Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkeresők gyerekkel 50 felett

3 229 új gyerekkel rendelkező társkeresővel ismerkedhetsz az Újszerelmen.

Ők azok a társkeresők, akik egy vagy akár több gyerekkel keresik újból a szerelmet.

Olyan társkeresőket láthatsz lentebb, akiknek már van gyerekük, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >

Özvegy új társkereső nők 50 felett

Elvira - társkereső Szlovénia - 66 éves nő
Elvira, 66 éves


Nyugdíjas ápolónő vagyok,szeretek olvasni, kirándulni,természetet járni,szeretem a virágokat.
Ági - társkereső Budapest - 50 éves nő
Ági, 50 éves


Vidám , mindíg derülátó és néha szeleburdi vagyok de ha a helyzet megköveteli tudok ám nagyon komoly is lenni :-) Ismerj meg és megtudod:-)
Erika - társkereső Jászberény - 62 éves nő
Erika, 62 éves


Szeretnék ,egy őszinte józan társat találni aki mindenben társ.
Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves


Figyelmes gondoskodó, molett nemdohányzó nő vagyok, régóta élek egyedül,vannak gyerekeim,külön élik az életüket, vidéki életre vágyom, egy barkácsolni,kertészkedni szerető társtól, örömmel venném már tudomásul,hogy rám találtál,hogy én vagyok az akit eddig kerestél, ha még horgászni is szeretsz, elvihetnél néha magaddal!

Özvegy új társkereső férfiak 50 felett

Lajos - társkereső Kocsord - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves


- Keresem a tarsam,a tobbit majd szemelyesen............. Nem vagyok elofizeto..........
Gyula - társkereső Kaposvár - 78 éves férfi
Gyula, 78 éves


78éves 3éve özvegy nyugdíjas vagyok!Keresem olyan hölgy ismerettségét aki adatlapomat ismerve tartós kapcsolatra hajlandó.Táv kapcsolatra nem vágyom kizárólagosan össze- költözésre számítok!
Sándor - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves


Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Attila Gábor - társkereső Gödöllő - 59 éves férfi
Attila Gábor, 59 éves


Egy tó partján élek.Szó szerint a természet lágy ölén.De sajnos a mai nőket ez igazán nem érdekli.Talán lessz egy igazi nő, akit érdekel.11 éve keresem és várok rá.

Elvált új társkereső nők 50 felett

Ágnes - társkereső Biatorbágy - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves


Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mariann - társkereső Eger - 68 éves nő
Mariann, 68 éves


Keresem a párom, akivel , kihasználva még az ősz adta lehetőség minden percét, szeretetben, szerelemben,boldogságban, megértésben megélhetném.
Andrea - társkereső Szigetszentmiklós - 57 éves nő
Andrea, 57 éves


Szeretem a hivatásom, gyerekekkel foglalkozok, ami sok mindent pótol, de egy igazi társat nem. Nehéz hinni a netes társkeresőkben, de vannak még csodák. Nem várok csodára, de egy szimpatikus, intelligens, kellemes partnerre igen.
Jutka - társkereső Dabas - 50 éves nő
Jutka, 50 éves


Vékony testalkatú,elvált,nő vagyok!Komoly kapcsolatot keresek.

Elvált új társkereső férfiak 50 felett

Tamás - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Tamás, 64 éves


Szeretni, és szeretve lenni. Szeretném átélni ezt a csodálatos érzést,- állapotot ugyanúgy, mint annak idején..... régen.... huszonévesen. Tudni....hinni, hogy holnap is...holnapután is..és később is így lehet, mert mindketten így akarjuk. És ha kell, Te is tudd azt mondani hogy bocs, ne haragudj.
Imre - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Imre, 51 éves


Mit is írhatnék magamról? Egyszerűen egy talány vagyok, egy rejtvény nem is akármilyen egy párhuzamos. Fejtsetek meg és kész! Ha feleztek vagy telefonos segítség kell írjatok! :)
Tibor - társkereső Győr - 56 éves férfi
Tibor, 56 éves


Elvált vagyok,14- 16 éves fiam velem él.Győrhöz közel családi házban lakunk. Idő hiányában választottam az ismerkedés ezen formáját!!!Egy társat a mindennapokra,akinek fontos a család,aki szeretetre vágyik,hát ezt a hölgyet keresem!!!
Gábor - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Gábor, 62 éves


A szerelmet keresem.. mit ér az élet e nélkül? Egyszerűen élni... tiszta lelkiismerettel.... örülni minden új napnak..... megbecsülni ami adatott... nem vágyni többre..... utazni, sportolni, odafigyelni.... beszélgetni. borozgatni... szenvedélyesen szeretkezni..... és csak lazán humorral fűszerezve..és nem ragaszkodva túlzottan a saját magunk kötött, megváltoztathatatlan elképzeléseihez..

