Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkeresők gyerekkel 50 felett

3 483 új gyerekkel rendelkező társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik egy vagy akár több gyerekkel keresik újból a szerelmet.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akiknek már van gyerekük, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Özvegy új társkereső nők 50 felett

Liza - társkereső Abádszalók - 63 éves nő
Liza, 63 éves


Komoly,őszinte,jó indulatu nő vagyok.Szeretek kirándulni.Szeretnék még boldog lenni.
Mária - társkereső Dunaharaszti - 65 éves nő
Mária, 65 éves


Keresem korban hozzám illő páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni, táncolni és minden olyan dolgot, ami vidámságot hoz az életembe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál bátran, mert különben nem tudhatjuk meg, hogy az élet mennyi szép dolgot és érzéseket tartogat számunkra. Üdvözöllek.
Erzsébet - társkereső Balatonendréd - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves


........ várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok.... Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki......" P.s.: Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak.
Mária - társkereső Budapest - 66 éves nő
Mária, 66 éves


Csak egy szőke nő vagyok a világban, aki megpróbál találni valakit, akit szerethet, és aki csakis őt ember társas lény, ösztönösen fél a magánytól. Egy (jó) kapcsolat pedig biztonságot nyújt. Legyen kiegyensúlyozott, nyugodt ember. Elvileg bárki szerelmes lehet. Még a félénk, mérlegelő, józannak mondott ember is, bár nehezebben. Az ok: mindig és mindenben a dolgok értelmét keresi.

Özvegy új társkereső férfiak 50 felett

László - társkereső Hatvan - 68 éves férfi
László, 68 éves


Derűlátó, vidám természetű,jarashibas nyugdíjas férfi , élettársat keres...Muvesz lélek...
Ferenc - társkereső Keszthely - 81 éves férfi
Ferenc, 81 éves


7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással.
Imre - társkereső Debrecen - 67 éves férfi
Imre, 67 éves


Társam keresem szabadidőm eltöltéséhez!szexualitásom a régi Tőled is azt várom!Ha rámirsz válaszolok,személyes varázs randin fontos !Kérdezz bátran!
Kornél - társkereső breidenbach - 75 éves férfi
Kornél, 75 éves


tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék

Elvált új társkereső nők 50 felett

Kati - társkereső Budapest - 56 éves nő
Kati, 56 éves


5 éve elváltam,szőke hajú,átlagos testalkatú vidám természetű hölgy vagyok.Szeretek kirándulni,utazni,táncolni ,színházba,koncertekre járni.Komoly kapcsolatot keresek,aki a párom lehetne ezekben a tevékenységekben.
Ilona - társkereső Körmend - 56 éves nő
Ilona, 56 éves


Keresem a másik felem, vagy Ő talál meg Engem! Beszélgetni, nevetni, jönni-menni szeret!
Zsuzsa - társkereső Polgárdi - 64 éves nő
Zsuzsa, 64 éves


Vidám,természetkedvelő nő vagyok,keresem hasonló tipúsú férfi társaságát.
Ildikó - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ildikó, 61 éves


Kereslek!! Tudom, hogy Te is keresel. Megtalállak? Megtalálsz? Átlagos vagy sportos testalkatú,175 centinél magasabb partnert keresek, aki elengedte a múltbéli csalódásait és nyitott egy "új szerelemre." Ha szimpatikus a fényképem, úgyis azon leszel, hogy megismerj milyen tulajdonságokkal, értékekkel rendelkezem. Írhatnék én itt szépeket magamról,mert megtehetném, mégsem teszem. Üdvözöllek és köszönöm hogy elolvastad a soraimat.

Elvált új társkereső férfiak 50 felett

Vilmos - társkereső Kőröshegy - 65 éves férfi
Vilmos, 65 éves


Kedves Hölgyek! Nem igazán szeretek írni magamról,inkább a személyes találkozást részesíteném előnyben. Szeretnék megismerkedni egy arányos test alkatú hölggyel 56-58 éves korig, egy komoly kapcsolat céljából. Nem vagyok előfizető, jó ideig az voltam de sajnos bárkinek írtam, még választ sem kaptam. Ezért ha netán szimpatikus lennék valakinek, ezen az elérhetőségen megtalál. Betűvel írom mert különben tőrlik. *moderálva* hu Ha kérhetném fényképet küldjön aki válaszol, én is küldök ha kapok címet. Előre is köszönöm, sikeres társkeresést kívánok mindenkinek.
János - társkereső Kiskunfélegyháza - 64 éves férfi
János, 64 éves


Egyedül élek, rendezett körülmények között, független hölgy ismeretségét keresem!
Tibor - társkereső Lajosmizse - 68 éves férfi
Tibor, 68 éves


Erdész, vadász, horgász, madarász, gazdász, természetjáró vagyok. Kütyümániám van: informatika, videózás, fotózás jöhet. Imádok motorozni is. Néha úgy érzem, a 21. századot nekem találták ki.
Anti - társkereső Kaposvár - 52 éves férfi
Anti, 52 éves


nehéz írásban bemutatkozni de próba: egyszerű,nem bulizós ,kopaszodó,bajuszos,vidéki életformát kedvelő,társát kereső "madár"vagyok.

