

Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Icu - társkereső Szentes - 62 éves nő
Icu, 62 éves
Társkereső nő

Egy mások által csinosnak, szépnek és izgalmasnak tartott nőnek tudom magamat, akinek a társ, a férfi olyan módon való kényeztetése nem cél, hanem állandó adottság, ami Őt igazán boldoggá teszi. Úgy és akkor, olyan mértékben, ahogyan Ő ezt a legjobban szereti, igényli. Mint írtam nem célom, hanem egy belőlem jövő késztetés ez, de természetesen én is ugyanezekre az élményekre vágyom, amelyek közösek kell, hogy legyenek. Ez a lehetséges, reménybeli összhang egy valóban csodás kapcsolat alapját képezheti. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy vannak olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik az ismerkedés következő szintjére való továbblépés... Kinek-kinek mást jelent ez, számomra legfontosabb az intelligencia, a kedvesség és kisebb fontossággal bír a külső, de egy alapvető vonzalom szükséges. És még kicsit kiemelve: amit én nyújtani szeretek egy férfi részére, az azt hiszem az átlagosnál sokkal különlegesebb, sokrétűbb és izgalmasabb... Mindent, amihez sok fantázia szükséges, nagyon szeretek. Például a gasztronómia, igazi, művészi szinten. És sok más is, de most egyet szeretnék kicsit kiemelni: valami miatt azt érzem, hogy olyan érdekes, égi és földi, mennyei izgalmakat és érzéseket tudok egy férfinak átnyújtani, és előcsalogatni Belőle, amit talán mások sohasem... Régebben úgy hiszem, kevéssé lettem volna én is képes ilyen erős és mély érzelmekre és izgalmas lehetőségekre... Ugyanis, ha - egy számomra igazán kedves férfi megfogja a kezemet - én igazi Angyallá változom és viszem Őt magammal fel a felhők fölé és a csillagok közé... Ehhez természetesen az Ő odaadó kedvessége is szükségeltetik... De amit cserébe megkaphat...
Ildikó - társkereső Tápiószentmárton - 58 éves nő
Ildikó, 58 éves
Párkereső nő

Nem adom fel, kell, hogy megtaláljuk egymást. Hűséges, megbízható, szerető társam keresem.

Diplomás társkereső nők

Enikő - társkereső Veszprém - 53 éves nő
Enikő, 53 éves
Társkereső nő
Főiskolát végzett

Talán elcsépelten hangzik a fenti mondat, de csak annak a szájából, aki nem így tesz. Vallom, hogy mindent próbálj ki, használj ki, amit eléd tár az élet, persze csak, ha szeretnéd. Ragadd meg a lehetőségeket, ne habozz. Merj változtatni, merj megújulni. Nevess sokat, ne félj, ne aggodalmaskodj! Mindig előre nézz, a problémák megoldását keresd! Ne érdekeljenek a konvenciók, a mások elvárásai,, elsősorban magadnak felelj meg. Élni csak jó kedvvel érdemes, minden napban vedd észre a szépséget, mindenkiben vedd észre a jóságot! Én ezen elvek alapján próbálok élni, többnyire sikerül. Ehhez keresek hasonló felfogású szövetségest.
Zsuzsa - társkereső Miskolc - 60 éves nő
Zsuzsa, 60 éves
Társkereső nő
Egyetemet végzett

Még nem botlottunk egymásba, éppen ideje lenne, jó lenne!
Andrea - társkereső Gödöllő - 50 éves nő
Andrea, 50 éves
Nő keres társat
Főiskolát végzett

Beszélgessünk, ismerj meg! Nem szeretnék én magamról írni...
Erzsébet - társkereső Győr - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

Alapvetően vidám természetű egyedül élő nő vagyok, de néha elszomorít a társtalanság. Szeretem a gyerekeket, a zenét a társaságot, a természetet.Dolgozom még.
Anikó - társkereső Győr - 50 éves nő
Anikó, 50 éves
Párkereső nő
Főiskolát végzett

független, rendes, szorgalmas és egészséges társam keresem
Ágnes - társkereső Budapest - 54 éves nő
Ágnes, 54 éves
Női társkereső
Főiskolát végzett

Túrázás kedvelő, szőkésbarna nő vagyok. Jó volna egy társ, akivel megoszthatom a mindennapok örömét és gondjait; megbeszélhetnénk egy könyv, egy film, egy színház nyújtotta élményt. Elkölthetnénk egy közös vacsorát, amit utána le is táncolhatnánk. Salsatudás előnyt jelent. Remélem. hogy éppoly örömet jelentene számára a közös játék, mint nekem..