Diplomás új társkereső nők 50 felett

Ditta - társkereső Szeged - 50 éves nő
Ditta, 50 éves
Főiskolát végzett

Vannak fontos dolgok az életben, mint pl. elfogadás, tisztelet, hűség, szeretet, megértés ...., de még fontosabb, hogy ezt kivel éljük meg. Ha olyan társsal, kinek értékrendje hasonló, akkor örömet és boldogságot adhatunk és élhetünk meg. Ellenkező esetben csak raboljuk egymás idejét és energiáját. Az ideális párkapcsolat felemel, tanít, fejleszt, épít és fejlődik.
Judit - társkereső Budapest - 61 éves nő
Judit, 61 éves
Főiskolát végzett

Szép az élet egyedül is de párosan az igazi ! Várom azon szenvedélyes , jóképű . aktív , élet vidám férfiak jelentkezését akik ezzel egyetértenek és keresnek egy vidám , okos ,nagyon kedves dagikát ...
Vivien - társkereső Szolnok - 50 éves nő
Vivien, 50 éves
Egyetemet végzett

Csinos magas hölgy vagyok .Szeretek sportolni ,futás ,kerékpár .
Rózsa - társkereső Szeged - 68 éves nő
Rózsa, 68 éves
Főiskolát végzett

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar vajdasági hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI! *moderálva*

Diplomás új társkereső férfiak 50 felett

Péter - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Péter, 61 éves
Főiskolát végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Egyetemet végzett

NEHÉZ EZT ÍGY MERT VAN AMI KIMARAD VAN AMI NEM ! NAGYON VÁLTOZATOS VOLT AZ ÉLETEM A VILÁG BEJÁRTAM ÉS EGYÉBB ÉRDEKES KUTATÁSI MUNKÁK : TIBETI ORVOSLÁS A SEJTKUTATÁS STB.
László - társkereső Bécs - 66 éves férfi
László, 66 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan, közlekedés.)

Most az élet delén túl, de még nem roncsként jó lenne élvezni mindazt amit az anyagi háttér, a mozgékonyság, a lehetőségeink biztosítanak.
Péter - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Péter, 58 éves
Főiskolát végzett

Most hirtelen semmi olyat nem tudok írni amit fontosnak vélek, de ha ismerkedünk és kérdezel, mindent megtudunk egymásról!

Legújabb új társkereső nők 50 felett

Klára - társkereső Szolnok - 61 éves nő
Klára, 61 éves
4 napja tag

Tanár, szociális segítő. Tanultan nyugodt, türelmes, ösztönösen beleérző, kemény és liberális, ugyanakkor engedékeny simulékony, nagyvonalú.....amit kihoznak belőlem. Unalmas, otthon punnyadó, testben lélekben nyugdíjas férfiak netsexelők kerüljenek el....velük a legelvetemültebb formámat hozom! Szeretnék szeretni szeretve lenni. 8 évig külföldön éltem. Nem félek a költözéstől.... Klára
Mária - társkereső Hatvan - 55 éves nő
Mária, 55 éves
8 napja tag

Nő vagyok aki csak boldog szeretne lenni.. Aki hátralévő életét megosztaná egy olyan férfival aki mosolyt tud csalni arcomra..
Linda - társkereső Budapest - 64 éves nő
Linda, 64 éves
9 napja tag

Elsősorban kiránduláshoz, utazáshoz, programokhoz keresek társa(ka)t, baráto(ka)t. 64 éves budapesti nő vagyok.
Edit - társkereső Budapest - 61 éves nő
Edit, 61 éves
17 napja tag

Elvált,kedves és toleráns,segitőkész,empatikus,zenét,természetet,utazást kedvelő pozitiv gondolkodásür nő vagyok,aki hosszabb távban gondolkodik egy kapcsolat kialakitásakor. Szeretem a természetet,nem kerülöm el az edzőtermeket,vidáman,odaadóan,partneremre mindig odafigyelő nőként élem az életemet.A többit személyesen megbeszéljük.

Legújabb új társkereső férfiak 50 felett

Kornél - társkereső Szigetszentmiklós - 61 éves férfi
Kornél, 61 éves
11 napja tag

Egy öszínteségre,bizalomra,szeretetre,egymás kólcsönós tiszteletére épúlő párkapcsolat kialakítása lenne a cél. Az sem baj ha szerelem is párosul hozzá.
Zoltán - társkereső Miskolc - 67 éves férfi
Zoltán, 67 éves
39 napja tag

Zoltán vagyok, 67 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán - társkereső Újfehértó - 60 éves férfi
Zoltán, 60 éves
41 napja tag

Aktív, optimista, magamra és környezetemre igényes, intuitív személyiség vagyok . hasonló társat szeretnék hosszú távra.
János - társkereső Üröm - 70 éves férfi
János, 70 éves
72 napja tag

70 ÉVES VAGYOK, de a szívem, és az eszem 60. Szeretek kávézni, csavarogni, autózni , zabot hegyezni. már nem mászok hegyet , nem síelek, és nagy bulikban sem veszek részt -(kicsikben igen), Szeretek beszélgetni.