Diplomás új társkereső nők 50 felett

Katalin - társkereső Budakalász - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Főiskolát végzett

A szó, az írás nem sokat jelent. A személyes találkozáson dől el a szimpátia, de az első benyomás sem mindig a valódi Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet(zene, tánc színház,úszás..)Jelenleg tagja vagyok a Rozmaring táncklubnak,ahol szláv táncokkal ismerkedünk. Szeretnélek Téged is megismerni, ha mindez érdekel egy kicsit is..
Marcsi - társkereső Budapest - 64 éves nő
Marcsi, 64 éves
Főiskolát végzett

Szeretném - de nagyon -. Szeretném, ha Te lennél, és a végleges.
Zsuzsanna - társkereső Pilismarót - 62 éves nő
Zsuzsanna, 62 éves
Főiskolát végzett

Szeretni tudo vagypk. Nem dohanyzok elonybe.Alkohol mentes eletut varok
Judit - társkereső Budapest - 61 éves nő
Judit, 61 éves
Főiskolát végzett

Szép az élet egyedül is de párosan az igazi ! Várom azon szenvedélyes , jóképű . aktív , élet vidám férfiak jelentkezését akik ezzel egyetértenek és keresnek egy vidám , okos ,nagyon kedves dagikát ...

Diplomás új társkereső férfiak 50 felett

József - társkereső Budapest - 52 éves férfi
József, 52 éves
Főiskolát végzett

Szabadidőmben sportolok, zenét hallgatok, kirándulok, olvasok, színházba, koncertre járok. Hasonló érdeklődésű hölggyel szeretnék megismerkedni. Molett, alacsony nők jelentkezését nem kérem. Várom kedves, szeretetre méltó, jólelkű, vonzó, vidám, sportos, házias , természetjárást, utazást, művészeteket, zenét kedvelő, önkritikával bíró természetes hölgyek ismeretségét, akiknek fontosak az emberi értékek . Nem vagyok előfizető, e-mail címre válaszolok.
Mihály - társkereső Diósd - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
Egyetemet végzett

"Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet." Szabó Magda.
Mihály - társkereső Miskolc - 63 éves férfi
Mihály, 63 éves
Egyetemet végzett

Kopasz szemüveges 72 kg,176cm magas, temperamentumos vékonyalkatu ördög vagyok , Lucifernek a rokona . Laza, vagány fiatalos aki szereti az életet élni. Jelenleg Németországban Wűrzburg közelében dolgozom , ezért innen is szivesen varom hasonló mentalitásu hölgyek érdeklödését. Hobby: sport,utazas,szinhaz,muveszetek Sok sikert mindenkinek a társkeresésben. KALANDOR HÖLGYEK NE KIMÉLJETEK !!!!!
László - társkereső Budapest - 62 éves férfi
László, 62 éves
Egyetemet végzett

All you need is love Aktív, sport- és természetbarát, önálló, stabil és tanult férfi vagyok. Szeretek olvasni, több nyelven beszélek, tájékozott értelmiségi vállalkozó vagyok. Nyíltnak, érdeklődőnek, majdnem vagánynak és férfiasnak tartom magam. Szeretek Társ lenni, adok a megjelenésemre. Szeretem, ha a nők is társak, egy közös cél elérésére szövetkezünk. Mégha ez bármely apróság is, ha ez közös örömet jelent. Lazán levezetek néhány száz kilométert, ha kedvünk támad kimozdulni. Vagy sokkal inkább maradjunk otthon, töltsünk le egy jó filmet, és bújjunk össze a TV előtt. Az egyszerű dolgokat szeretem: egy jó tea, séta a parton, egy jó beszélgetés, sport, játék a családdal. A szabadságomat a Balatonparton, az Adrián vagy a siterepen szeretem tölteni. Sokat mozogni, olvasni, beszélgetni, jókat aludni egy otthonos szobában. Ettél ötven fillérért fagyit? Hány évesen avattak fel úttörőnek? Ha te is a boldogságot keresed, jelentkezz!

Legújabb új társkereső nők 50 felett

Ria - társkereső Budapest - 66 éves nő
Ria, 66 éves
34 órája tag

Keresem társam szabadidő eltöltésére. Olyant aki szeretetre vágyik, hűséges és ezt szeretné viszont kapni.
Klára - társkereső Budapest - 65 éves nő
Klára, 65 éves
10 napja tag

Vidám, nyitott, érdeklődő minden iránt érdeklődő vagyok
Andi - társkereső Mosonmagyaróvár - 57 éves nő
Andi, 57 éves
14 napja tag

Független, 57 éves, nem dohányzó, magamra igényes nő vagyok. Tartalmas, komoly kapcsolat reményében keresem független társam.
Ágika - társkereső Fót - 63 éves nő
Ágika, 63 éves
16 napja tag

Társam keresem egy életvidám Úr személyében.