Legújabb társkereső nők

Eva - társkereső Németország - 55 éves nő
Eva, 55 éves
Párkereső nő
3 napja tag

“Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
Ildikó - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ildikó, 57 éves
Társkereső nő
6 napja tag

Igazi vizileny vagyok, házias, igényes, családcentrikus. De ide bár mit lehet írni,vagy elhiszik vagy nem. Ha meg ismersz megtudod.
Tereza - társkereső Székesfehérvár - 73 éves nő
Tereza, 73 éves
Női társkereső
8 napja tag

Fiatalos, vidám természetű, a matériához kötődő de a létezés sokoldalúsága iránt nyitott hölgy vagyok.
Anikó - társkereső Zalaegerszeg - 54 éves nő
Anikó, 54 éves
Párkereső nő
10 napja tag

Komoly szándékú, optimista, őszinte, magára és környezetére igényes, hűséges, romantikus hölgy keresi hasonló adottságokkal rendelkező Úr jelentkezését. A személyes találkozásban hiszek.
Judit - társkereső Győr - 51 éves nő
Judit, 51 éves
Párkereső nő
10 napja tag

Mondani sok mindent lehet, de a tettek teszik hitelessè az embert. Èrzelmileg sivàr vilàgunkban jò lenne fürdőzni, egy kis szeretet màmorban, de ha sokat vàrok a mai vilàgban, majd megcsìpem magam ès felèbredek. De lehet, valaki mègis enged tovàbb àlmodni egy kicsit. Mert hiszem, hogy csak érzésekre lehet építeni egy kapcsolatot, ez az alappillér, ha ez hiányzik, összecsuklik, mint egy kártyavár.
Andi - társkereső Székesfehérvár - 50 éves nő
Andi, 50 éves
Társkereső nő
11 napja tag

Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,sportos, férfias FÉRFIT szeretnék találni. ... Amire vágyom és akit/amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség. Igazi nőnek érzem magam, akinek legfőbb értéke a családja, aki határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, kreativitással, empátiával rendelkezik, egyben kritikus magához. Valamint szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni, rendszeresen sportolni , főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy kiváló bor mellett megváltani a világot. ???? Várom leveledet, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről.

Keresztény társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 71 éves nő
Éva, 71 éves
Párkereső nő
hívő római katolikus (alkalmanként)

Éva vagyok 67 éves vidám természetű, káros szenvedélytől mentesen élek.Semmi jónak elrontója nem vagyok. Kirándulni nyaralni szívesen megyek. De otthon is lehet szórakozni, akár egy jó TV nézés zene hallgatás is hozhat örömet vagy társasozni, kártyázni stb. Összeköltözés nélkül is lehet kedves baráti kapcsolatot kialakítani. Tudjál szeretni és te is kapsz szeretettet. Szeretek autót vezetni.
Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves
Társkereső nő
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves
Párkereső nő
hite: római katolikus (nem hiszek benne)

Családot, unokákat szerető nagymama vagyok, kevés szabadidőmben olvasok, kertészkedek, szeretek színházba járni, zenekedvelő vagyok, (klasszikus és rock), szeretek kirándulni, utazni, de a jó társaság, és beszélgetések is kedvemre valók. Negyven évi boldog házasság után két éve vesztettem el férjemet. Megbízható, empatikus, szeretetre való, vágyó társat keresek "erre a kis időre".
Medi - társkereső Románia - 60 éves nő
Medi, 60 éves
Női társkereső
görög katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