Keresztény új társkereső nők 50 felett

Gizi - társkereső Kaposvár - 77 éves nő
Gizi, 77 éves
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Magamról csak pár gondolatot, mivel a személyes találkozás híve vagyok.Fiatalos,özvegy , vidám természetű nő vagyok. Egy lányom van, aki külföldön él. Szeretek a konyhában tevékenykedni, valamint a parányi kis kertemben kertészkedni.Nagyon szeretek autót is vezetni.. és minden mást ami örömöt okoz Gyűlölöm a hazug, álszent embereket. Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek.
Tünde - társkereső Budapest - 50 éves nő
Tünde, 50 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

47 éves életvidám nö vagyok komoly kapcsolatot keresek
Teréz - társkereső Ivánbattyán - 74 éves nő
Teréz, 74 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat. Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében.
Erika - társkereső Mikekarácsonyfa - 50 éves nő
Erika, 50 éves
hite: református (nem gyakorlom)

50 éves vagyok 5 gyermek édesesanya vagyok .De már csak 3 matt nevelek egyedül .

Keresztény új társkereső férfiak 50 felett

Kornél - társkereső breidenbach - 76 éves férfi
Kornél, 76 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

tájfutás a kedvenc sportom, biciklizek , fátfaragok olvasok, özvegy tájfutó asszonyt keresek akivel eggyütt szivesen élnék
János - társkereső Budapest - 76 éves férfi
János, 76 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

keress a null hat harminc háromszáz egy huszonkettő hatvanhárom Nyilasjegyü határozott,gyakorlatias,művészeteket kedvelő vagyok
István - társkereső Solymár - 69 éves férfi
István, 69 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

Református...*nyugdíjas nagyapa vagyok! Kivel lehet még táncolni és az életnek, egymásnak örülni? :-) Vagyok, aki voltam, leszek, Krisztus kegyelmében élek!
József - társkereső Kaposvár - 68 éves férfi
József, 68 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

alapvetően kiegyensúlyozott optimista ember vagyok ,gondoltam meg próbálok itt megfelelő társat keresni, személyes találkozás híve vagyok a többi úgy is élőben dől el
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Irén (62), okoc opatovsky sokolec
  egy nö vagyok a sok közül
  Igaz szerelem csak egy van az életben, de honnan tudod, hogy tényleg megtaláltad? Az egyetlen válasz erre a kérdésre a szíved mélyén rejlik, csak be kell csukni a szemed és meghallgatni.
 • Marcsi (65), Budapest
  Nem jó egyedül
  Szeretnék szeretni, és szeretve lenni, alkalmazkodó tipus vagyok, társaságkedvelő, beszédes, jó humorú gondoskodó nő vagyok. Hiszem, hogy megtaláljuk egymást, lehet, hogy pont itt, és együtt kellemesen eltölthetjük a hátralévő életünket, boldogan, békességben. Szeretek táncolni, utazni, jókat főzni.
 • Erika (61), Győr
  Tegyük szebbé a hétköznapokat!
  Jókedvű, eseményekkel teli, kellemes kapcsolatot szeretnék...:)
 • Gyöngyi (58), Budapest
  Egy kedves figyelmes barátot keresek tartalmas kapcsolatra.
  Szeretem a hegyeket, erdőt, vizet, szeretek utazni, kirándulni, túrázni , szeretem a kertem, virágaimat. Nem utolsó sorban szeretném kedvesemet szeretni, örömöt adni és kapni.
 • Mária (66), Budapest
  KERESEM
  Csak egy szőke nő vagyok a világban, aki megpróbál találni valakit, akit szerethet, és aki csakis őt ember társas lény, ösztönösen fél a magánytól. Egy (jó) kapcsolat pedig biztonságot nyújt. Legyen kiegyensúlyozott, nyugodt ember. Elvileg bárki szerelmes lehet. Még a félénk, mérlegelő, józannak mondott ember is, bár nehezebben. Az ok: mindig és mindenben a dolgok értelmét keresi.
Szerelemben nincs határ!
Az Újszerelem.hu újra esélyt ad a szerelemre, sokan úgy próbálják ismét megtalálni életük párját, hogy már gyerekük is van. A társkeresés gyerekkel sokak szerint lényegesen nehezebb feladat, mint gyermek nélkül, viszont ezek az emberek nem tudják, hogy erre is van igény. Két gyerekkel rendelkező szívesen köti össze életét, hiszen hasonló cipőben járnak. Sokkal egyszerűbb olyan társat találni, akinek szintén vannak gyerekei.

Az Újszerelem olyan 40-50 év felettieket hoz össze, akiknek már gyerekük van, de párjuk nincs, s bármit megtennének, hogy ismét rájuk találjon a szerelem. Te is szeretnél esélyt adni a szerelemre? Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.