Legújabb új társkereső férfiak 50 felett

Zoli - társkereső Cegléd - 55 éves férfi
Zoli, 55 éves
9 napja tag

Komoly kapcsolatot kereső természetet szerető társat keresek!
Bálint - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Bálint, 54 éves
10 napja tag

Dohányzó más káros szenvedélyektől mentes normális pasi lennék... Keresem társam valóban komoly kapcsolatra , távolsági és szabadidő kapcsolat nem érdekel ...
Zoltán - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Zoltán, 54 éves
11 napja tag

Nem ragadtam le a múltamban. Ha értelmes célt látok, magam előtt, akkor kiállok érte. Mostani életem B-oldala forog ( ahogy mindoni szokás) ám az örömök nem múlhatnak el, nyitottnak érzem magam.
László - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
László, 65 éves
14 napja tag

Keresem a szerelmemet ! Friss ,de aktív nyugdíjasként keresem azt a hozzám illő hölgyet,akivel szeretetben,békességben ,boldogan leélhetnénk hátra lévő éveinket.

Keresztény új társkereső nők 50 felett

Lina - társkereső Budapest - 62 éves nő
Lina, 62 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Tiszta emberi értékekre épülő partnert keresek! Értelem ,és érzelem!
Gizi - társkereső Körmend - 55 éves nő
Gizi, 55 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziasztok! Magamra és környezetemre igényes hölgy vagyok, egy igazi nőies nő.Család centrikus és rendszerető.Szeretek kirándulni, strandolni, utazni. Érdekel a mozgás a sport.Imádom a kertet a virágokat és mindent ami gyönyörű ebben a csodálatos világban. *moderálva*
Ilona - társkereső Jánoshida - 62 éves nő
Ilona, 62 éves
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziaztok.kedves barátságos vidéki szerény hőlgy vagyok keresem a hozám illő hűséges és ősszinte társam szeretem a természetet az állatokat család szerető ezalapján felkeltetem az érdeklődéseteket irjatok bátran fogok vállaszolni!
Johanna - társkereső Budapest - 73 éves nő
Johanna, 73 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

“Mégis mi történik pontosan úgy, ahogy azt az ember eltervezi? Az életet nem lehet előre eltervezni. Az életet élni kell.” JodiLynnPicoult

Keresztény új társkereső férfiak 50 felett

Feri - társkereső Tata - 59 éves férfi
Feri, 59 éves
hívő római katolikus

Élőben jobban el tudom majd mondani.Az adatlapon a lényeg ott van ! Hobbi:pecázás és pókerezés Szeretem a női nemet de a női igent még jobban :)
Imre - társkereső Gyula - 69 éves férfi
Imre, 69 éves
vallása: református

B.nőmet-páromat keresem,akit kényeztetnék és imádnám....
Lajos - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
hívő református (a magam módján gyakorlom)

nemdohányzo,nemiszom,vidám természet szeretem a telt nőket a szerele nem akadáj
Mihály - társkereső Mány - 64 éves férfi
Mihály, 64 éves
református vallású (rendszeresen gyakorlom)

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Gizi (76), Kaposvár
  Élni és Élni hagyni !
  Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
 • Kati (61), Békés
  Szeress hogy szerethesselek.
  Egyszerű vidám természetű, család centrikus, barátságos vagyok! Tartós komoly kapcsolat reményében keresem társam ,párom!
 • Szilvia (77), Szeged
  Nem jó egyedül.
  Igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a természetet, Szívesen hallgatok a zenét, utazok és fotózgatok, melyhez egy társat keresek. A kapcsolatunkat személyes találkozás döntheti el.Nem vagyok élőfizető, csak Email címre, telefonra tudok válaszolni.
 • Marcsi (60), Barcs
  Csak komoly érdeklődőket szeretnék!
  Keresek egy családcentrikus férfit, akinek én lennék a legfontosabb!
 • Magdolna (54), Sajószentpéter
  Szeretek kirándulni
  Szeretek kirándulni táncolni vidám természetem van
Szerelemben nincs határ!
Az Újszerelem.hu újra esélyt ad a szerelemre, sokan úgy próbálják ismét megtalálni életük párját, hogy már gyerekük is van. A társkeresés gyerekkel sokak szerint lényegesen nehezebb feladat, mint gyermek nélkül, viszont ezek az emberek nem tudják, hogy erre is van igény. Két gyerekkel rendelkező szívesen köti össze életét, hiszen hasonló cipőben járnak. Sokkal egyszerűbb olyan társat találni, akinek szintén vannak gyerekei.

Az Újszerelem olyan 40-50 év felettieket hoz össze, akiknek már gyerekük van, de párjuk nincs, s bármit megtennének, hogy ismét rájuk találjon a szerelem. Te is szeretnél esélyt adni a szerelemre? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.