Újszerelem blog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Új társkeresők 50 felett

228 frissen regisztrált, új 40-50 év feletti társkeresővel ismerkedhetsz meg az Újszerelem.hu társkeresőn.

Eleged van az olyan társkeresőkből,, ahol egy kihalt bázisból próbálsz találni egy hozzád illő partnert a mindennapi élethez? Nálunk ez nincs így!

Legújabb regisztrált társkeresőinket láthatod alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg újra a szerelmet.

Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Kornel (75),
  a mozgás elet
  szabadban ,erdöben sétálni jól esik. Kerékpáron érzem hogy az élet szép és nehéz is.Vágott fa illatát szeretem faragás közben
 • Tamás (51), Pécs
  helló
  nem szeretnék ide írni persze még 27 karakter kötelezőő! Nem baj imádom ezt!
 • János (63), Neustadt an der Weinstrasse
  Talán téged kereslek, ha . . . .! :-)
  de csak az megszokott és talán már unalmas "rigmusokat" lehetne irni. Ezt én nem teszem, ellenben ha csak egy egészen kicsit felkeltettem a figyelmedet, akkor kérlek, hogy kezdjünk el beszélgetni, talán sikerül kialakitani egy kapcsolatot. Teljesen egyedül, MINDEN tekintetben függetlenül élek egy bérelt lakásban. Kiránduló és turista buszt vezetek Németországban és Európában. 5. éve élek és dolgozom Németországban. Már folyamatban a hazaköltözésem, rövidesen Veresegyházon fogok lakni.
 • Erika (59), Budapest
  Kell hogy legyen még egy lehetőség!
  Hiszem, hogy az élet rejt még meglepetést, lehetőséget.. Olyan Ember társaságát keresem, aki ha özvegy, megélte a gyászt, és hisz abban hogy van még élet.. Aki társat keres, akivel megoszthatja azt a sok csodát, ami még ránk vár ha elfogadjuk.
 • Sándor (64), Budapest
  Keresem azt aki talán nincs,pedig nekem Ő lenne a legnagyobb kin
  Őszinte,szókimondó,monogám,humoros és szeretetre éhes tulajdonságokkal rendelkezem. Természetesen hibáim is vannak,mint mindenkinek.Javasolnám a személyes ismerkedést a felesleges körök elkerülése végett. Hölgy ismeretségét keresem egy komoly kapcsolat reményében.
Új kapcsolat
Fontos, hogy egy társkeresőn pörögjenek az új emberek, s nincs is ez másképp nálunk. Naponta rengeteg új regisztráció érkezik be, így érdemes minden nap visszatérni és megtekinteni az újakat. Szeretnéd végre megtalálni az igazit? Nálunk megteheted! Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.