FIATALOS JO KEDELYU,HUMOROS, SZERETETRE VAGYO ES ADO NO VAGYOK. SZAMOMRA EGY KAPCSOLATBAN FONTOS A HUSEG ES A KOLCSONOS VONZALOM, TARSAM KERESEM AKI HASONLOAN ERTEKELNI TUDJA A SZERETETET ES ADNI IS TUD NEM CSAK KAPNI.NEM ALMODNI AKAROM AZ ELETEM HANEM ELNI ALMAIM!
Irén - társkereső okoc opatovsky sokolec - 62 éves nő
Irén, 62 éves
Párkereső nő
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Igaz szerelem csak egy van az életben, de honnan tudod, hogy tényleg megtaláltad? Az egyetlen válasz erre a kérdésre a szíved mélyén rejlik, csak be kell csukni a szemed és meghallgatni.
Éva - társkereső Lánycsók - 71 éves nő
Éva, 71 éves
Női társkereső
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Lehet, hogy pont téged kereslek. Őszinte, toleráns, nyitott vagyok mindenre. Szeretem a rendet magam körül, és ha magam is rendben vagyok. Hasonló képen gondolkodó párom várom , hogy szeretetben töltsük el a maradék időnket.
Néhány társkereső nő bemutatkozása
 • Gyöngyi (58), Budapest
  Egy kedves figyelmes barátot keresek tartalmas kapcsolatra.
  Szeretem a hegyeket, erdőt, vizet, szeretek utazni, kirándulni, túrázni , szeretem a kertem, virágaimat. Nem utolsó sorban szeretném kedvesemet szeretni, örömöt adni és kapni.
 • Katerina (57), Budapest
  Társamat keresem egy életre!Szeretek utazni,színházba,moziba jár
  A türelem! Ami a legtöbb embernek a gyengesége, az az én legnagyobb erősségem. Különösen nagy levegőt tudok venni, és ez már sokszor segített az életben. Ezzel valóban több szeretetet, békét és boldogságot hozok az emberek közé, mint bárki más! Éppen ezért nem szeretném az örömömet csak magamnak megtartani, hanem másokkal is megosztom. Mindig ott vagyok másoknak, hogy boldoggá tegyem őket, amikor leginkább szükségük van rá.Ideális társ:türelmes,kedves,udvarias,hűséges és tudjon igazán szeretni..
 • Eva (55),
  OMNIA VINCIT AMOR
  “Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
 • Icu (62), Szentes
  Olyan férfit keresek társamul, aki szereti a kényeztetést
  Egy mások által csinosnak, szépnek és izgalmasnak tartott nőnek tudom magamat, akinek a társ, a férfi olyan módon való kényeztetése nem cél, hanem állandó adottság, ami Őt igazán boldoggá teszi. Úgy és akkor, olyan mértékben, ahogyan Ő ezt a legjobban szereti, igényli. Mint írtam nem célom, hanem egy belőlem jövő késztetés ez, de természetesen én is ugyanezekre az élményekre vágyom, amelyek közösek kell, hogy legyenek. Ez a lehetséges, reménybeli összhang egy valóban csodás kapcsolat alapját képezheti. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy vannak olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik az ismerkedés következő szintjére való továbblépés... Kinek-kinek mást jelent ez, számomra legfontosabb az intelligencia, a kedvesség és kisebb fontossággal bír a külső, de egy alapvető vonzalom szükséges. És még kicsit kiemelve: amit én nyújtani szeretek egy férfi részére, az azt hiszem az átlagosnál sokkal különlegesebb, sokrétűbb és izgalmasabb... Mindent, amihez sok fantázia szükséges, nagyon szeretek. Például a gasztronómia, igazi, művészi szinten. És sok más is, de most egyet szeretnék kicsit kiemelni: valami miatt azt érzem, hogy olyan érdekes, égi és földi, mennyei izgalmakat és érzéseket tudok egy férfinak átnyújtani, és előcsalogatni Belőle, amit talán mások sohasem... Régebben úgy hiszem, kevéssé lettem volna én is képes ilyen erős és mély érzelmekre és izgalmas lehetőségekre... Ugyanis, ha - egy számomra igazán kedves férfi megfogja a kezemet - én igazi Angyallá változom és viszem Őt magammal fel a felhők fölé és a csillagok közé... Ehhez természetesen az Ő odaadó kedvessége is szükségeltetik... De amit cserébe megkaphat...
 • Zsike (60), Maglód
  Szeretnélek megtalálni
  Kedves ismeretlen! Szeretnék újra szerelmes lenni, hosszasan beszélgetni, sétálni egymás karjaiban lenni, ezért kereslek! Kereslek, mert újra szeretném átélni a szerelmet, minden varázslatos percét.
Társkeresőnkön megkeresheted újra a szerelmet egy csodás, érett nő személyében. Tegyél meg mindent, hogy boldog légy és tedd boldoggá kiválasztott úrnődet is, akivel boldogan éltek majd mindörökké. Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.